ЖЕНСКИ КЛУБ 40+ - ТЕМА 3

• 23 081
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Фран, отново едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ , на теб и на всички невероятни дами от темата!!!  love001 newsm51
Хубаво е, че ви има!
След вчерашния дъжд, вятър и сняг днес във Варна е грейнало едно слънце...Да ви е слънчев и лек деня, че то вчерашния като за понеделник малко кутцузлия беше (поне моя).

# 76
Запис.
Добро утро Hug

# 77
Добро утро, красавици!
Маргало. как направи всичко това !!!!! Имам предвид снимките... невероятно е...предполагам, че е компютърна програма, но наистина изглежда впечатляващо!!!

# 78
  • В центъра на мръсотията
Добро утро, красавици!
Маргало. как направи всичко това !!!!! Имам предвид снимките... невероятно е...предполагам, че е компютърна програма, но наистина изглежда впечатляващо!!!
Peace И аз много им се изкефих....

# 79
Добро утро, красавици!
Peace И аз много им се изкефих....

Пратете ми снимки на имейла и ще ви направя и вас hahaha

# 80
Не съм Маргало, но ти отговарям.Ето тук има разни хитрини:

http://photofunia.com/

В една тема, преди доста време се полигавихме с разни експерименти...

# 81
Бижу, в dir.bg четох също и май това е снимка на твоя хубавец!!! Ама пу пу , да не му е уруки ама много е хубав!
http://life.dir.bg/2010/02/15/gallery5880247_8.html

Маргало, ще ти изпратя и аз като ме снима мъжа ми, да ме сложиш на някой лежерен фон, че не мога да си направя фотосесия сега, колкото и да ми се иска! Ако бях в София - имам дружки и щях да си направя удоволствието, но тук са дразнещо скъпи (над 400 евро искат за 12 пози фотосесия), мъжа ще ми прави като се затопли, само ще "краднем" идеи за пози на дебелки Wink
 Аз ако си идвам до София, април, ще ви предупредя от по-рано за една вечеря и с мен, много ми е мило да си общувам и бих се радвала да се запознаем, иначе съм купонджийка, но с цигарения дим не се справям...но ще се оправя за една вечер Wink

Хубав ден и успех в начинанията!

Бижу, ние стискаме палци, нали така предупреди за вторник?!?

# 82
добро утро и лек ден на всички  Hug

за среща и аз съм от навитите... казвате място и дата и съм там...момичетата от спамърската тема могат да го потвърдят... не съм по писането, но за купона съм винаги готов  bowuu

Маргало, с коя програмка си правиш колажите... да обменим опит един вид ...  Hug и аз кота имам време си играя с колажи и рамки на децата..но напоследък само време за по един календар за бабите намирам...  ooooh!

# 83
Eто ме и мен: Joy

http://media.snimka.bg/5588/017431044.jpg

Трябва ви само снимка и действате:
http://photofunia.com/

# 84
Фран, аз се помъчих, но нищо не става. Да не би снимката да трябва да е пордтретна. Аз нямам такава на работния комп.

# 85
  • Sofia
Добро Утро на най-модерните и на най-красивите   bouquet
Имаме си голями капацитети в темата, това е страхотно.
Аз пък разбрах специално за дънките че се завръщат широките панталони и гащеризоните.
Гледах " Хачико"  с Ричард Гиър и толкова много се разстроих,впечатляващ  филм е,  препоръчвам ви да го гледате.

# 86
Фран, аз се помъчих, но нищо не става. Да не би снимката да трябва да е пордтретна. Аз нямам такава на работния комп.
Моята снимка е в цял ръст. Би било по-добре да е портретна, но не е задължително за това, което аз си избрах.

# 87
  • София
Ей, голяма веселба сте спретнали!

За среща съм навита и аз. Само по отрано!

А ето ме и мен с Брад. Mr. Green

# 88
Уф, аз май съм най-зле... продължавам с опитите...

# 89
  • София
Здравейте момичета!
 Hug

Lulumba,
професията ти е страхотна! Simple Smile Продължавай да ни съветваш, плс!
На мен ми е страшно интересно, а и полезно - доколкото модните тенденции ми пасват - съобразявам се  Wink

Разказали сте много силни житейски истории!,... Rolling Eyes
Четох, препрочитах ви,..

Аз съм от хората, които не искат да си спомнят негативите от миналото,..
Затова и не ви разказвам нищо,..
Защото отново ще съпреживея и раздяла, и разочарование, и смърт - на много близки хора,.. Cry А сякаш не бях пораснала за това!,..

Гледам днес, планирам утре и се надявам и силно вярвам, че утре ще е по-светло от днес! babydust7
Всяка мъничка радост ме кара да съм благодарна и да се усмихвам! Heart Eyes
На везната винаги има повече положителни неща, трябва просто да ги открие всеки сам за себе си!   Nature Sun With Face

Тези колажи са много интересни,.. И аз искам с Брат Пит! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт