Нищо,че навън снежно е сега,но монтанските деца с нетърпение очакват пролетта!

• 45 397
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте! Загубихме се всички, никой не пише. Идва Нова Година и смятам да се организираме, и да се видим, какво ще кажете?

# 691
  • Mонтана
извинявам се че ви занимавам.Търся някой оперирал се в Плевен в клиниката по ортопедия и травматология при д-р Гигов.Той ми каза 4е е оперирал 2 млади моми4етата от Монтана (триене на прешлен в диск,нещо като дискова херния)моля ако някоя от тях про4ето това да ми пише на ли4ни

# 692
Тази тема е заспала зимен сън още от миналата зима...
Има ли гражданско общество в Монтана? Интересуват ли ви теми като референдум за АЕЦ, задължителна предучилищна за 4-годишните или каквото и да било друго от актуалните теми в тази държава?

# 693
Тази тема е заспала зимен сън още от миналата зима...
Има ли гражданско общество в Монтана? Интересуват ли ви теми като референдум за АЕЦ, задължителна предучилищна за 4-годишните или каквото и да било друго от актуалните теми в тази държава?
От 2010 февруари, и аз не мога да разбера къде са всички. Може би са много заети...

# 694
Търсих магазина с дървени играчки... Няма го там, където беше (при пазара)... Някой да знае къде се е преместил?  Thinking   Трябват ми влакчета...  Rolling Eyes

# 695
Няма никъде влакчета в града, лятото търсихме. Но ги гледах в Икеа, ако имаш някой, който да ти вземе от там, да не е желание за подарък от Дядо Коледа?

# 696
Не е, но децата обичат да играят с тях и реших да купя още за да станат много релси и много влакове... Ще търся...

# 697
ще успеем ли да я изпишем до края (21.12) Mr. Green

# 698
А дано да се раздвижи.

# 699
Къде се изгубиха всички пишещи тук?

# 700
# 701
Весели празници!

# 702
Весели празници и от мен  Hug   

# 703