Радостта ми е голяма, сладко ЮНЧЕ чака мама! - 15

• 21 430
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
mar4ela5, и аз тази много си я бях харесала (само че в черно с розово  Heart Eyes ), но много ме притеснява, че летния кош няма пълно легнало положение.... нека майките с опит да кажат дали това е наистина чак толкова голям минус, защото всички колички, които съм си харесала са така (освен Лола-та на Бебе конфорт, но пък 2 бона няма да дам за нея).

# 556
  • Варна
mar4ela5, и аз тази много си я бях харесала (само че в черно с розово  Heart Eyes ), но много ме притеснява, че летния кош няма пълно легнало положение.... нека майките с опит да кажат дали това е наистина чак толкова голям минус, защото всички колички, които съм си харесала са така (освен Лола-та на Бебе конфорт, но пък 2 бона няма да дам за нея).
Malena, като има кош за новородено не мисля, че е нужно пълното легнало.  Peace В началото ще си е само в коша, а после в летния. Там нали пак си има легнало, просто не е пълно... Да кажат останалите с опит, това е моето мнение.

# 557
Здравейте, момичета Simple Smile

Доста сте изписали вчера Simple Smile
Честито за новите придобивки  Hug Да си ги ползвате със здраве!!

Аз вчера как прекрасно се подредих!! Sad  Нали си обичам да пробвам нови рецепти, между другото мама Желя ще пробвам тортичката, за която си дала линк, та реших за закуска на правя бухтички, всичко точно, омесих си тестото и почвам да ги пържа, само че едната не успях да я обърна и тя изплиска половината сгорещено олио върху ръката ми. После два часа не мога да смъкна жегата от ръката ми - то не бяха студени компреси, кисело мляко, сода ... каквото не намерих в нета, тва не пробвах... по някое време поспря да пари толкова жестоко и се омазах със дефламол, сега съм с превързана ръка, мъж ми само ходи покрай мен и ме подпитва дали съм ОК. Щурава работа !!!
После, за да спра да мисля за това, решихме да излезем с кумците на разходка в Борисовата, там беше модно ревю на колички Simple Smile С кумицата, понеже и тя е бременна, само се вглеждахме в различи модели и обсъждахме, като някви клюкарки  Grinning Grinning
Лошото е, че след кофти емоциите от изгарянето и близо тричасовата разходка, нашата дребосъчка реши да ми покаже какво са болки по време на бременност... едно стягане ниско долу... едвам шавах... изпих бързо едно но-шпа, та се пооправиха нещата, но днес го удрям на почивка...

Ооох, много дълъг пост се получи... спирам до тук Simple Smile
 Hug

# 558
Да се оплача:в Пловдив времето е райско,а аз сьм на работа!!!! smile3511

# 559
sophiepp и аз вече съм заразена от пазаруването и скоро не само ще бъда разорена, а и на червено... за ужас на мъжа ми - той все ме упреква, че заради мен от прахосник бил станал скъперник. Grinning Иначе, на въпроса ти - утре ще се жалвам най-вероятно направо в прокуратурата.
моничка,  Hug дано бързо отмине и да се наслаждаваш до края на спокойна бременност! Аз толкова леко понасям всичко, като циганките съм. На последния преглед АГ-то ми вика - оплачи се от поне едно нещо, де, а аз - тц.  Съчувствам на всички момичета, които имат проблеми и им пожелавам вс да минава леко и безболезнено като при мен!
Etka_koketka, и на теб Hug! Още един бабешки илач за изгорено - ципата от пресни яйца (отлепваш я от вътрешната стена на черупката като го счупиш) - много ми помага на мен, аз постоянно съм с разни изпълнения я от камината, я от котлона... абе трагедия съм на изгаряния. Иначе, ако е много изгорено, за да не ти остане после белег, има едни домашни кремчета от невен - хем бързо заздравява раната, хем не остава белег. Ако има нужда - пиши на лични, ще поразпитам и ако намеря ще ти изпратя или донеса.
Киди , на мен това Родео ми е фаворит за количка! Само че в друга разцветка. Няма го много по разните сайтове, защото е стар модел и всичко е разпродадено - само нашите безочливи търговци още ни го пробутват на 900 лева.
Същото май важи и за "твойта" количка, mar4ela5, ама в това не съм абсолютно убедена. Все пак, разгледай чуждоземните он-лайн магазини, със сигурност ще ти излезе по-изгодна оферта. А количката е супер - и за мен е един от избраните (за сега) варианти.

# 560
Етка Hug дано бързо се оправиш

Абе ние уж не сме много далеч от Пловдив, ама при нас времето е мрачно, даже валя за половин час. Омръзна ми вечееееееееееее smile3511 newsm45

# 561
Аааа, в голяма заблуда съм - 3-Tec-а на ABC Design си е нова-новеничка, но все пак, сигурно ще я има и по-евтина, отколкото у нас. Оф, не знам, със сигурност има и свестни нашенски търговци, ама аз поне за сега не съм разбрала. Много съм възмутена.
veronic, и на мен душичката ми е зажадняла за слънце, но - не би... при нас пък вилнеят някакви ветрове, през нощта даже отвориха един незакопчан прозорец и ми изкараха ангелите.
zlatnata, неприятна ти е ситуацията и на тебе... на работа в неделя, пък и хубаво временце навън... много мразя да се случва. Sad

# 562
Ааа, след вчерашните рекордни 20 градуса, днес в Сф вали сняг...  Thinking Tired

# 563
Ааа, след вчерашните рекордни 20 градуса, днес в Сф вали сняг...  Thinking Tired

Shocked Shocked Shocked това време се е побъркало

# 564
  • Варна
maretu, рових из сайтовете, най-евтината, която намерих е 369 Е.
Може да я има и по-изгодно от това, но ако е на тази цена ще си я купим от тук, защото с отстъпката разлика та ще е минимална.
Ааа, след вчерашните рекордни 20 градуса, днес в Сф вали сняг...  Thinking Tired
Сняяяг!  Shocked Това време съвсем се побърка. Тук вали дъжд и е мрачно. Добре, че се находих 2 дни и се порадвах на слънцето. Днес работя с удоволствие. Иначе времето е само за спане, книжка, филмче...  Wink

# 565
Здравейте момичета!
И тук времето нещо се побърква,валя градушка сега слънце пекна,луда работа Simple Smile

# 566
Здравейте момичета  Hug
Аз преди малко се прибрах от моята приятелка, която ми беше заделила разни неща за бебо. Ами вече сме почти обзаведени  Laughing Имаме столче за кола (0-9кг) , порт бебе, разтегателна кошара с нов матрак, още един матрак с кокосова подложка  , кенгуру , няколко играчки за кошара от онези пеещите и въртящите , 2 чувала с дрехи и няколко чивта обувки , взех само тези който не са обувани въобще  Whistling Бяхте споменали, че не е хубаво да се носят обувчици от други деца  Simple Smile
И сега съм се впрегнала да пера дрешките и да ги прибера , докато стане време да ги извадя за да......ги изпера пак  Laughing преди да се появи бебчо.
И съм много развълнувана сега , не мога да си намеря място само ходя и си гледам нещицата  Whistling

# 567
mar4ela5 на мен в Бебчо ми казаха,че ако купиш всичко от тях отстъпката е 10% но в това число влиза и кошарата.Иначе само за количката с останалите работи 7%.

# 568
  • Варна
mar4ela5 на мен в Бебчо ми казаха,че ако купиш всичко от тях отстъпката е 10% но в това число влиза и кошарата.Иначе само за количката с останалите работи 7%.
Да, така е. Там тази количка струва 820 лв. и 7 % отстъпка да е, става 762 лв. А от сайта излиза 720 лв. без доставката.... така че в този случай по-добре от БГ. Имаме време да помислим, тъй като в Бебчо ще я има в наличност след 1 месец. Между другото направаи ми впечатление, че магазина беше много празен... доста неща нямаше, а винаги е бил много добре зареден.

# 569
Да и моята ако я купя от там излиза с 50 лв по-малко отколкото в сайта.И сьщо ще имат след около месец заради което си оставих телефона да ми се обадят.Незнам за кое е празен магазина аз каквото ми трябва там го има а именно шишетата на Томи Типи стерилизатор,дьска за повиване и някоя и друга дрешка но ще изчакам за количката щом ще има отстъпка вьрху всичко пьк дано я получат.В щтъркел примерно сьщо няма кой знае какьв избор и тези колички-танкове на мак енгланд все още си ги продават.

Общи условия

Активация на акаунт