Радостта ми е голяма, сладко ЮНЧЕ чака мама! - 15

• 22 411
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Лелееее, нямам думи !!!!  #Cussing out #2gunfire
Почерпка?!?!? За тва, че вършат работата, за която са учили... за това, че са положили Хипократова клетва да пазят човешкия живот ?!?!?
Аз на твое място със сигурност им вдигам луд скандал и си търся друг АГ с по-хуманно отношение... това, че си бременна и искаш да изкараш спокойна бременност вкъщи, не им дава право да те рекетират Naughty

# 361
  • Бургас
Здравейте!

Аз съм доволна от моята лекарка, но ако не бях щях без колебание да я сменя.Личния лекар не би трябвало да отказва направление за това.

Попълних си данните във файла, само скайпа не съм си писала, че не го знам. Crazy Стои си запаметен на пс-то в къщи и трябва да проверя как точно беше. Laughing

Витамини и аз като Морска не пия.Питах и лекарката, която ми води ЖК и Яков на ФМ - единодушни са, че всичко е химия и ако имам голямо желание да пия, да си купя каквото реша.

krio, честито розово щъркелче. Grinning
silvyy, браво за добрите резултати!
Etka_koketka, аз нямам нищо против, щом ти се занимава. Grinning
mama_zaek за болнични плащам по 20 лв. - 10 лв. за лекарката ми и 10 лв. оставям в медецинския център където е комисията.С първата ми бременност нямаше такова нещо издаваха ми ги безплатно, но сега и на двете места си има ценоразпис и си плащам.

Мен ме почнаха едни болезнени контракции тези дни.От вчера съм на Магнерот 3х2 и Но-шпа 3х1.И точно сега излезе нещо спешно в офиса и сигурно ще трябва да идвам и другата седмица.За мен е добре, но лекарката ми ако ме разбере ще мърмори.Въпреки това за лекцията другата сряда съм на линия, няма да отида на работа сутринта.

Момичета и Роня не се е включвала отдавна.Дано всичко с нея е наред!

# 362
silvyy лошото е, че и детето ми е болно...
Ще видя като се прибере мъжа ми да иамисля нещо, ама тука избора на стоматолози не е ного голям Sad
Благодаря, че ме мислиш  Hug

# 363
veronic, вече има място в кутията ми Peace

Етке, не само че съм съгласна да ни отмениш с правенето на файла, но сега ще ти пратя и моите координати.

На мен ми се губят и Смилянова и sophiepp. Къде сте бе хора, давайте отчет от време на време, да не се притесняваме Thinking

# 364
  • Варна
Уле, Смилянова я виждам на балкончето от време на време, Софи не съм я засичала...

Силви, добре съм, благодаря! Пия си Нутримага и нямам нкакви оплаквания.  Praynig Бебчо ритка все повече и моята тумба доста е порастнала... BlushНадявам се на 25.02 да се видим на лекцията, да премерим тумбаците.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 11:28 от mar4ela5

# 365
˙·٠ sorceress٠·˙ дано да намериш някой подходящ стоматолог, защото тази болка и наистина ужасна. Аз бях така първите 15-20 дни на януари, и то не с постоянна болка и  ooooh! направо не знаех къде се намирам. Дано и хлапето се оправи бързо.
Относно прегледите аз този месец си платих ехото, защото ми беше четвърти преглед след като занесох направлението си, а здравната каса плаща три прегледа, ако се води рискова бременност. За болничните не съм плащала нищо. Наистина не мисля, че е оправдано, но в нашата държава нищо не ме изненадва.
Мария, давай го по спокойно, че контракциите хич не са лека работа.
Аз мога да кажа, че последната седмица две съм по-добре с контракциите, че от четвърти месец насам бях с доста силни. Иначе обаче имам други усещания, понякога когато се изправя да вървя имам усещането, че бебето толкова натисна надолу, че направо ще изпадне. Това е примерно за 5-10 мин, после се оправям. Малко странно се изразих, но някой дали има същите усещания?

# 366
Xlora, като пишеш- че на млади булки изобщо не им правят такива изследвания и като си мисля че мойта докторка изобщо не ми и предложи даже да си правя , то аз се чувствам от групата на мледите , мерсииии.  Rolling Eyes . При първата ми бременност само заради възрастта ми-36г бях тогава ми правиха и амниоцинтеза, понеже по тази причина рискът за Даун беше завишен. Сега съм си на 38 а от бременността и малката ми дъщерика се чувствам като на 28. Супер е да си бременна! Hug

# 367
Аз днес съм на шопинг вълна  за каката вече:

Ето ви един сайт, но за по-големите ни дечица има хубави неща, на добри цени...
Като гледам колко хора поръчват от Англия, жалко за нашите търговци, ще фалират определено тази година много...

http://www.bonprixsecure.com/uk

Поръчвам чрез Алезар, препоръчвам ви ги, много лесно се комуникира с тях  Hug

# 368
  • София
Притеснявам се, че ако си сменя АГ-то, може да се получи "От трън , та на глок, че на по-висок."
А това за Хипократовата клетва - доста от нашите лекари, според мен, са я забравили на 5-тата минута.
Както казва silvyy, в нашата държава всичко е възможно, за жалост.

# 369
  • Бургас
silvyy и аз се чувствам така, като изсипана.Понякога си мисля, че ако бебето ритне по-силно и ще му се покаже крака. Laughing Вече гледам да се пазя, но не мога да се вържа на легло по цял ден.Работата ми е пред компютър,седнала съм, не се натоварвам, не шофирам и не пътувам.А и покрай детето си имам грижи, така че и в къщи да съм пак няма да лежа определено.За сега ще си пия хапченцата и ще си следя контракциите.Дано не се налагат по-сериозни мерки.

alexova
, аз вече повече от година пазаря за цялото семейство само от вън, най-вече от Англия.Какво има по нашите магазини нямам представа. Laughing

# 370
  • Пловдив
Привет, мамчета!
Етка_кокетка, благодаря ти!!!    bouquet

И да ви се похваля, моята дъщеричка снощи докато се бяхме разположили удобно с нея на спалнята, а баща й се занимаваше с поредните майстори у нас усети бебока. От около 2 седмици й слагам малките ръчички върху корема си, защото искала да види как рита и все не го усещаше, макар че то си се подвизаваше. Но снощи най-накрая явно долови ритничета и се почувства много горда от това, а и аз де Simple Smile . Иначе редовно му разказва приказки, такива, които си измисля тя или му пее песнички. И снощи заяви: Хайде, бебче, излизай вече, че да си играем, всичко ще ти дам. И аз естествено цъфнах от щастие и после докладвах на таткото. Голяма работа са тия бъдещи каки и батковци...

# 371
  • София
Здравейте момичета,

чета ви редовно, но рядко се включвам, защото толкова бързо изписвате страниците, че докато реша да се включа по някоя тема вие вече сте минали на следващата и последващата.....Но днес след като изчетох 20 страници реших да се включа.

Относно витамините аз пия Precnacare от началото на Декември. Моята лекарка ми ги изписа, но ги пия по схема 28 дена ги пия, а след това 10 дена почивам. Не мисля, че от тях се напълнява, защото до края на януари  бях качила около 4 кг и съм сигурна, че ги качих по време на коледните празници. Е сега съм качила още някой и друг килограм....

Alexova, аз също направих преизбор на гинеколог, личната ми лекарка реагира по-зле и от твоята. Първо ми каза, че нямам право на това, после ме излъга, че сега не можело да отида след 30 дена. И на края като видя, че аз няма да си тръгна без направление ми каза, че в цялата и практика това и се случвало за първи път. Много се бях ядосала тогава и дори съм решила да е сменям. Така че ако някой може да ми препоръча добър личен лекар в 25 ДКЦ, ще съм му много благодарна. А на предишното АГ се обадих, за да си отменя часа.

Kristinka85 пуснала си страхотни сайтове, аз харесах няколко неща от DEBENHAMS, така че ако може и аз искам да се включа в покупките, Praynig

Сега ставам от PC-то, че ме заболяха очите докато ви изчета.

# 372
Относно този файл на Етка ли трябжа да се пращат кординати ? И какви по точно,че нещо не разбрах?! newsm78

# 373
Така че ако някой може да ми препоръча добър личен лекар в 25 ДКЦ, ще съм му много благодарна. А на предишното АГ се обадих, за да си отменя часа.
Дени, препоръчвам ти в 25 ДКЦ личен лекар д-р Емилия Владимирова, а АГ-то е д-р Димитър Папукчиев, и от двамата съм много доволна.
И по-честичко минавай, че се беше позагубила Wink

Златната, директно на мен на лични ми прати име, скайп, мейл, телефон (каквото от тях пожелаеш,  не са задължителни всичките)

# 374
Аз се завръщам от консултация. Всичко ни е наред  Simple Smile Бебчо си е полегнал и е напречно. Не ми изписаха никакви витамини, но и аз не попитах след като изчетох всичко , което се каза за тях . Малко съм превишила килцата и до следващия път не трябва да качвам повече от 2 кг  Shocked как ще стане незнам  newsm78
Тъй като тази АГ ми е втора (с първата не се харесахме  #2gunfire , по скоро аз нея ) искам да кажа , че съм много доволна. Това ми беше втора консултация, не чаках и минута повече от уречения час . mar4ela5 , понеже ти ме пита , ако се интересуваш ще ти дам повече инфо

Общи условия

Активация на акаунт