Тwilight/Здрач- тема 58 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ ! .... идва Затъмнение!

• 24 950
  • 717
  •   1
Отговори
# 90
Днес се разминахте с кафето от мен  Laughing  Жани, пийвам твоето, тенкс .

Чакам със смесени чувства РМ, не ми се иска да се натъжавам, но не бих го пропуснала.

Ей новата снимка от сесията на Дитейлс Мазазин показва , че на Роб хич не му е било лесно 12 часа. А пък сега разхвърля и фусти на сета на Бел Ами.  Grinning     Интересно ми е какво ли става там  ( по-скоро във връзка с една теория за Роб, която бистрим с форумките  Mr. Green).

А видях, че и за фенките на Тай има снимки за ликване и сейфане  Grinning 

# 91
  • Бургас
Само към тези, които вече са прочели CARPE NOCTEM FIAT LUX!!!
Днес прочетох финалните глави и Епилогът ме хвана напълно неподготвена! Изненадващ,  жесток, покъртителен финал! Тъжен! Плаках със сълзи докато четях, въпреки че бях на работа! И май не ми пукаше много дали някой ще ме види. Толкова силно ме потресе тази развръзка. Невероятно хрумване на автора!Силно и дълбоко!Защо трагичният финал винаги ми звучи по-истински и логично? С вас така ли е ? Може би защото и  в истинския живот не винаги са само празнични фанфари и рози!
(знам че авторът е дал и алтернативен финал, изчетох и него, но той ми бледнее)

# 92
ladi Koup, още не съм го започнала, но вече съм заинтригувана Wink
В момента съм на друга вълна и мога само да кажа- professor Masen is an ass Mr. Green

Fifty ще лудне скоро ако не нашамари Бела  Joy
аааа, не искам Бела да се огъва, искам да запази малко достойнство Mr. Green Според мен ще има интересна развръзка около Мисис Робинсън.

# 93
  • Варна
Само към тези, които вече са прочели CARPE NOCTEM FIAT LUX!!!
Днес прочетох финалните глави и Епилогът ме хвана напълно неподготвена! Изненадващ,  жесток, покъртителен финал! Тъжен! Плаках със сълзи докато четях, въпреки че бях на работа! И май не ми пукаше много дали някой ще ме види. Толкова силно ме потресе тази развръзка. Невероятно хрумване на автора!Силно и дълбоко!Защо трагичният финал винаги ми звучи по-истински и логично? С вас така ли е ? Може би защото и  в истинския живот не винаги са само празнични фанфари и рози!
(знам че авторът е дал и алтернативен финал, изчетох и него, но той ми бледнее)

Kaк можа да кажеш края аз си трая от 1 месец  Mr. Green И аз се потресох, чак четох мненията. Казват, че фика се оприличава на Ромео и Жулиета. Заради това има такава развръзка. Чете ли аутейка? Алтернативен край, happily everafter.... Така, че за всеки вкус  Mr. Green Но си струва сълзите, писмата им са вълшебни...
Катка, ооо...честито за професора...Голяма съм му фенка аз. Търсих днес "Ад" на Данте, но съм объркала къщата, сега бил в брат ми. В събота ще има ъпдейт на професора Party
Fifty shades ми е голям любимец, негова Бела също е опасна, голям уста голямо нещо  Joy Малко си приличаме с нея Whistling А мисис Робинсън нещо интригата голяма там, защо ще лъже, търси контакт с Бела...Като гледам ще четем поне 1 година още, след 69 глави фика е наникъде  Joy

# 94
  • София, България
ДНЕВЕН БЮЛЕТИН
изготвен от Мона Лиза

НОВИНИ

- Remember Me Behind the Scenes Screencaps  Hug

- Нова сесия за Келан    Blush

- Нови HQ! Помните ли едни малки, сладки, черно-бели снимкичи на Роб, които се напрягахме, за да видим добре? Е, вече не е нужно, тъй като ги има в голям много голям размер. Enjoy!   Heart Eyes

- Ново прекрасно Робско клипче    Whistling

- Ново клипче от „Remember me“ – I’m Undecided   Peace

- ROB - US Weekly OuttakeSunglasses

- Мигът, в който спрях да дишам… за не толкова малко време .... Нова снимка от фотосесията за Details magazine!

- Funny!!! Little werewolves daycare centre!!!! ENJOY! Клипче сътворено лично от Мирка и Неси!!!  Heart Eyes

- Нови снимки на Тейлър от фотосесията за EW!!!HOT   Heart Eyes

- Още един клип от РМ - още пари!!! NEW „Remember Me“ clip – „My Father Is A Yankees Fan“  Blush

- Taylor Lautner се забавлява на панаир за играчки!Или може би тренира за супер герой?  Whistling

- Eclipse Fan art! Bella and Edward!  Peace

- THE RUNAWAYS” TEASER POSTER 2   Peace

- Eclipse backgrounds! WOW!   Crazy

- Лелеее!!!! СУПЕР СУПЕР РОМАНТИЧНА СНИМКА НА ПИТЪР И ЖЕНА МУ!!! Красота!    Blush

- Alice in Wonderland” – Ново видео с каста!!!  Peace

- ROB WALLPAPER!!!  Peace

- Ммммм … вкусно!   Peace

- Wallpaper Twilight!    Flutter

# 95
  • Бургас

Kaк можа да кажеш края аз си трая от 1 месец  Mr. Green

А, не-нищо не съм казала и освен това предупредих да четат само посветените!  Twisted Evil

Е не се стърпях, по-силно беше от мен  Cry

Тази вечер мисля да се позабавлявам с professor Masen!

# 96
Лейди Коуп, за този професор дори и аз съм чувала, макар че не припарвам до английски фик   Grinning 

Мирка, Неси,    bouquet   поздравления за клипчето за  детските градини за специални нужди    Joy    Изваждайте отново списъците да се записваме.

# 97
Ехоо, минавам да видя какво се случва тук Whistling

Мирка, Весе, клипчето е супер, вече получвате ли заявления за детските градини и още повече за грижи за майките Mr. Green Голям фурор ще е Grinning

За всички четящи EP - има нова глава на блога на авторката Peace това момиче просто знае как да пише!!!! Heart Eyes Best story ever!(за мен) Heart Eyes

И съвсееем не преднамерено да се изфукам с новия аватар Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 98
  • Варна
Цвети,.......все още едвам дишам след последната глава на Робинята  #Crazy Е, няма такъв фикшън!!!! Това си е абсолютен роман, великолепен е!!!
Професора в събота...все си мисля, че някой ще ги изпее баш последнта седмица преди края на семестъра  Thinking
p.s Другата снимка е по-гот, Цве Wink
Нова глава на Мастъра...
Хубав ден, колко странно....

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 00:34 от Красе

# 99
Ей момичета и аз да се разпиша, че нещо само с един пост се мъдря тази тема ...срамота  ooooh!

Цвети аватара ти е от типа  *Call 911: Emergency  newsm51

Аз да ви кажа колко съм горда със себе си, защото не съм гледала нито едно клипче от РМ, освен двата трейлъра. Много е трудно, но ще издържа до март и до премиерата, няма да се дам Simple Smile

Ще следя из района около Арената за афиши и новини за РМ Simple Smile То не останаааа, нямам търпение вече. Имам едно предложение, ако се събираме на групова, Робинско-Изаурна прожекция, нека да е в Арена, че в Синема-та беше гадно на Новолуние  Peace Какво ще кажете?

# 100
Красе другата ме е жал да я намалявам Crazy
Последната излезнала глава на Робинята без думи ме остави! Финала беше направо потресаващ.... Мацката е факир от всякъде!

Миркаа,  Heart Eyes аз сега зацепих за текста под аватара ти Mr. Green Подписа е разкошен! Heart Eyes

Днес вече е петък (честито!), но и е 19-ти!
Което значи, че може да започваме празнично обратно броене за Бг премиерата на RM Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 101
  Нападайте новия ден  Grinning     Момичета, вие изобщо спите ли?  Wink   Подкарали сте вампирски цикли.

Очаквам и днешният ден да донесе новини или да капне още някоя снимка. Честити аватари, обновяването е хубаво нещо.

Ако се разберете за гледане на РМ в по-нормално време, например събота, мога и аз да се присъединя.

# 102
  • София, България
Здравейте момичета Hug

Днес ми е много натоварен ден, но не мога да не покажа НАЙ-ГОТИНИЯ ПОСТ НА СВЕТА!

Със или без? Или душевните терзания на Робините GrinningТекста е подходящ за възраст 18+ ХИХИХИ Мон, вечно ще те обичам за този пост  Joy

# 103
Bel Ami и аз съм за Арена, наистина там new moon беше с много по-добро качество. Важния въпрос е коя Арена, аз съм за тази в Люлин, че ми е по-близо, а и до другата не знам как да стигна  Embarassed

Поздрави на агент Мон за поста  bouquet

Без на оскари със в ежедневието Sunglasses

# 104
Bel Ami и аз съм за Арена, наистина там new moon беше с много по-добро качество. Важния въпрос е коя Арена, аз съм за тази в Люлин, че ми е по-близо, а и до другата не знам как да стигна  Embarassed

И аз съм там. Mr. Green  Смисъл за Арена Запад говориш нали? Аз до нея живея и ако трябва ще отида да запазя лично места и билети  Hug

Общи условия

Активация на акаунт