90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 27 907
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Криси а колко галета се слагат ,в рецептата не пише.А защо го бъркаш в машината ,като не го печеш там?

# 631
  Пети, 50-60гр галета слагам.Щрудела няма как да го пека в машината..меся си всякакво тесто там, за да не се цапам на ръка и да си играя.Затова я взех все пак. Laughing

# 632
Пети я дай рецепти за бутер тесто,че моя много го обожава!

# 633
Крисси, извинявай мила, но днес от тези плодове съм неадикватна.Галетата слагаш в плънката  така ли? И тестото го разделяш на две слагаш плънката и другата половина тесто отгоре притискаш го да не идлиза плънката и печеш така ли?

# 634
Алекс 2007, пуснете някакви изследвания на детенце - не е хубаво да поддържа температура толкова време, а и явно антибиотиците не вършат работа; има някаква причина и трябва да я откриете. Горкото човече, дано се оправя по-бързо! Praynig
Джиджи, не разбирам защо хората се присмиват на някой който е решил да се погрижи за себе си, но това според мен не би трябвало да те притеснява изобщо. А възрастта не е от значение - аз съм на 42. Laughing
Браво, Мона, добър минус!
Харизанка, това с дрехите за мен е по-стимулиращо отколкото резултатите от кантара!
Принцесса, добри срокове - 4-5 години; голямо чакане ще падне.
Танита-81, и аз го препоръчвам (вчера го ядох), ама не препоръчвам моите количества, че ядох като че ли света свършва утре! Аз го правих с тесто, не с готови кори.
Ужасия, колко си права! "Ялови", ако осиновиш дете, то пък било "хранениче" - все едни такива етикети, та ти иде да се гръмнеш! И хората се крият по дупките си като че ли е нещо срамно ли, страшно ли...И колкото по-малко се говори за тия неща, толкова по-добре!  #2gunfire Калина ми е родена ин-витро тук, ама свекърва ми щеше да получи удар като разбра, че няма начин да стане по нормален път (възраст, стрес, етц). А докато обясня какво е ин-витро...А ако комшиите в БГ разберат...Ами в кой точно е причината, ами нали имаме други деца...Мила, родна картинка! Не е нужно да казвам че тук такива работи не съществуват и ин-витрото и осиновяването на дете са най-нормални неща!
А за възрастта, вече писах на колко съм, ама Калина ме поддържа във форма; да ми е жива и здрава, ама е палава за 3 момчета (казвам като майка на 2-ма сина преди нея). Между другото никога в живота си не съм била на диета досега, но така и не можах да се отърва от тия 12-ина кг които се натрупаха от хормоните покрай ин-витрото.
Ели-гул, леля ми е с мен на диетата - тя е на 66 год - и сваля паралелно с мен: 8 кг до сега. И браво за резултатите - и на двамата със съпруга ти!  bouquet

# 635
    Гале, галетата я ръся като разточа кората.След това слагам плънката и завивам, правя го осукан щрудела. Hug

# 636
  • България
момичета направо съм изумена колко мн Ета има в замразените пилешки бутчета-цели 7! УЖАС!
изключвам ги от менюто на семейството!трябва да погледна пилетата как са?!у нас пилешкото е на почит,малката го хапва нон стоп ако има възможност.тук няма от къде да купувам незамразени пилешки продукти.
видях мн апетитни ягодки и черешки-записах си рецептите за неразделната неделя която ми се пада на 7.03.леле голям автогол си вкарах-8ми март ще ми е плодов?!но едва ли....ще видим
тая торта ГАРАЖ как я правите?така ми се хапва...утре въглехидрати..ще има Голямо ядене.
крисси чудя се щрудела за въглехидратен ден ли да го запиша или за неразделен?!то едно яйце само едва ли е голямо прегрешение.
харизанка възхищавам ти се за смелоста на зъболекарския стол!
момичета неплащаите данък хорско мнение!маи така се казваше...нали  
мн ми е скапано днес...всеми се лежи...сила нямам...
дано утре сладкото ме вдигне на крака  bouquet

# 637
   Роси , щрудела ми е без яйце Laughing 

Тази вечер минах без вечеря и съгреших разибира се.Не бях гладна заради предстоящия цикъл...хапнах една ябълка , после малко кьополу и накрая едно кексче ooooh! Айде утре да минава и два дни плод и вода Laughing А втори цикъл ще си увелича леко порциите че явно от това на почти всяка четворка без две от тях имам прегрешения и затова тоя цикъл повече от 3 кила няма да сваля.

# 638
Момичета, поизчетох ви и сега лягам. Утре вече трябва да съм в кондиция, че тормозя всички около мене, включително и вас, с тези болежки. А няма да ви казвам колко нервна съм, меня си настроението постоянно, плача без причина. Искам да си махна главата и да си сложа нова, неболяща  Laughing
лека и спокойна нощ  Hug

# 639
Менюто от днес:

З. Ябълка
О. Ябълка, 200 гр. кис. мляко, сирене
В. печени яйца на хартия - 2 бр.

# 640
крисси ,благодаря ще го опитам.принцеске , дано утре вече епреминало главоболието ти.лека вечер и от мен Hug

# 641
  • България
крисси в рецептата пише 1яице.да разбирам че не го слагаш,нали? Hug
принцеска мъчно ми е за теб!отиваи на лекар...може да ти сменят лекарствата....знам ли
бързо се оправяи!от сърце ти го желая!  bouquet

# 642
Здравейте, момичета
не зная какво става, но аз вече хич не слабея и много се отчайвам. Дали застоят е заради прегрешенията ми на два пъти преди 10 дни не зная..Cry( Много отчайващо мид ейства диетата..Sad
така или иначе ще си я продължа, защото свалям не свалям поне се чувствам добре..и има надежда да се преборя с някой друг грам:))

# 643
   Роси, явно ви обърках като дадох линк към темата с машините.Там нали си ядат и яйца и затова.Аз не сложих.Стана си прекрасен.
  Принцеске, дано утре си като нова Hug
   Лека вечер и от мен! Hug

# 644
  • България
гери и при мен свалените кг са мн малко,но сънтиметрите са повече-за тях съдя по дрехите.
важно е както казваш,че се чустваме добре с режима.
не се отчаиваи толкова мн...продължаваи...успех  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт