Радостта ми е голяма, сладко ЮНЧЕ чака мама! - 15

• 22 408
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
newsm44  ДОБРЕ СМЕ

BPD: 6.10 сm - 24w0d
FTA:  34.9 сm
FL:    4.14 сm - 24w1d
FW: вече 800g - 24w5d

Изписа ми желязо, че ми е малко ниско. Кръвното винаги когато съм в кабинета ми е ниско, а в къщи нормално. Най-важното е, че бебуранчо е добре, с главата нагоре и бута и рита на воля.
Взе ми проба за пустите гъбички и сега остава да чакам следващата среща с бебо. За пола, пак не е 100%, май ще е изненада!
Киди, махни моля те синьото щъркелче, че ако се роди мома ще се сърди!

# 76
Забравих да споделя, взех си първия гоблен. Дано да се справя!
Ще го снимам когато е готов, ако изобщо се различава кое какво е.

# 77

Така ли?Ами аз при нея ходя още откак сьм родила Ники и цялото семейство ходим там в интерес на истината никога не са ми падали пломби а и ми е близичко.

Аз започнах да ходя при нея още като отвори (и аз живеех там  Simple Smile ) , защото е майка на моя колежка. Отначало бях доволна, а нали и се познаваме, ама на.......тя не ми е паднала пломбата, но започна да се руши. Всъщност това може и да е по-скоро от бременността, но то като си наумиш нещо и  Rolling Eyes

Ами най-вероятно.Аз минала бременност ходих при един друг зьболекар с голям зор ми оправи един кьтен зьб голяма пломба дадох 90 лв и като родих се разруши.И после тя ми сложи коронка вьрху зьба то ако се разминем само с пломби пак добре но аз и коронки имам.

Момичета като гледам май само аз нищо още не сьм купувала:))

# 78
  • Обетованата земя
Да кажа и аз за зъболекар във Варна. Когато живеех там редовно си ходех при Славова-работи до Нептун, ако някой се интересува ще потърся точния адрес. Взима много евтино, много е мила и внимателна и аз лично нямам оплаквания. А за вадене на мъдрец (въпреки че по време на бременност незнам дали се прави) съм много доволна от Руслякова, просто не усетих нищо нито по време, нито след ваденето! Пак бих отишла при нея ако се наложи.  Peace

# 79
Здравейте,
Не съм се разписвала в тази тема, но Ви чета редовно. Бременна съм вече почти в 20 г.с. и по принцип термина ми е в началото на юли, но имам вътрешноот усещане, че ще се срещем с бебчо към края на юни, та минавам да се запиша и при Вас.
По последни данни ще си имаме момченце Simple Smile но и момиченце да се появи няма да го връщаме Wink Това ми е втора бременност, като първата завърши неупешно преди три години Sad
Това е в най-общи линии за мен Simple Smile

# 80
Здравейте,
Не съм се разписвала в тази тема, но Ви чета редовно. Бременна съм вече почти в 20 г.с. и по принцип термина ми е в началото на юли, но имам вътрешноот усещане, че ще се срещем с бебчо към края на юни, та минавам да се запиша и при Вас.
По последни данни ще си имаме момченце Simple Smile но и момиченце да се появи няма да го връщаме Wink Това ми е втора бременност, като първата завърши неупешно преди три години Sad

Добре дошла при нас!  bouquet
С пожелание за успешна бременност:)

# 81
Нашата лятна количка,която смятам да ползвам е следната http://chipolino.com/#/bg/products_use/01.195/01.195.197/m.74/, но сега много ме озадачи това,което пише, че е подходяща за деца над 6 месеца?!При положение, че има пълно легнало положение,чудя се какво ли имат впредвид.

R_V, от снимките не се вижда много добре как точно изглежда това пълно легнало положение. В описанието казват, че е за гръбчето. Аз преди време попаднах на една безумна количка, при която наистина гръбчето беше в пълно легнало положение, обаче степенката за крачетата не можеше да се свали и ако детето лежи вътре крачетата му стават на по-високо ниво от гръбчето, т.е. не може наистина да легне на 180 градуса както в легалце. Най-добре я виж наживо тази количка ако можеш и си поиграй с нея да видиш как ляга.

# 82
.............................................

Момичета като гледам май само аз нищо още не сьм купувала:))

Natai_Nat, не си само ти.  Simple Smile
И аз нищо не съм купувала, а и не смятам. Засега само гледам и се информирам (и се любувам на сладките дрешки  Heart Eyes).
Живот и здраве, всичко да мине добре, ще дойде и моето време да се развихря....  Two Hearts

# 83
Здравейте,

Добре дошла и всичко с теб и бебо да е наред и накрая да се радваш на едно хубаво бебнце.

# 84
  • Бургас
Iulchence, добре дошла в отбора!   bouquet

Lorkaa, браво за добрите резултати!  Grinning

Аз също ползвах малко дрешки от племенницата ми за Велизар.Бебешките й дрехи бяха в неутрални цветове - бяло, зелено, жълто и за в началото ми свършиха работа.Сега ще вкарам в употреба от баткото всичко, което може да се ползва.

# 85
  • С-я
Здравейте момичета!
И аз още нищо не съм купувала, защото ще имаме на готово от племенничето ми. Даже вече ми дадоха няколко торби с армагани вече. Е, да ви кажа, че повечето дрешки са си като чисто нови. В този ред на мисли- вчера разгледах снимки на покупките ви- има много яки.
Молба за помощ към дамите, които се ровят повече по нетя- от къде мога да си купя онлайн от ей тези дрехи: Småfolk - http://www.smafolk.dk/tcms/Gallery.php?mode=browse&cid=67
В софия се продават в Мухоморка Кидс, ама искам да видя и от чужбинско как ще са цените. Много ме кефят такива шаренийки, ама може и да не са ми по джоба.
Хайде лека работа на работните и приятна почивка на останалите   bouquet

# 86
За зъбарите  Laughing : Не ми е проблем дали взимат скъпо, тъй като от работа ни осигуряват допълнително и те си помет всичко  Whistling
Морска, я дай повече инфо за твоята, цветния ми е идеално , живея на Подвис  Wink

# 87
 Hug Нямам време да ви следя и чета, че баткото е болен, а аз съм със зъбобол  Sick
Влезнах само да честитя празниците (малко късно) и да пожелая на всички много приятни емоции...

# 88
polkidot, пижамата с хипопотамите е уникална Simple Smile

# 89
Давам отчет - буква П е качена, ако успея до довечера ще кача и Р, пуснах и първите ни покупки /според това, което ще ни дадат може и откъм страна на дрешки на са единствените за момента/ в албумчето. Може би ако другата седмица на ФМ кажат че е девойка ще купя и нещичко, което много съм харесала.

Lorkaa какво взе да шиеш? Това ми е любимо занимание като имам време!

Общи условия

Активация на акаунт