90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 27 919
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
значи мога да хапвам месо с мляко или кашкавал, или яйце с мляко... Embarassed

# 31
Червена роза, кафето 3 в 1 не е режимно. На закуска не бива да смесваш плодовете. Семките, както и всички ядки, трябва да са сурови и се консумират във въглехидратен или плодов ден. Натуралния сок също не е режимен, тъй като има захар. На вечеря трябва също да хапнеш белтъчини  Simple Smile

# 32
По нашите "нововъведения"-да. Joy

# 33
   Роси, за съжаление не можах да намеря точно тази опаковка, но е нещо подобно.Просто по нашите магазини е хоризонталено разположението както при червената класическа опаковка. И този е много хубав:

# 34
Сега като видях последния пост на Принцесса - за ядките- означава ли че могат да се ядат във всички дни, защото аз си мислех (и си ги ям) само в плодовия newsm78
Ох, ама съм патка- чела, недочела, то си е написало момичето, ама кой да прочете докрая Embarassed

# 35
Алекс, изобщо не си патка, аз съм патка, защото това уточнение го бях пропуснала и после го добавих  Hug

# 36
Ето ме и мен. Благодаря за новата темичка. Наистина доста пописваме и се подкрепяме - супер си е с вас  Hug
tanita-81, стискам палци да те зарадва кантарчето утре. А за устояването - вече е 20 часа - малко остава наистина. Няма смисъл вече нещо да те изкушава.
За протокола аз днес съм на кафенце, 1 портокал, пица с кайма и салатка бяла ряпа с морковки и за обяд и за вечеря ( на половина есетствено ). Много ми е тежко. Порциите ми са малки. Около 300г от пицата общо си приготвих за деня и не съм слагала маслинки, нито кашкавал. Много ми е тежко и ми се доспа рано. Но няма начин - чаавето папа около 23.00 часа. Иначе водичка съм пила мноооого - около 3.500л, може и повече.
Аз по обяд като четох тук се обсъждаше кога след закуска може да се хапва. Някъде бях чела, че  трябва да се изчака 4 часа след закуската и така си го спазвам. Но наистина закуската е плод, а след плод нали може да се хапва след 2 часа. Кажете как е най-правилно.
Страхотен браунис - наближава ми въглехидратния - може и да го заформя...
Хайде лека и мека от мен и утре очакваме резлтати, tanita-81  Hug

# 37
  • България
крисси БЛАГОДАРЯ!!! Hug Hug Hug Hug
така се захласнах да чета и от бързане пропуснах да залея милинките!сега са на поправителен Crossing Arms
вечерята окаснявааааа

# 38
Как сте милички?
Кашарелче, Мерси за темата   bouquet
Да я напълним с много минуси
Аз цял ден кулинарствам и пак си похапнах повече от колкото трябваше,ама минало бешело
хубава вечер утре съм виглехидратна и не знам какво да направя  newsm78

# 39
Момичета, за утре съм намислила сирене в пергамент. Ще го правя в хартия за печена на скаричката. Като бях малка си спомням, че ми правеха яйца на хартия върху котлона. Ще пробвам да си направя и едно такова яйце. С менюто съм е готова, с нетърпение чакам да стане утре  Laughing Умирам от глад и от студ, хич не съм фенка на тия плодови дни.  Joy Като се сетя само, че на Весито са й любими... Не нам дали още са й любими де, с тази машинка за хляб  Grinning

# 40
  • Бургас
И моя бобов мина.С доматки с ориз за обяд и вечеря.Крис,благодаря за темата и за идеята за брауниза.И аз мисля да го направя утре.
Лека вечер и целувки

# 41
  • София
Танита - 81 браво на теб. Ти си герой.

Аз прегреших  #Cussing out Много ми беше прималяло и изядох един портокал.  smile3511
Моят 1-ви воден ден е неуспешен  newsm45

# 42
Сега, докато гледам "Листопад" и се сетих за кадаиф. Joy Joy Много ми се преяде, а в Бургас не знам къде мога да си намеря, за готов да не говорим. Simple Smile

Ванеса, няма да се седнеш да припадаш само заради идеята.С един портокал няма да напълнееш 100 кила.Спокойно! Hug

# 43
Принцеске, любими са ми и още как ,нямам съгрешен плодов ден!!!!! Hug

# 44
  • София
И аз така се успокоявам  Joy

Пък и още 4- 5 кг до целта, не мисля, че и да ги карам като 2-ри плодов ще е грешка Wink

Все пак си е цяло чудо, че ядох чак вечерта. Изненадах самата себе си  Joy

Общи условия

Активация на акаунт