Тwilight/Здрач- тема 58 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ ! .... идва Затъмнение!

• 24 971
  • 717
  •   1
Отговори
# 135
Мирка, така се смях за обърнатия Едуард  Crazy много готино!!! Heart Eyes [/b]
Цве не питай, Робинската ми душа беше изложена на изпит. Както сме в магазина и Васко се обръща към прдавача с думите " Дай един такъв циганин-вампир /  #2gunfire/ ", продавача "Хахаха ама той защо е вегетарианец", аз - "Защото пие само животинска кръв"  Stupid  ... двамата с Васко почнаха да си говорят, че жените са луди, и как идвали в магазина да търсят Роб и тн  Rolling Eyes Казах на продавача да прочете книгите и после да гледа филма, ама той нещо не се въoдушеви много  Rolling Eyes Но видях една страхотна раница с Едуард  Heart Eyes

Гея искренно ти завиждам за гривната  Hug

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 09:14 от Bel Ami

# 136
Мъжете хич не са настроени на вълна Здрач, то другото е ясно, че за Роб/Едуард/Робуард няма да ни разберат Tired
Обаче след всичко, крайният резултат е, че си имаш Едуардддд Heart Eyes
Аз така в един магазин видях новолунски химикали скоро и понеже имаше с Джейк и аз питам дали има с Едуард и продавачката ми казва "нямаме друг модел, но те всичките изглеждат еднакви така или иначе ..." Naughty Вече съм много "За" специализиран магазин за заздрачени, новолунизирани, поробени и изаурени вълнения, а ние ще сме прекрасен консултиращ персонал Mr. Green Peace

# 137
Мъжете хич не са настроени на вълна Здрач, то другото е ясно, че за Роб/Едуард/Робуард няма да ни разберат Tired
Обаче след всичко, крайният резултат е, че си имаш Едуардддд Heart Eyes
Аз така в един магазин видях новолунски химикали скоро и понеже имаше с Джейк и аз питам дали има с Едуард и продавачката ми казва "нямаме друг модел, но те всичките изглеждат еднакви така или иначе ..." Naughty Вече съм много "За" специализиран магазин за заздрачени, новолунизирани, поробени и изаурени вълнения, а ние ще сме прекрасен консултиращ персонал Mr. Green Peace

Peace

# 138
  • Бургас
Добро утро, момичета! Вместо ободряваща напитка малко много красив Роб

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 10:09 от ladi Koup

# 139
ХА-ха, нещо забавно, може би е старо, незнам....

http://www.youtube.com/watch?v=Nqvg0C90FhM&NR=1

# 140
стрийм за Бафтите довечера - Цък

Ани не бях го гледала, голям смях.  Joy Joy Joy

Цве много добра идея. Първият Здрач магазин в страната  Hug Hug Hug А за таз продавачката просто е непростима грешката  Stop

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 13:21 от Bel Ami

# 141
Понеже стана дума за текста под ника ми – прословутия The Office.

My body took over. Eyes meeting. Waiting. Tell me no. Make me stop. My hand lower. Soft fabric. Under. Skin like satin. Don’t let me do this. Up, slowly. Stop me. Lace. Heat. Wet. Heaven. – Първата близка среща между Едуард и Бела - неповторимо и незабравимо

Може би ще трябва отделна тема за готини цитати от фикове, Краси, не знам, и не тук може би е мястото, но просто тези ми направиха впечатление от Офиса, който по принцип не е нищо особено, но е доста приятно написан и не е чак толкова лимонен колкото чувах преди, доста по-така четох след това.

Както и да е това е първото, което доста ми хареса – Бела посреща Едуард на летището в Сиатъл… първият път доста се смях и сега ми става весело пак.

There he was, looking sexier than I’d ever seen him… His hair was a nightmare as usual; no doubt he’d had his hands in it a hundred times during the last hour. He wore black slacks, a dark charcoal blazer and a white dress shirt that was unbuttoned slightly. He looked tired and had a bit of stubble on his face, but that wasn’t what had my heart beating a mile a minute. He had been looking down at the ground, but the moment our eyes met, his face split into the most genuine, beautiful smile I’d ever seen. The term “panty drop” passed through my mind, and before I could stop it I felt my own smile spread slowly across my face in return. Well, this was certainly new…. Ах, този Едуард, как я изненада само…

Иииии описанието на тялото и лицето на Едуард, докато спи – също много ми хареса…Направо си го представих…

His hair was a mess, no doubt from my hands running through it all night. A soft wave had fallen down across his forehead, long lashes, perfect cheekbones, full pouty lips, and a stubble-covered jaw completed the most gorgeous face I’d ever seen on a man…
His body was lean and muscular with a sprinkling of hair that ran from his chest and dipped below the tangled white sheet that sat across his narrow hips. Against my will, my body responded instantly to the man that lay before me. I needed to get away.

Това е, мислех да си го сложа в подписа но после се отказах, хем дълго, хем някакси не върви много. Ако някой проявява интерес, но се затруднява, ще му преведа текстовете на лични...

Мирка, благодаря ти, дано да го видим...

# 142
  • Варна
Ина, душа, защо не ги пусна на български? Така е по-готино...
Повече хора ще разберат за какво говорим...
И аз се чудя с цитатите къде да си направим тема. Може в оня сайт, който Тина беше направила раздел за обсъждане на фф, ама ние така и го зарязахме.
http://twifanzone.forumotion.com/forum-f3/
Ако искаш да си направим тема там и да пускаме цитати, ама с условието да са на английски и български. Съгласни? Така ще е интересно на повече хора
Само, се чудя кой ще дава оторизация на новите желаещи....ние не сме админи там

# 143
  • София, България
ДНЕВЕН БЮЛЕТИН
изготвен от Мона Лиза

НОВИНИ

- BAFTA Awards live stream!Да се надяваме да можем да гледаме тук!!! Flutter

- Taylor Lautner на тренировка в L.A! Секси и това си е  Laughing

- Нови снимки на Кристен от пресконференцията за The Yellow Handkerchief!  Peace

- Нови/стари снимки от Здрач! Бях забравила колко по-красив е Едуард там!  Party

- Taylor Lautner – new outtake for Rolling Stone!  Heart Eyes

- New Stills of Taylor in The Valentine’s Day  Crazy

- Kellan Lutz и AnnaLynne McCord: пристигат на летището в L.A.  Peace

- Taylor Lautner и New Moon са номинирани за Saturn Awards!???  Rolling Eyes

- Искате ли да видите татуировката на Роб в Remember me? ЕТО Я! Peace

- Кристен и Тейлър ще бъдат на Оскарите!Клипче!  Peace

- Роб говори за връзката брат/сестра на Тайлър и Карълайн в „Remember me“  Hug

- Келан трябвало да жертва гумените мечета….поне резултата е „УАУ“!  Flutter

- Джаксън говори за „Затъмнение“ и „The Last Airbender „  Crazy

- New „Remember Me“ still. Снимката от Затъмнение е защото снимката е от статия, че  трейлъра на Затъмнение ще се излъчва в кината преди „Remember Me“.   Peace

- Красето препоръчва 6 Най-добрият пътеводител в света на фен фикшъните   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

- Kristen Stewart оuttakes от EW (2009)!!!   Peace

- Хехехехе!!! Ето и Remember me trailer на руски! Хорошо хихихи   Peace

- Направо НЕПРИЛИЧНО красивата Rachelle Lefevre – outtakes за списание “Modern Dog” !   Peace

- Christian Serratos като вампир заедно с далеч по-благия Edi Gathegi!  Peace

- Ще гледаме ли Зазоряване на 3D??? Дали? Дали?  Crazy

- Нова/стара снимка на Alex Meraz от премиерата на Новолуние в L.A.! HOT!  Peace

- Супер атрактивна снимка на Jamie Bower за Teen Vogue Young Hollywood!  Peace

# 144
  • София, България
И аз се чудя с цитатите къде да си направим тема. Може в оня сайт, който Тина беше направила раздел за обсъждане на фф, ама ние така и го зарязахме.
Ако искаш да си направим тема там и да пускаме цитати, ама с условието да са на английски и български. Съгласни? Така ще е интересно на повече хора

Защо не го направим на блога директно за да могат да се включат повечко хора? Хем и ще си модерирате без проблем 

# 145
Хайде сега - "строй се, преброй се" кой ще гледа довечера бафтите? Аз от сега да си кажа, че може би ще съм на линия Mr. Green

# 146
  • Варна
Хайде сега - "строй се, преброй се" кой ще гледа довечера бафтите? Аз от сега да си кажа, че може би ще съм на линия Mr. Green
Аз съм на линия, само кажете в колко часа е...

Защо не го направим на блога директно за да могат да се включат повечко хора? Хем и ще си модерирате без проблем 
Мона, как ще стане? Ако бях пускала фик по фик можеше, ама така не знам...Или да направим по един пост с любими цитати на два езика и да качим в блога  Thinking

# 147
  • София, България
И аз съм на линия - строена и преброена  Mr. Green

Красе - тази вечер ще го измислим.
Мислш направо цяла категория и теми вътре ...

# 148
И аз преброена! Мисля да съм на линия за БАФТА-та, пък докъдето я докарам.

Благодаря ви за добрите пожелания вчера. Нямах нет един ден и бях бясна, но всъщност повече на себе си, че развивам зависимост  Laughing

Лейди Коуп, много красив Роб наистина  Hug  От тези имах 1-2 снимки, сега ги дообогатих.

Мирка, в първия момент си помислих, че сте взели Едуард наистина в цял ръст, разбирай картонен  hahaha, но като видях, че се е побрал на хладилника, се освестих. И аз имам един от тези магнитните пред погледа постоянно, дори сега си го съзерцавам. Подарък ми е от Неси.

Мона, ти се смееш, но си е точно хорошо. От клипа на РМ на руски всичко ми е ясно като бял ден     Joy  А татуто на Роб ми се вижда на странно място като за неговата физика, хм.

"Зазоряване "   на 3Д ще е повече от добре.  Ама дали ще си го позволят Съмит?  Между другото, някои познати се оплакваха от 3Д-то, главобол, разфокусиране на задния план, с една дума не им беше харесало.

Много ще се радвам, ако споделяте любими цитати от любими фикове. И ако може с превод поне на най-любимото ви.

# 149
Ще дават ли наградите пряко по някоя телевизия ?

Общи условия

Активация на акаунт