90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 27 916
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Евитка, май само ние с теб семейно се финосваме а? Или има и други? Така е супер, защото минаваме с един масраф.

# 586
здравеите  Hug Hug Hug
искам да попитам може ли да пия 3 в1 кафенце че не обичам друго
мерси за отговорите предварително Peace

# 587
3в1 не може  Simple Smile
Ели_гюл, аз съм на режимчето с майка, но почти винаги сме с различно меню. Simple Smile

# 588
renito_87 - съжалявам, че ще те разочаровам, но неможе. Все пак ти сама си решаваш, немисля, че ще е чак толкова голямо прегрешение  Peace Нека все пак и другите фиданки да се произнесат

# 589
По - назад в темата и аз питах за 3в1, може едничко във въглехидратния.

# 590
И аз мисля, че не може, но все пак ти си решаваш #Crazy
Аз лично честичко си пийвам ракийка след тажкия работен ден по чашка за разпускане - всеки си предценява newsm78

# 591
блягодаря на всички маи ще пия чисто кафенце Laughing

# 592
аз реших - за вечеря ще е торта "Гараш", пък каквото-такова Simple Smile

# 593
Аз си мисля, че от време на време може човек да си позволи някое малко прегрешение, по-добре, отколкото да се нахвърли върху забранените неща и да зареже всичко, защото не може да продължи нататък #Crazy

# 594
Привет. Голям дъжд навън.   sport027, че и гръмотевица чух май  newsm78
Плодче, абсолютно точно за ника. Много рядко някой го прочита правилно  Grinning. Дано да ти мине по-скоро, че ...най-малкото не си е приятно главоболието.
Харизанова, щом е така и ходиш с удоволствие - вадай я насам. Аз имам също панически страх от зъболекари  Weary . Що не кажеш как го прави тоя щрудел, че да се пробвам и аз. Много апетитно звучи.
 Вие какво подхванахте темата за годините? На 31 съм и никога не съм се чувствала по-щастлива и по-на място в живота си. Явно си е до човек кога ще се чувства най-добре. Сега като посвалим килцата и ще стопим и по някоя и друга годинка  Wink
Алекс 2007, я дай рецептата за тази бъркана пица. Режимна ли е???
Крисси, бульончетата принципно се разтварят в 0.5л, но на мен ми са доста солени и слагам повече вода. Може ли да споделш рецептата. Невероятно изглежда и щом дава минуси ...
Моля ви някой да ми каже как правми сърчица с лук на фурна  newsm17 newsm17 newsm17 Много са ми сеи преяли, а утре съм белтъчна. Докато чакам рецептата, отивам да си направя плодова салатка за вечеря. Лека и минусова вечер без прегрешения  Hug

# 595
  • София, родом- Силистра
_Ели_ вие с мъжът ти да не си падате по моторити, защото ние също даже си имаме един звяр Ямаха V max.
Bodlivka аз съм на същото мнение за прегрешенията, но за 3в1 съм против защото е такъв химичен бъркоч, по добре кафе с много малко мляко или сметана да прегреши човек.

# 596
Като казахте сметана  Crazy, в белтъчния ден позволявате ли си кафе със суха или течна сметана?

# 597
  • варна
 Hug ......новобранци приемате ли.....а това със супите във плодовия ден не го разбрах.

# 598
Харизанка, не бяхте ли различни дни с майка ти и ли ги натъкмихте да съвпаднат? newsm78

# 599
bore77, добре дошла!Всичко, което е безплатно го приемаме! Wink Hug

Цветляк, щруделът беше следното 3-4 малки ябълки нарязани на кубчета, орехи нарязани на едро, канела, ванилия, захар на вкус.Препоръчително е да не се стържат ябълките, защото пускат много сок или ако са настъргани да се изстискат добре.Тези неща се объркват в една купа.Взема се един лист бутер-тесто.Аз лично ползвам "Белла".Слагаш от сместа в средата и защипваш краищата като навиваш като венец (предполагам се сещаш за какво говоря). С ножче се правят разрези отгоре на разстояние  с дебелина един пръст.Не помня дали не поръсвах и отгоре захар.Пече се в намазнена и набрашнена тавичка или в незалепваща, докато порозовее.Мисля, че за 25мин  на около 200-220 градуса ще се изпече.Това е.За по-сигурно е да ме изчакате да го направя в събота и да кажа как се е получило.Но по памет мисля, че така го правих.

Ели, натъкмени са.На мен ми е 17-и, а на нея 9-и. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт