Тwilight/Здрач- тема 58 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ ! .... идва Затъмнение!

• 24 986
  • 717
  •   1
Отговори
# 630
  • София, България
Марчела - дадено  Peace

Веси , ех Веси откъде да те почвам  hahaha  еми така е аз съм млада по душа  hahaha
Вашият като се сбръчка и си направи първи лифтинг , моят ще е още свежарка  Joy

# 631
Здравейте, здравейте!
Люсии, мерси за кафенцето...и то РМ Робско Heart Eyes Heart Eyes Люси, ние кой ден ще се отчетем по пловдивски с филма Flutter

Никка, успех в новото начинаие, тук всички ще ти стискаме палци  Hug

Rossitca, добре дошла при нас Hug Пиши по-често, както каза Красето - не хапем хихи
Направо ме спечели с Тийм Робстен Mr. Green на изчезване сме вече, сега ако кажеш, че си и тийм Кристен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Като казах Кристен, да ви покажа снимчици от Рънауейс пресконференцията Peace Мноооого е красива с тази рокля!

# 632
  • София, България
Абе Цве - виж я какво е кюфте в ръцете и кръста - не кюфте, а направо кюфтак  Joy

# 633
  • Варна
Поне е сложила пак рокля бе з презрамки, ужасна е с тях  Mr. Green

# 634
Какви сте ми хейтърки..... Joy
Не ви чувааамм...па па па па па па ......изкушавам се да сложа една кхъ-кхъ тематична снимка на Кристен, но нали ви обичам и няма Mr. Green
Аз много си я харесвам! А тя, ако е кюфте тук..... Whistling гледаме различни програми Whistling
Чакайте ме след няколко часа да продължим спаринга (Миркааа, къде си Crazy)

# 635
Баба ми има едно много точно определение за типът Кристен - "Ни г.з, ни кръст" - кубче, а и нещо за бицепса трябва да направи,млада е още за "прилеповите крилца". Роклята не ми харесва, твърде консервативна за нея, а и за филма за който е пресконференцията. Това е един истински хейтърски пост  Mr. Green
Мона, Мона, нашия като си прави фейслифта /не че ще има нужда, з-то ще остарява красиво/, твоя точно ще е взел книжката и ще може да те взема от вкъщи с колата.....

# 636
Добре дошла на Роси! Дано ти хареса тук Peace
Преди 2 дни видях един тип в Мола на Стамболийски, който имаше същата, ама напълно същата коса и на цвят, и на прическа като Едуард Shocked Ей така ми станаха очите Shocked Shocked Shocked, не само аз си го помислих това като го видях, приятелят ми също Laughing ( до каква степен е изкукал покрай моите едуардови вълнения, че и той да вижда Едуард Laughing) 100% момчето е търсело точно тая визия, косата ръждива, супер намазана със стилизанти, за да седи вирнат перчемът и нещо се кълчеше на ескалаторите, явно, за да привлече внимание Mr. Green Та оглеждайте се Робуардини, един Ед броди в Мола, по косата ще го познаете Joy
Мерси за снимките на Кристен  bouquet. На мен роклята ми харесва, макар че в ръцете не й седи особено добре...Прави ми впечатление, че често е попрегърбена като я видя с голите рамене, но и Тайлър Суифт така се носи, така че явно в Холивуд е на мода да си с гол гръб и прегърбен newsm78
За РМ не смея да прочета спойлера, ще чакам да се заведа на кино...но кога ли ще е това Rolling Eyes Очаквайте късно включване с коментар по РМ...дано не е по времето на Затъмнение Joy

# 637
Значи съвсем правилно сложих думата СПОЙЛЕР  Laughing

# 638
Здравейте!!!Нека и аз да се включа в вашето клубче на фенове на Здрач!!!
Казвам се Гергана на 20 съм и съм фенка на Здрач от Коледа.Ще кажете много късно,дааа съгласна съм това си е моя грешка щото съм инат. По принцип като нещо стане голяма мания като филм или книга аз съвсем на пук страня от него. От манията на Здрач около мен чак главата ме беше заболяла ама по Коледа взех ,че се предадох. Взеха ви книгата ЗДРАЧ и щото може би нямах какво да правя я почнах.И се започнаааа. Прочетох я на един дъх после си взех и Новолуние и Затъмнение и все повече се вманиачих. Е не чак като по Хари Потър преди години ама тогава си бях пубертет и там маниите са по - силни. И така изгледах и филмите - първия много ми хареса ама втория ми е слаб. И нали съм беден студент ми свършиха парите да си взема 4 книга . Чак сега си я взех и в момента съм на 3 и част в началото и едва ходя на лекции все ми се чете значи. Не съм в никой тим ама Едуард повече ме кефи от Джейк въпреки ,че и Робчо не е мой тип ама има страшен поглед.Та така надявам се да ме приемете в вашето клубче макар и да съм супер закъсняла.

Чао до скив на сега.

# 639
Добре дошли Малко Слъце и Роси!Дано се чувствате добре тук!  HugИ въобще не сте закъсняли!Аз съм закъсняла,щоли я нямаше сагата преди 6 години,пък ако имах и нет и момичетата на линия-още щях да съм свободна птица!  Joy
Падам от смях с коментарите за Кристен!Аз съм човек склонен да вижда хубавите черти и съм слабо критична.До скоро незнаех защо не харесвам Кристен точно ама с ваша помощ се ориентирам.  hahaha
Дамарис,на мен дето се вика пъпа ми е хвърлен в този Мол как пък за толкова години не видях нито един зрелищен мъж каму ли копие на Еди,пфу нямам късмет!
Мона ще дойда и аз на Тай,за да мога да си коментирам на воля после.  Grinning

# 640
АууУууУууу сакън, сакъз...какво я нападнахте Кристен сега?!

Цве и аз ги гледах тез снимки, мерси , че си ги пуснала! Какво и е на момичето бе хора? Я вижте какви крака вади, като две Айфелови кули, бяла кожа като мрамор, хубави очи, хубаво телце, дупе-стегнато, гърди- пИрфектни и със и  без държач! Корем-стена! Била кюфте...я аз да ви се облека в таз ми ти рокля да видите що е кюфте и що е кепабче и що е плескавица  Joy Тогава ще оцените, че Кристен е едно доста добре изглеждащо момиче, дори и без никаква поддръжка, като фитнес, диетки, смукане на мазнинки, непушене и тн. с които се мъчат 95% от жените  и момичетата в Холивуд! Това, че не са я пипнали на ФШ и че не изглежда като извадена от моден подиум и не е накичена с кученца, дрънкулки и изкуствени зъбки, не означава, че е грозна?!Вие сте свикнали да гледате някакви жени, които са абсолютно нереални, изкуственни, фотошопнати и супер, ама супер добре изглеждащи...какво се заблуждаваме, такива просто няма Simple Smile  Изглежда си супер Крис, и аз лично мога само да мечтая да имам такива крака, тяло  и такава кожа и очи Simple Smile Айде сега на бялото черно няма да казваме Simple SmileСори , че се отплеснах, ама то на толкоз хейтърси постове как да не отговориш Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАТКО КЕЛЪН! Все в такива реклами да се снима, все на фитнесче да ходи и много успешна кариера му желая!   bouquet

Добре дошли на новите момичета   bouquet Hug  bouquet

Никка успех и късмет ти желая миличка  Hug  bouquet

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 13:07 от Mupka

# 641
пиша от телефона само да кажа - Мирка, ю ар май хироу! аз си водя бешежки после за спаринга *хихихи*

# 642
Хора недейте така, заболяха ме дробовете да се хиля на вашите коментари  Joy Joy Joy

Мерси на всички за стиснатите палци! Знам си аз, че тук е най-правилното място да споделя!  Mr. Green

Адашке, не знаех че си имаш щерка! Колко е голяма?

Мона, душко с теб съм!!! И аз съм младо чадо по душа и ще съм ти верен спътник в обиколките по киносалоните за премиерите на Тай!  Naughty

Само аз ли съм от отбор "Кой какво си хване - за него си е"!?!    hahaha newsm78

ПП. Забравих - Добре дошли на новозаздрачените!  Grinning

# 643
Значи съвсем правилно сложих думата СПОЙЛЕР  Laughing

дааа  bouquet, че както се бях залетяла да чета Twisted Evil....още ме дебне изкушението, но засега не чета, да видим докога ще издържа Laughing
Malko_Slance, добре дошла Peace И аз съм фенка на Здрач сагата от неотдавна, някъде ноември-декември мисля беше като пуснаха Новолуние по кината. Та, за да схвана защо ще ходя на Новолуние реших предната вечер да гледам Здрач и се заздрачих Mr. Green Гледах го 4 пъти за една седмица и не ми омръзваше, а това не е типично за мен Laughing(рядко гледам 2 пъти един и същи филм newsm78). Та по-добре късно заздрачен, отколкото никога Crazy. Сагата не е за изпускане Heart Eyes

# 644
АААА, аз таковата,а, ъ,  искам да си поръчам и обедно, и следобедно, и вечерно кафенце и все поднесено от Роб Wink, да, и хич не ме е срам.
Ина, като те знам колко си многословна щом стане въпрос за Роб Wink, мислех че една страница ще си заела само с твоя, пост  Laughing , но и този ми беше достатъчен да искам още, и още, и още вече да е събота или неделя, нямам търпение да се изнижат тези дни.
Ако знаете колко пъти превъртях всичко свързано с филма, дето го има, и ми е малко  Joy Joy Joy
Е, стига де, много сте критични към Кристен, /Цве, няма да им се даваме нали? /, кво ви е направило пък момичето, ръкави, презрамки, много важно.  Mr. Green
Весе, успех в каквото и да се захванеш занапред.
Дамарис, не мога да повярвам че не си се спойлирала, аз целия РМ на снимки изгледах Laughing
Още една Роси-добре дошла, тука е лудница, всеки си има предпочитания и любимци, е май Роб е любимец на повечето от нас,  не се шашкай и пиши,

Хайде чао за сега и малко мантри от мен  Hug
Роб, Жужуто Великолепни  е прекрасен!!!!!!
 Леле, аз докато се моткам в писане и разни други неща 7 отговора сте напускали, и ново попълнение, бре хубаво е да се освежава темата  Laughing

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 13:26 от danir

Общи условия

Активация на акаунт