90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 27 929
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Печени ябълки може има ги на първа стр.в рецепти за всеки ден там е описано за плодовия ден.Аз ям печени може проверете,че става давай гери -мери опечи си.Там ще прочетеш и др.рецепти за него ден.

# 571
Печени ябълки може има ги на първа стр.в рецепти за всеки ден там е описано за плодовия ден.Аз ям печени може проверете,че става давай гери -мери опечи си.Там ще прочетеш и др.рецепти за него ден.

Печени ябълки е едно, печени ябълки с мед за които пита Гери е друго  Mr. Green Мед в плодов не се яде!

# 572
Плодов ден. Дотук съм на: 1 ябълка, 1 ябълка, малко ядки, 1 банан, 1 грейпфрут
Мисля за вечеря да има плодова салата от 1 банан, 1 портокал, 1 ябълка, 4 малки кивита.
Момичета, как мислите, всичките тези плодове много ли са за плодов ден?  newsm78
Общо стават 3 ябълки, 2 банана, 1 грейпфрут, 1 портокал и 4 (малки) кивита

# 573
Смятали ли сте си колко калории поемате на ден??? Горе- долу колко ви излизат?

# 574
Аз съм на 37 , но тава е по ЕГН,но със всяка измината година напред  се чувствам като върнала се с година назад  Laughing
А по живот съм като на 18-19 и готиното е, че и мъжът ми е на същият акъл като мен и детето като гледам е същата луда глава като нас. Е то няма как да прилича на комшията ама.... Joy

Същата история е и при мен, на същите години съм! Whistling...Мъж ми е с 6 години по-млад от мен, тренира като луд, дъщеря ми е в отбора по карате (на 8 и половина), аз ще си купувам мотор (скутер) за лятото...лудницата е пълна hahaha Joy
Лучника е уникален Crazy..обожавам такива неща и затова съм на този режим, а не на друг, за да мога да си ги хапвам Crazy!!! За утрешния въглехидратен бях замислила пица, ама май ще стане лучник - вдъхновихте ме Hug Peace...
Днешния "картофен" върви по учебник...закуската е ясна (Харизанче, мерси за разяснението за сламката и фреша... Peace от утре и аз съм се заредила със сламки), обяд - зелен фасул с картофи, за вечеря същото + някаква салатка ще измислим. Домочадието ще дояжда рибката от снощи и така...
А преди малко нещо прегладнях и мушнах един портокал Crazy...чак аз се учудих на ентусиазма, с който го нападнах Joy...

Хубав следобед на всички!   bouquet

# 575
Сисе, бий се за компа.За какво ги имаме тия килограми?Поне веднъж да ни са от полза. Joy
То щеше да стане преди няколко дена със свеки и зълвата , ама не заради компа по други причини.
Ти както винаги ме резбиваш с твоите уствени творения  Mr. Green.

Аз не съм си брояла калориите изобщо, дори попрекалявам с яденето.

Щом пък си споделяте за годинките моите са 27 на брой.

Плодов ден. Дотук съм на: 1 ябълка, 1 ябълка, малко ядки, 1 банан, 1 грейпфрут
Мисля за вечеря да има плодова салата от 1 банан, 1 портокал, 1 ябълка, 4 малки кивита.
Момичета, как мислите, всичките тези плодове много ли са за плодов ден?  newsm78
Общо стават 3 ябълки, 2 банана, 1 грейпфрут, 1 портокал и 4 (малки) кивита

Аз изяждам 3 пъти повече за целия ден обаче  Mr. Green,за да не прегладнявам ям плодове колкото мога да ям  Crazy.

# 576
Като говорим за години моите са 36 както си личи от ника ми.Но не се чувствам на толкова.Духа си е важен, а и децата са ми малки, което допълнително ме подмладява Laughing

# 577
Ето ме и мен да дам отчет за днес :
Закуска - 1 ябълка + Кафе /още го пия/
Вода около 1,5 л.не повече
Вечерята ще е ориз със зеленчуци !

Съпругът ми започна заедно с мен диетата като стартира от 117,5 кг.на 01/02/ , а сега е 111 !!!

Аз довечера като се прибера от работа ще се претегля и ще пиша , но предполагам , че няма да има надолу , най - много свалям след плодовият ден , поне така забелязах ...

Когато сте в цикъл има ли покачване на кг. или просто не мърдат надолу , петам защото скоро трябва да се случи и с мен и да не се шашна ... ?

Браво на всички с минусчетата и успех надолу !

# 578

Когато сте в цикъл има ли покачване на кг. или просто не мърдат надолу , петам защото скоро трябва да се случи и с мен и да не се шашна ... ?

Evita, аз съм в цикъл и при мен просто не мръдна кантара след плодовия, иначе няма покачване

# 579
момичета, във въглехидратен може ли торта "гараш", запланувала съм я за вечеря, но искам мнението ви? newsm78

# 580
Да попитам нещичко , защото може да съм пропуснала има ли някъде албум със снимки на фиданките преди диетата и след края и , в смисъл някъде с видими резултати , които да са нещо като стимул на нас диетуващите сега  ?

# 581
момичета, във въглехидратен може ли торта "гараш", запланувала съм я за вечеря, но искам мнението ви? newsm78

Според мен - да , щом пишат торти , значи торти - едни такива многооооо шоколадови и ужасно вкусни .....  искам и аз  eat eat eat !

# 582
Да попитам нещичко , защото може да съм пропуснала има ли някъде албум със снимки на фиданките преди диетата и след края и , в смисъл някъде с видими резултати , които да са нещо като стимул на нас диетуващите сега  ?

Да, ето линка
http://fidanki.multiply.com/

# 583
Привет и от мен  Laughing
Не съм се докосвала от няколко дни до компа и като видях колко сте напреднали загубих ума и дума #Crazy
Това съвсем не означава,че съм загърбила диетата, напротив!!! Днес съм на въглехидрати и се чувствам  SUPER! За протокола до момента: 2л.вода, цигански сандвич - 2 филийки, сега съм си приготвила един порокал, а за вечеря нещо сладичко уххааа...
Не съм се мерила, за да не се разтройвам излишно, че съм пред ПМС.

# 584
Koйто не е разгледал блога, да го направи, той беше една отглавните причини да започна диетата, най- вече снимките на момичетата и видимите резултати.

Общи условия

Активация на акаунт