90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 27 906
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Супата за която някой спомена за в зеленчуковия ден. Силно съм заинтересована тъй-като обожавам всякакви супички Rolling Eyes
В плодовия/зеленчуков ден всичко трябва да е пресно,не мисля че супа е добре.
А супи можеш да ядеш в белтъчния,бобовия и въглехидратния ден.

# 616
Моята госпожица (майка) я гледам сега  да яде лютеница с рибата и вика "А, да бе, няма да ям лютеница, голямата захар дето има". Joy Сериозното отношение към режима го е наследила от мен. Joy

Сега съм седнала с шише литър и половина и се мъча като грешен дявол.Поне съм на финала. ooooh!

# 617
Евитка, май само ние с теб семейно се финосваме а? Или има и други? Така е супер, защото минаваме с един масраф.

И аз не знам как милото се съгласи , но има нужда и той и затова ... , а и така не ме изкушава , а взаимо се подкрепяме ...

Благодаря за линка на успешно финиширалите фиданки и техните снимки  , една мацка там Изкушение и беше ник-а , направо има страхотни резултати , само че едно не разбрах , някои пишат пр.1.5 мес.след диетата , таво означава , че пак се ограничават , за да смъкват пак или какво ... и някои имат пропуски в началото да въведат от какви кг.стартират , ама както и да е ....

Утре ни е въглехидратен и много се радвам , защото ще с хапна сладичкоооо  eat eat newsm44 newsm44 newsm44

# 618
Да, крайният резултат на Изкушение е невероятен, как искам и аз така  Embarassed Но бях, надявам се скоро отново да съм  Praynig

# 619
Цветляк ето това е пицата  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=418520.0  - лично аз не съм я правила още , но чувам добри отзиви за нея
Ели то не пречи и пица и лучник , стига да имаш време, разбира се
Добре дошли на новичките, тук е весело #Crazy Joy
И мен ме зарибихте с тоя лучник, ама да видим утре на каква вълна ще съм. Не знам за вас, момичета, но аз откакто съм на режима , толкова елементарни неща ми се прияждат, дето обикновено изобщо няма да им обърна внимание - ето например тоя лучник или пък както в последно време все ми се прияжда картофена салатка, просто сбъркана работа newsm78
Евита по принцип го дават след приключване на режима поне още 3 месеца да се спазва правилото до обяд да се консумират само плодове. Ако след тези 3 месеца се свалят още 3 кг, това означава че режима ти е задействал правилно метаболизма. Peace

# 620
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Ама много нещо сте изписали пак ,аз да си кажа днес бях на един банан,малко орехи може би 5-6 парченцаи съгрешението ми 6-7 фурми Laughing
сега си забърках една плодова салатка и до момента съм изпила 2.5 литра вода,аууу как излъгах само,а преди плодовата ядох и да настъргани моркова със изцеден лимон вътре.
И ние семейно сме на режима
Джижи ти какво измисли за утре за хапване?

# 621
Леле момичета, много сте бързи. още малко и ще има нова темичка.
Не мога да ви изчета. Да си призная, чета по диагонал, защото нямам много време. Днес ми е въглехидрате. На обяд реших да си приготвя пица и не знам защо не ми се получи. За първи път имам неуспех. Стана живо тесто и отиде естествено в коша, та бях принудена да хапна 2 филийки с лютеница. за вечеря си правих постни мъфини с тиква и мед и малко прегреших. Изядох 3, че и с 2 лжици мед, но утре ще е плодов. Надявам се след него да имам минус.
Като ви чета се утешавам, макар че някои с прегрешенията си не ми действат много стимулиращо, но сте много забавни. искренно се смях за "кантарите с уши"- репликата на Харизанова, но така е бургазлийките са с чувство за хумур.
Много минусчета от мен и до утре.

# 622
Момичета, аз приключих с вечерята - 1 парченце торта "Гараш" + лентичка черен шоколад (май можеше и да го пропусна, но...)
Стана ми много тежко и нямам търпение да мине половин час, че да пийна водичка.
Ще ви оставям вече, че ще приготвям на хлапетата и на таткото вечерята.
Утре сигурно няма да мога да ви следя, защото каката е болна и ще си е в къщи Crazy, надявам се само да не изпишете темата, че пак ще ме чака голяяяямо четене...
Хайде лека вечер и спокойна нощ от мен Heart Eyes Hug

# 623
  • София
Момичета на конно състезание ли го ударихте  #Crazy нямате прочитане ей,А като се сетя че 3 дена и компютър няма да имам с гаранция ще сте в нова тема да не кажа две  ooooh!
Аз днес съм на една пържола и салата и един портокал които си седи цял целеничък,жал ми е да го изям  hahaha  hahaha .А вода почти не съм пила така ми е сито че няма място за повече каквото и да било.

# 624
tsvetljak, ето рецептата за моя щрудел :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=473425.msg14221019#msg14221019

# 625
Kриси ти този щрудел в машината за хляб ли го прави?
И още нещо набухвател не се ли слага и всичко наведнъж ли се бърка?

# 626
гери мери хей сега ядох ябълка ,ама направо тия плодове ме надуват може би ,защото ще ми идва дано е по скоро.За утре ще съм на дробчета на мъжа ми направих по селски така,че моята порцийка за утре ,но пък ще ходя на моя приятелка на гости и за обяд не знам дали ще се прибера.Но тя ме знае ,че съм на тая диета.Я ми кажете,че прочетох така бегло др.страници на коя стр.са снимките да ги разгледам на фиданките???

# 627
Крисси, всичко ли смесваш и продуктите за тестото и плънката или как ?

# 628
Kриси ти този щрудел в машината за хляб ли го прави?
И още нещо набухвател не се ли слага и всичко наведнъж ли се бърка?

Да, Пети в машината го правих.И аз бях изумена че не се слага набухвател, но в трите щруделски рецепти които имам няма.Първо мокрите съставки, после сухите.Плънката обаче е доста, тази е за по-голяма доза.Това установих аз.

Гале
, първо правя тестото , както съм написала с продуктите за тесто.След това като е готово си правя плънката да не потъмняват ябълките.Аз си ги стържа, а водата им се обира от галетата.

Ох, май пак на всички заедно ще ни идва Mr. Green Hug

# 629
Намерих линка разгледах ви браво всички са чудесни при смъкването дано не са качили после.

Общи условия

Активация на акаунт