ЖЕНСКИ КЛУБ 40+ - ТЕМА 3

• 23 083
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Отварям старата тема и гледам - само 3 стр. изписани. Позачудих се. Изчитам ги и хоп- нова тема. А тук сте писали - не мога да ви изчета. Браво!
Честит рожден ден на verano azul! Да си жива и здрава, обичана и желана! Леко раждане и здраво и хубаво бебче!!!!  bouquet
Бижу - синът ти е страхотен!
Харесаха ми и сандалите. Обичам напоследък платформите - гледам да се извисявам Simple Smile
Относно превратносттите - не искам да се връщам назад. Ужасен период. Добре, че вече почти съм го преодоляла. Благодаря на всичките ми приятели, които бяха до мен в този период и ми помогнаха да го преодолея!  bouquet
Лулумба благодарим за безплатната консултация! Simple Smile  bouquet
Не се придържам много към модните тенденции. Гледам дрехата да ми е удобно и практична, след това да е елегантна и модна. Но сегашните модни тендеции отговарят на предпочитанията ми и ще съм в крак Simple SmileИ ще се чувствам гот! Супер!
Лулумба - в Академията ли си учила, ако не е тайна? Ще може и да те разпитваме как да превърнем дефектите в ефект Simple Smile

# 61
Боже, колко сте готини! Напълнихте ми душата днес, момичета! Hug Hug Hug
БЛАГОДАРЯ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА МИЛИТЕ И ТОПЛИ ДУМИ! ДА ВИ СЕ ВРЪЩАТ ВСИЧКИ ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ! smile3525  love001
Bobi40,  това наистина е любимото ми филмче от детството и когато се регистрирах във форума тъкмо бях изгледала няколко сериии (вече не помня по кой канал), та реших да се "кръстя" така. Simple Smile
Скачам на първа страница да ви чета, че доста сте изписали в новата тема.
Целувки и прегръдки за всички ви!!! Two Hearts Kissing Heart

# 62
  • тъгата в мен
Знаех си, че до клуб ще го докараме. Ех, че се радвам на новата тема. Пу да събирам членския внос! Laughing

Лъчиста,ако знаеш аз откога я замислих идеята с билетчета  или членския внос Joy
Ще изчакаме бременните да родят и вкупом отлитаме на кръчма

# 63
  • София
 Hug
Ще поливаме бебетата Laughing

# 64
  • България
Ще изчакаме бременните да родят и вкупом отлитаме на кръчма

Че какво им пречи на бременните да дойдат на кръчма  newsm78? Само алкохолът им е забранен, добрата компания даже е препоръчителна Simple Smile

# 65
`

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 19:45 от ЛъЧиста

# 66
  • В светлината на слънцето
За кръчма винаги готов!  Party Само да е по-отраншко организацията, че да мога да разпределя задачите у дома.

Лулумба - в Академията ли си учила, ако не е тайна? Ще може и да те разпитваме как да превърнем дефектите в ефект Simple Smile

Мдаааа.  Mr. Green И за моя огромна радост хванах последния влак на старите, готини преподаватели, от които имаше какво да научиш и то мноооого.  Grinning Сега като гледам, положението е ... Sick Модата при мен се появи по-късно - малко по принуда, после пък взе че ми стана интересна. Но кой да предполага, че един ден ще работя в едно от любимите си списания, заради което преди години тормозех де що имам познати да ми го мъкнат от чужбинско. Mr. Green

# 67
Софи,Зури, много вярно,че добрата компания е препоръчителна, така че е престъпление да се лиша от съфорумско присъствие, стига да се организираме и да реализираме сбирка. Hug Алкохола го прежалвам, но все пак чаша червено вино може, нали? Embarassed
Ех, да можехме наистина всички да се съберем....
Защо ли ми изчезнаха лентичките. newsm78

# 68
  • София
Супер!!!
Остава да измислим заведението, да запретнем ръкави и да направим организацията Wink

# 69
Упс, след малко се връщам и ще продължа ....(следва продължение)

Нещо  сигнали  май, а??  hahaha

# 70
Ооооо за среща ли се говори тук? smile3521
За съм, Peaceсамо кажете къде и кога.

# 71
  • тъгата в мен
Ей,голяма сте работа.Аз само подхвърлих идеята за принципна виртуална среща и те вече насядаха по масите   Joy
Не е препоръчително в хладилника да има голяяям шоколад Милка с цели лешници.Никога не може да бъде сигурен,че около полунощ ще запази целостта си...(в моя случай-половин час даже по-рано)

# 72
Много съм загубена... ooooh!
Днес няколко пъти писах, а забравих да поздравя рожденичката! Hug

verano azul , Ч.Р.Дbouquet
Да си здрава, обичана и винаги влюбена! Hug

# 73
Добро утро момичета.Винаги съм готова за среща,само предупредете по-рано да мога да се придвижа.По-късно като си свърша работата ще кача мои снимки ,май само аз ставам на 50 години,вие сте деца покрай мен.хубав ден.

# 74
Добруютру!
Как спахте, мили дами?

Упс, след малко се връщам и ще продължа ....(следва продължение)
Нещо  сигнали  май, а??  hahaha

А, не, скъпа chanel 5, звездите не ми гогговорят. Просто прекъснах и след малко продължих.  Прочети де...

Сега, по традиция, ще ви сервирам една диетична закуска

Но преди това- малко гимнастика, за да се разкършите

Ще ви акомпанира самият Владимир Высоцкий

Хубав и слънчев ден!

Общи условия

Активация на акаунт