Радостта ми е голяма, сладко ЮНЧЕ чака мама! - 15

• 21 447
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • по света и у нас
Цоп и аз тук с почерпка,че съм именничка! Hug

Тендерче,Джиджи,честит имен ден! bouquet

Тортуна,честито!  bouquet Много се радвам за теб,заедно сме още от Искам бебе. Лека,безпроблемна и красива бременност!

Мария,честита ви количка!Много да си я ползвате!  bouquet

# 541
Честито на всички, които празнуват днес! И моята племенничка е именничка и сега изпратих татето и щерката да я поздравят!
Аз ще пропусна, защото съм като парцал. От тази кашлица не мога да спя, а вече и носът ми тотално се запуши, та не мога и да дишам. Уле, сега те разбирам колко ти е било зле! С нетърпение чакам понеделник да ми изпишат каквото и да е, дори на антибиотик съм съгласна (въпреки че не съм пила такъв от 12години), само и само да се оправя вече.

Мария, честита ти количка! Чакаме снимки! Безаварийно возене на малкия бонбон!

Смилянова, и на теб честити покупки! Подобна пола си търся и аз. Как е нагоре - с ластик или просто с ниска талия?

# 542
честит имен ден на всички именници  bouquet  bouquet
Днес излязохме сутринта и се прибрахме вечерта в такьв ден не е за в кьщи:)
Дион хондата е по-добре от рено казвам ти го от личен опит:))))))))

# 543
Честит имен ден, на всички, които празнуват днес!
Ние цял ден бяхме на разходка. Ходихме до плажа, прибрах се преди малко и отивам да почивам.
Мария, какво поръча за изписването?
Лека вечер от мен!

# 544
Най-сетне и аз да се запиша в новата темичка(която май вече ще свърши Mr. Green).
Аз отново си имам проблеми с бебето....на легло съм вече трети ден,пия хапчета,абе...ужас.На тръни съм постоянно.
Но не ми се говори сега,че то вече и време за сън стана,а Сиана и Габриела ме побъркват....

# 545
  • в белята
моничка бързо оправяне.Стискам палци всичко да мине.Те хората са си го закодирали в думата бременност  т.с. бреме -тежес,никой не твърди че се става лесно майка. ( аз поне така се успокоявам вече , с тия мойте здравословни проблеми ) Sick Sick Sick
Аз съм много нервна тоя месец.Всичко и всички ме дразнят,ама гледам да не си отварям устата ,че ще се изпокарам за глупости ,в повечето случаи.Малката се опитва да се налага като характер и там нервите не ми издържат от време на време ,после като й се развикам ,дълбоко съжалвам и ми е гадно. Cry Cry Cry

# 546
здравейте тумбаланки Hug

толкова много сте писали, че да не пропусна нещо...

мерси на Ула и Марчела, че са ме мислили Heart Eyes
честито на Пепси Госпожа Hug
 Hug на адашчето - малкото смиляновче - да се оправя вече!
честито на всички именици  bouquet
марету, гуш и на теб Hug пусна ли оплакване??
моничка, какво ти е мила Confused Hug стискам палци да минава бързо!!!
мария честита количка! каква е?

тортуна Hug и аз те помня! ного се зарадвах за теб Heart Eyes стискам палци и съм сигурна, че този път всичко ще е наред thumbsup
надявам се и натали да се похвали скоро Praynig

аз да се похваля сега - бях много заета с покупко-продажби hahaha Mr. Green продадох си коликата на една варненска мама, но не от нашите, надявам се е останала доволна
успях и да си поръчам количка от ибей и я чакам събота-неделя - макларън туин техно bowuu много се кефя!
една приятелка ме светна за ибея и сега съм разорена... толкова неща напоръчах за децата ooooh!

...исках още да ви пиша, но като се сетя какво беше Blush

# 547
Цитат
моничка, какво ти е мила   стискам палци да минава бързо!!!
Ами не ми се говори много,много,но....
Ако сте чували за прееклампсия,тоа ми е.Кръвното ми е много високо,на няколко пъти изведнъж стана много ниско,2 пъти припадах,постоянно ми се вие свят.Имам мигрена и белтък в урината и още куп проблеми....Първия път,когато бях писала лежах в болница,сега съм на легло вкъщи,защото съм по-добре от миналия път,ама.....А и задържам течности,имам отоци навсякъде,по принцип ако не се лекува,ще стане много лошо,защото бебето няма да може да бъде снабдявано с кислород и хранителни вещества и да се предизвика спонтанен аборт.

# 548
Добро утро!
Моничка дано всичко при теб се оправи.
Софи аз за сега нямам какво да се похваля включих се в обюата порьчка дето Поли я пуска с общо 14 бодита сьм порьчала.Количката щели да имат внос след 15.03 тази на hauk и ще изчакам не че я няма и по други магазини но няма този цвят ,които искам зелено и черно а и навсякьде е с 50 лв по-скьпа.Отделно в Бебчо ще ми направят 7% отстъпка на всичко което купя освен количката а то не са малко неща и затпова засега ще изчакам.Ако не получат ще я купя от друг магазин на по-0високата цена какво да се прави.Иначе сьм добре имам от дьжд на вятър по някое и друго стягане в корема и сега в петък като ходя ще я питам дали да не пия някакьв магнерич.Смилянова страхотна рокличка:)
Хубав ден от мен:)

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 08:28 от Natai_Nat

# 549
Добео утро на всички! kaffeetrmker_2
Моничка стискам палци всичко да се оправи барзо и да не се повтаря!!! Hug

# 550
  • Варна
Добро утро, сладурки!  Hug
Предварително се извинявам за дългия пост, който предстои, но не съм влизала от няколко дни. Нямах време от хайманостване.  Crazy
Толкова добре ми се отрази - много съм доволна! Свърших полезни неща и мноооого се разхождахме с тати Драго.
Предадох си Магистърската теза, защитата ще е на 27-28.03.
Ходих да си взема втория болничен от счетоводителката и да го занеса на АГ за поправка, че беше объркан и после го върнах обратно.
В морската се заглеждахме по количките на хората и дори попитахме няколко човека дали са доволни от техните.  Laughing Открои ни се фаворит ABC Design 3-tec, - http://www.kolko.bg/bg/abc-design-3-tec-bg/p/1005505,  който отидохме лично да пробваме в Бебчо, но нямаше в наличност. За късмет на пейка пред магазина имаше един татко с такава количка, та го интервюирахме и него  Mr. Green Даже ми даде да я побутам с 5 месечна кукла вътре - наистина маневрена и много удобна. Бебето си лежеше вътре с вдигнати нагоре ръчички и имаше още място. Човека каза, че е супер доволен и за нашия татко вече други колички не съществуват!  Crazy Можем да ползваме отстъпка 5 % в Бебчо, а ако купим и другите неща от там  даже и повече. Сега ще се радвам да споделите мнение за количката.  Hug
Вчера до обяд таткото чисти, а аз помагах на юнака с уроците и готвих. После тримата ходихме в морската - беше прекрасно.  Heart Eyes  Така се точех порядъчно да си хапна от сготвеното преди да излезем... и като вадих тавата от фурната я изпуснах и всичко се разсипа по току що измития от мъжа ми под... Crazy Направо ми се доплака... Купихме си пица.  Whistling
Тортункаааа, много и от сърце се радвам за теб! Просълзих се! Лека и безпроблемна!  Hug
МимиБо, честита придобивка, да ви служи вярно! И ние имаме нужда от по-голяма и по-здрава кола. Сега сме с пежо 206, заглеждаме се по WV Passat 4x4 комби. А най-добре ще е ако оставим и пежонцето за мен, а новата да е семейна...  FlutterВерно цените са ниски сега, но и като продаваш пак е на ниска цена...
моникча, много сили, ти пожелавам, миличка, че са ти нужни!  Hug
Мария, честита количка!   bouquet
И друго щях да пиша, но забравих...  Blush Днес съм на работа и съм цял ден пред компютъра, та ако се сетя ще се включа отново.  Grinning
Много усмихнат и слънчев ден ви пожелавам!  Hug

Оооо, линийката ми е вече в шестото квадратчеее!  newsm68

# 551
Моничка, дано всичко се развие максимално добре!

Дъщеря ми също вчера празнува имен ден, само че този път го направихме у свеки, защото едва успявам вече с приготовленията, определено ми тежи. Миналата събота правихме парти у нас по случай рождения ми ден, събрахме се 25 човека, на следващия ден бях като парцал.

Аз съм крива, сърдита съм на мъжа ми. Много бързо ме прежали и реши да ходи сам във Франция, всъщност не сам, с половината ни приятели, без изобщо да ме пита ок ли съм, ще се справя ли сама с малката една седмица и т.н.. Сигурно не съм права, но ми е адски криво в момента, имайки предвид факта, че все пак съм бременна Confused

# 552
  • Варна
мартеа, една голяма силна прегръдка от мен!   Hug И на патеричка да ти е здрава именичката!   bouquet

# 553
Добро утро и от мен

Моничка, да се оправяш бързо

Мартеа Hug, аз  също щях да бъда обидена

# 554

В морската се заглеждахме по количките на хората и дори попитахме няколко човека дали са доволни от техните.  Laughing Открои ни се фаворит ABC Design 3-tec, - http://www.kolko.bg/bg/abc-design-3-tec-bg/p/1005505,  който отидохме лично да пробваме в Бебчо, но нямаше в наличност. За късмет на пейка пред магазина имаше един татко с такава количка, та го интервюирахме и него  Mr. Green Даже ми даде да я побутам с 5 месечна кукла вътре - наистина маневрена и много удобна. Бебето си лежеше вътре с вдигнати нагоре ръчички и имаше още място. Човека каза, че е супер доволен и за нашия татко вече други колички не съществуват!  Crazy Можем да ползваме отстъпка 5 % в Бебчо, а ако купим и другите неща от там  даже и повече. Сега ще се радвам да споделите мнение за количката.  Hug

В момента има голямо намаление  в магазин Касида на някой от количките, на ABC Design има на ето този модел http://www.kasidabg.com/strollers_kolichki-abc-design-products_id-16984.html , който аз много харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт