Нищо,че навън снежно е сега,но монтанските деца с нетърпение очакват пролетта!

• 45 398
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Свети Дух е на 04.06.

# 676
Здравейте.Извинявайте че Ви притеснявам и нахълтвам в темичката но искам да попитам нещо. От Монтана познавате ли или знаете ли нещо за хората дето дърпат уши за изсъхване на сливиците : Рангел Георгиев с номер 096/22362 и Рангел Дренчев 095/472256.Актуални ли са тези номера?Благодаря Ви предварително.  bouquet

# 677
Момичета, спешно имам нужда от помощ! Има ли някъде в Монтана аптека, в която да се продават хомеопатични лекарства на Боарон (от този тип)? Не искам да повярвам, че няма, гледаха ме днес навсякъде като извънземно, не е нормално това, не сме село с 1000 души все пак, поне не все още. Не е истина просто...

# 678
Здравей, Мрън, виждала съм такива в аптеката срещу поликлиниката, Алба. В Санитата провери ли?

# 679
Проверих в Санита. Ще видя в Алба, благодаря Simple Smile

# 680
Купувала съм хомеопатични лекарства на Боарон в аптеката на центъра до форнетите и в аптеката на гробарска, тази която е точно на ъгъла/ кръстовището.

# 681
Аптеката над форнетите е много добре заредена с хомеопатията на Боарон  Peace  почти всяка седмица купувам от там   Алба е затворена  Mr. Green 

# 682
Благодаря много, ЧерЕн_ШокоЛад, pepito21, съвсем съм изключила, че и до форнетите имаше аптека  Rolling Eyes
Иначе в тези на Гробарска няма каквото ми трябва.

# 683
това е от фейсбук страницата на зелени балкани -спасителен център за диви животни имат нужда от помощ, знам че преди изпращаха птиците и по автобус с посрещачи в градовете , но след атентата е станало по трудно да пратят пакет без придружител , ако някой пътува или измисли някакъв друг начин , моля да помогне :
Три щъркелчета трябва спешно да се транспортират от Монтана до Стара Загора. Птиците са със счупени крила, и е жизненоважно това да стане колкото се може по-бързо. МОЛИМ поствайте и разпространявайте да ваши приятели, помагайте.
Христина - 0886570053
Харесва ми · · Сподели · 5128 · преди 38 минути ·

5 души харесват това.
    28 споделяния
        Simeon Dimov Karadimov Днес към 17:00 ще пътувам до Пловдив, но спокойно мога да скоча до Стара Загора. Ако ми ги докарате до София до 16:00 ще мога да ги взема. Но трябва да се уточни размера на клетката, в която ще се транспортират щъркелчетата!
        преди 6 минути · Харесва

вече са стигнали до  град софия щъркелчетата , сега  им търсят транспорт до стара загора  защото на човека пътуването до пловдив  се отложило

Последна редакция: ср, 01 авг 2012, 18:43 от keit888

# 684
Мрън, виж в аптеката над форнетите или в Ирка  Peace   

# 685
Уреди(кухненски печки,перални,миялни,хладилници...) с транспортни дефекти има ли в Монтаната?Знаете ли адрес?Не е спешно Simple Smile

bouquet

# 686
# 687
Дами, можете ли да ми препоръчате добър детски зъболекар - внимателен, приветлив, с подход, да не плаши вече наплашено 3-годишно дете...

# 688
ИЗВИНЯВАЙТЕ ,ЧЕ СЕ НАМЕСВАМ В ТЕМАТА ВИ,НО Е СПЕШНО.ПРИЯТЕЛЯТ МИ СИ  ЗАГУБИ ДОКУМЕНТИТЕ В РАЙОН НА МАГАЗИН БИЛЛА В ГР.МОНТАНА, АКО НЯКОИ Е НАМИРАЛ ДОКУМЕНТИ ИЛИ ЗНАЕ НЕЩО МОЛЯ ДА ПИШЕ..ОСТАВЯМ СИ EMAIL: poli_899@abv.bg ...БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.ДОКУМЕНТИТЕ СА НА ИМЕТО НА ПЛАМЕН

# 689
  bouquet

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 13:22 от radi86

Общи условия

Активация на акаунт