90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 27 933
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Kриси, сложих 1/2 бульон в 200 мл.
Танита, кафенцето идва точно навреме, от сутринат не съм пила и сега се наканих да си направя.
Дикси, недей така, имай милост  Mr. Green  Mr. Green Ех, че са вкусни.

# 556
дикси, суровите ядки стават и за въглехидратния.
Танита, благодаря за кафето и поздравления за лучника.А къде да намеря рецептата?

# 557
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Момичета аз да ви питам как така ябълките ги правите с мед,разрешено ли е за плодовия?
И да ви се оплача яде ми се солено не ми се ядът плодове макар,че ги обичам много,но то така е ,щото днес само те са ми разрешени(нормално е да не ми се ядът)и май довечера ще си хапна моркови с лимонче(настъргани де)
Много ме изкушиха тези печени ябълки с мед и орехи и все още се чудя дало да не метна две три във фурната..........
А лучника изглежда невероятно вкусен

Плодчe цели ли ги печеш или на половинки ги режеш???

# 558
  Гале, ето лучника: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.msg14218084#msg14218084

Гери, тия ябълки с мед за за въглехидратния ден.

# 559
Здравейте и от мен! Една 75 килограмова мама, която иска да свали 25 килограма и да си върне теглото от преди бременността. Има ли майки кърмачки които са правили диетата? Моля за съвет, защото ми се струва че при едно такова драстично отслабване /повече от 3 кг. на месец/ бая токсини ще отидат в кърмата и оттам право при беба. Прочетох коментарите за това че не е препоръчително да се прави воден ден, именно заради токсините, но с какво да го заместя? А и през плодовия има доста прочистване! newsm78

# 560
    Готов ми е щрудела за утре, който е на въглехидрати днес да го опита:

mamaNelka, аз не бих почнала режима ако кърмя.Все ще има токсини , но ти си знаеш!

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 16:01 от Крисси

# 561
мамаНелка, подкрепям коментара на Крисси.
Крисси, с удоволствие бих го опитала, но съм на белтъци  Crazy

# 562
Кашарел, след това чудо, ако имаш минус, шапка ти свалям.Иначе изглежда ужасно вкусно. ooooh!

# 563
Кашарел, след това чудо, ако имаш минус, шапка ти свалям.Иначе изглежда ужасно вкусно. ooooh!

Айде , от твоята уста в кантаревите уши Mr. Green Режимен е от сякъде, без яйца , мая и т.н Joy

# 564
В Пловдив сте били много отворени, чак кантарите ви имат уши. Joy

# 565
В Пловдив сте били много отворени, чак кантарите ви имат уши. Joy
Хахахах...
Какви апетитни нещица правите...Кога успявате? Иска ми се сума манджи да сготвя, ядат ми се, ама вечер съм девет дена път с камили до вкъщи и см толкова изгладняла, че бързо ям нещо, което имам подходящо  Rolling Eyes Искаааааммм вкусотииииии... Confused

# 566
благодаря за щрудела, много апетитно изглежда  Crazy

# 567
Здравейте и от мен! Една 75 килограмова мама, която иска да свали 25 килограма и да си върне теглото от преди бременността. Има ли майки кърмачки които са правили диетата? Моля за съвет, защото ми се струва че при едно такова драстично отслабване /повече от 3 кг. на месец/ бая токсини ще отидат в кърмата и оттам право при беба. Прочетох коментарите за това че не е препоръчително да се прави воден ден, именно заради токсините, но с какво да го заместя? А и през плодовия има доста прочистване! newsm78

Здравей ,аз кърмих при започване на режима и в последствие спрях, защото си беше дощло според мен времето вече ,но принципно не е препоръчително да се правят диетични режими при кърмене ,заради токсините ти си го знаеш, но ако предпочетеш да започнеш все пак, водния може да замениш със плодов , а в плодовите да хапваш или пийваш мляко , така прави една позната ,избора е твой   Peace.

И сега вече здравейте на всички , както обикновенно много сте изписали , аз трудно се добирам до компа, но това е др. тема.

Иначе за мен плодов , как сте я подкарали със снимки и рецепти, аман  ooooh!.

Ама кво да се прави.

Аз мисля да попрегреша днес малко ,останаша от вчера малко печени кашута и много ги наобикалям нещо  Mr. Green.

smile3501 smile3501 smile3501   на всички регистрирали минусчета и все така напред с борбата.

Алекс 2007 ,скоро оздравяване на малката и дано бързо разберете от какво е тая Т.

# 568
Сисе, бий се за компа.За какво ги имаме тия килограми?Поне веднъж да ни са от полза. Joy

# 569
Аз се чудих защо последната седмица кантарът не помръдва и чак днес се усетих... МЦ....Ще изчакам да си "отмине" и тогава пак ще проверя. Дано има раздвижване  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт