Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ, да поговорим - 30

• 27 318
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • София
ех,Шарки, бях се хванала за доказателствата на док,че е възможно и много се надявах при теб също да стане чудо spoko spoko spoko Хубавото е,че едната битка си я спечелила-съгласието  Hug

# 91
  • гр. София
Шарки, съжалявам много Hug

# 92
и от мен едно тихичко честито Муна и дано скоро да ги видиш и да можеш да изкрещиш от радост, дано и утре с Velka да сме с "+" резултат. Още съм притеснена, освен зацапването сутринта до сега всичко е чисто, но и мен Тути продължава да ме боли ниско корема. Едва издръжам до утре. ЕТ ми беше на 03.02.
Съжалявам Шарки искрено се надявах, че ще ни зарадваш днес, но докато го искаме има надежда.

# 93
muna_v -честито! Много хубава новина! Стискаме палци за една лека и безпроблемна бременност!  Hug
На Шарки много  Hug и никакво отказване! Сигурна съм, че поправителният ще го вземеш с отличен!

# 94
Съжалявам много Шарки, тайно се надявах за чудо.Прегръщам те силно!

# 95
Мен са ме подгонили нервитеееееее...от коремобола ли,
от кво ли,ама ми иде да се тресна някъде!Довечера ще
хвана да се напия...Ужас!

# 96
Шарки,много съжалявам за резултата   spokoДано поправителния да е успешен!
muna_v,честито и безпроблемна бременност ти пожелавам!
Дано muna_v да повлече краченца и новата тема да се изпълни с положителни резултати!

# 97
Здравейте
Ето ме и мен. Пункцията мина горе долу добре, извадиха 8 зрели яйцеклетки и една не толова, която ще нблюдават дали ще се доразвие. Теансфера ще е на следващ цикъл, защото док каза, че заради по-дългата стимулация е добре да изчакаме. Сега лежа защото ме наболява.

Муна честито  Hug Hug Hug

Много стиснати палци на всички  Praynig Praynig Praynig

# 98
  • София
plams,браво, чудесна бройка,след толкова мъки  newsm10 Това само левия ли ебил или и десния все пак са го борили,след като те наболява?

# 99
Plams странно, защо не ти направи свеж ЕТ, нали в това е идеята. Сега ще ги замрази и ще ги върнат после  newsm78

Успех все пак.

# 100
plаms - чудесна бройка. Браво  smile3501 Колко дни ти беше стимулацията? Да знам на какво му се вика "дълга". Уча се, че ако се наложи да повтарям да съм подготвена. Моята беше 9 дни.

# 101
За невежите като мен - сега ще замразят само яйцеклетките или първо ще ги оплодят и ембриончетата се замразяват?

# 102
  • София
Plams, чудесна бройчица.Пожелавам ти всички да се превърнат в хубави ембриончета!

Киара,хич не си мисли за повторение  Naughty  

Шарки,съжалявам  Hug

# 103
Хриси и десния са човъркали, защото ме наболява
Ники док обясни че поради дългата стимулация от почти 20 дена е отминал момента на естественото забременяване, който е към 15-16 ден. Опасява се че организма ми може да не реагира добре в този момент на ембрионите и по този начин да провалим опита. Отделно лигавицата ми не е както трябва.
КИАРА_к стимулацията ми беше 18 дена. много трудна, а в един момент и с риск да бъде спряна.

ох дано утре като се обадят ми кажат че повечето са се оплодили. Док дава гаранции, че при размразяването няма да пострадат, дано излезе прав.

# 104
  • София
За невежите като мен - сега ще замразят само яйцеклетките или първо ще ги оплодят и ембриончетата се замразяват?
Oбикновенно замразяват ембриони.

Общи условия

Активация на акаунт