Тwilight/Здрач- тема 58 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ ! .... идва Затъмнение!

• 24 984
  • 717
  •   1
Отговори
# 645
Диди, реших да не приказвам много, защото щях да наблегна само и единствено на цвета на кожата му на приглушено осветление и разрошената коса в едни определени ситуации, а все пак някакси ми се иска да влизам тука отвреме-навреме, ама с тая моя уста има опасност да ме изгонят...
Честит рожден ден на Келън естествено, дайте снимки на момчето да го цункаме по тоя повод.

# 646
Диди, реших да не приказвам много, защото щях да наблегна само и единствено на цвета на кожата му на приглушено осветление и разрошената коса в едни определени ситуации, а все пак някакси ми се иска да влизам тука отвреме-навреме, ама с тая моя уста има опасност да ме изгонят...
да тези моменти бяха "тежки" за всички ни!  hahaha

Цък

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 13:44 от Mupka

# 647
  • София
Я вижте какви крака вади, като две Айфелови кули, бяла кожа като мрамор, хубави очи, хубаво телце, дупе-стегнато, гърди- пИрфектни и със и  без държач! Корем-стена!

Мирка, ако не познавах вдовеца ти, щях да заподозра, че играеш за другият отбор Mr. Green

# 648
Оооооооо, Мирка, ако знаеш колко ми е "тежко" и сега...

# 649
Здравейте момичета.
Какво не ви харесва в Кристен, освен предполагаемата й връзка с Роб,а? Laughing
Много добре си изглежда момичето( с малки изключения ,но на Роб ги прощаваме тези моменти ,нали Mr. Green).

# 650
Я вижте какви крака вади, като две Айфелови кули, бяла кожа като мрамор, хубави очи, хубаво телце, дупе-стегнато, гърди- пИрфектни и със и  без държач! Корем-стена!

Мирка, ако не познавах вдовеца ти, щях да заподозра, че играеш за другият отбор Mr. Green
не просто оценявам едно момиче като момиче, нищо повече  hahaha То не значи че съм от др бряг ако призная, че някое момиче е хубаво Simple Smile Леле какво ме направихте пък вие сега  Joy Joy Joy

# 651
Какво не харесвам на Кристен? - Ушите, зъбите, носа, поведението, фъфленето, играта...  Laughing После мога да се включва с още  Party

Добре дошли на всички нови заздрачени и на всички стари, които чак сега си признават  Hug

Аз минавам само да кажа, че днес г-н Келан Луц (без греховни мисли, без греховни мисли, усаааааа) а.к.а Шудовището Wink има рожден ден  bdbaloni Нека бъде жив и здрав, все така усмихнат , да продължава да се снима в много нови сесии и филми, да тренира все така усилено и да се облича все така оскъдно Wink

# 652
но на Роб ги прощаваме тези моменти ,нали Mr. Green).

На Роб абсолютно няма да му простим, това е истината...
Това е шегичка, да не се разсърдиш, просто днес съм във вихъра си направо...

# 653
Тъй като ми бе отправена остра забележка  Hug , че ..... Келан е прекалено облечен  Joy се реваншира, като предварително искам да се извиня на несвикналите с голотата му  Joy

# 654
но на Роб ги прощаваме тези моменти ,нали Mr. Green).

На Роб абсолютно няма да му простим, това е истината...
Това е шегичка, да не се разсърдиш, просто днес съм във вихъра си направо...

Хич не съм от обидчивите, не се притеснявай Hug Държа на майтап.
И аз днес съм се развихрила сериозно и ръся само глюпости.Не се обиждайте. Peace
А че на Роб няма да му простим , то се знае. Heart Eyes

# 655
аа, е това е добре, щото аз с тая голяма уста, много приказвам понякога... Но спирам, спирам наистина...за днес де Laughing

# 656
аа, е това е добре, щото аз с тая голяма уста, много приказвам понякога... Но спирам, спирам наистина...за днес де Laughing
Пиши, пиши,- нали трябва някой да ми прави компания. Joy

# 657
  • в сърцето на един мъж...
Сурирче, извинявай, тази няма ли я малко по-надолу Sunglasses
[

# 658
Брей тоз Мечо, ръси сексапил даже и на рождения си ден - щедър човек! Да е жив и здрав и да не прекалява с тренировките.
Geia, ако я пуснат малко по-надолу ще има ранни инфаркти  Sunglasses
Ах, Sourire как хубаво си го казала това Кристен  Wink А на Робърт всичко му е простено без едно - предполагаемата му връзка с човекът-ухо а.к.а. Кристен
Никка, моята маймунка вече е на цели три години и три месеца,големичка е вече на години, не на килограми  Mr. Green

# 659
  • в сърцето на един мъж...
Весе, ако я пусне по-надолу, само ще ми направи деня по-хубав Mr. Green Инфаркт не мисля да получавам, само ще се облизвам обаче Joy

Общи условия

Активация на акаунт