90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 27 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
А пък за домашната ракийка лично производство да не говорим ..... - имах впредвид изкушенията
Направо прозвучах като някой алкохолик май newsm78 #Crazy Laughing

# 601
Харизанова, вкусно предложение.

Всичко с бутер е много вкусно, обичам да експериментирам с този вид тесто, особено когато имаме гости приготвям какво ли не, в най- различни форми и пълнежи. Хубавото за нашата диетка е, че може да си позволим подобни изкушения във въглехидратния.

# 602
Боре 77 добре дошла! Hug

# 603
След водния ще се разминете, но щом ядете различно нее проблем! Ние с майка ти може да сме набори.

# 604
Бодливка и аз съм фен на домашното, ама вино!

Моля за помощ!  Praynig Не мога да открия рецептата за картофената яхнийка със зелен боб. Ако може линк!

# 605
Крисси съгласна съм с теб за меда.Права си  на две на три ви прочетох,че компютъра го занесох за малко на поправка някой не си е свършил работата както трябва.хубави дечица имате ,кога ли аз ще стана баба?После ще ви чета,че в този плодов едни рецепти леле мале!Така е когато ще ни идва задържаме и качваме кг това не трябва да ни претеснява и задържаме вода, и си мислим че сме подути.После всичко се оправя. Laughing

# 606
  • Варна
Момичета, в бобовия ден позволено ли е лютеница?????

# 607
Днес  ми е ПЛОДОВО - ЗЕЛЕНЧУКОВ  ден.  Късна закуска 1/2 грейпфурт + кафе 3в1, късен обяд - салата от маруля с малко кис.мляко и малко олио и пак + кафенце и не устоях на изкушението и хапнах и сл.семчици. Мислех да вечерям с останалата салатка, но нещо не ми се яде и ще си я оставя за утре. Сега продължавам само с водичка.

# 608
Момичета, в бобовия ден позволено ли е лютеница?????

лютеницата е за въглехидратния ден, защото съдържа захар

# 609
Моля - открехнете ме и мен за супата #Crazy

# 610
Днес  ми е ПЛОДОВО - ЗЕЛЕНЧУКОВ  ден.  Късна закуска 1/2 грейпфурт + кафе 3в1, късен обяд - салата от маруля с малко кис.мляко и малко олио и пак + кафенце и не устоях на изкушението и хапнах и сл.семчици. Мислех да вечерям с останалата салатка, но нещо не ми се яде и ще си я оставя за утре. Сега продължавам само с водичка.

3в1, кисело мляко в плодов ден, а и салатата овкусена!!! ???? Naughty

# 611
Харизанка, мноооого благодаря!  Hug  Hug
Днес  ми е ПЛОДОВО - ЗЕЛЕНЧУКОВ  ден.  Късна закуска 1/2 грейпфурт + кафе 3в1, късен обяд - салата от маруля с малко кис.мляко и малко олио и пак + кафенце и не устоях на изкушението и хапнах и сл.семчици. Мислех да вечерям с останалата салатка, но нещо не ми се яде и ще си я оставя за утре. Сега продължавам само с водичка.

Червена роза този ден ми прилича на белтъчинен бе скъпа. Да се поправиш!

# 612
Моля - открехнете ме и мен за супата #Crazy
Коя супа?

# 613
Супата за която някой спомена за в зеленчуковия ден. Силно съм заинтересована тъй-като обожавам всякакви супички Rolling Eyes

# 614
  • София
Да се отчета за днешния бобов ден

Закуска - 2 ябълки
Обяд - зелена салата и картофи соте
Следобяд - 2 кивита
Вечеря - зелен фасул яхния и картофена салата

Туй то. Финиширах. Утре - гадост, въглехидрати  Sick

Общи условия

Активация на акаунт