90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 27 903
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
ЕЕЕЕЕЕЕ Веси, то си беше ясно от самото начало , че ще стане така, аз и затова засега се въздържам от подобна покупка! Но пък на теб ти е позволено, все пак достигна до желаните резултати Wink

# 661
Да предупреждавахте ме вие,но уви Simple Smile не правете като мен
Аз ги постигнах,но като се нахвърля така върху ядене и ще има йо-йо ефект
От утре пак ще съм си режимна
Каквото готвя готвя
Ще си затварям устата и така Simple Smile

# 662
Плодче, хубавото на тая диета е че не се броят калориите!
Евита 1717, браво на мъжа ти за свалените кг! И аз исках да присъединя моя към диетата, обаче работното му време е много никакво - от 15:00 до 3 сутринта! Не виждам как ще закусва или обядва като спи до последния момент, а пък и да не яде нищо след 20:00. Вие какво мислите? Иначе има нужда от отслабване защото като че ли е глътнал футболна топка!
Гергана Султанова, може да е само период, аз зациклих след водния за 12-ина дни, а после нещата се размърдаха и нормализираха. Не се отчайвай, пак ще мръдне кантара или сантиметрите!

# 663
    Добро утро!Заповядайте на кафето, специално съм ви го приготвила:

Принцеска
, как си днес?

Относно следобедните закуски, макар и с плодове преди много време четох май в книгите за разделното хранене че не се препоръчва да се приема плодова захар в следобедните часове.Беше упоменато да се приемат плодове само до 12ч, при нас до този час е цикъла на чистене на организма.Всеки си решава де, аз просто ви споделям.

eli_gul, аз също го забелязах това със салатата.Наистина действа! Peace

Весито, хайде успех  Hug

Дикси, поне е било режимно! Hug

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 08:09 от Крисси

# 664
Добро Утро!
Крисси Мерси за кафенцето,хайде и от мен една специялна закуска

До момента съм режимна  Laughing Laughing Laughing само на чаша топла вода
Днес мисля да излезна с детенце и до обяд ще съм на вода,но ще си хапна плод след малко
Хубав и минусов ден на всички  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 08:24 от VesitoAJ

# 665
  • Варна
Добро утро мацки:)Нещо се отчайвам,да си споделя,че да се почувствам по-добре.След белтъчния ден кнтара показа 71,000 ,а днес след бобовия отново е нагоре с 1 кг.Вчера си бях режимна-картофи със зелева салата на обяд ,за вечеря същото само ,че със салата от моркови.Пределно ми е ясно ,че за 11 дни не мога да очаквам чудеса,още повече ,че се храня с всичко.За днес съм си изпекла бутерки-без нищо!! от готово бутер тесто.Сигурно ще пропусна шоколада вечерта,сладкото не ми липсва още.
Оф....иска ми се да свалям с по бързи тимпове.

# 666
   Веси, мерси Hug

Ани, спокойно де.Много хора след бобовия сме така Hug Шоколада не го пропускай. Peace При някой хора се отключват нещата след първите 10 дни.Не се тегли до водния и ще се изненадаш приятно.Аз на втори цикъл така ще направя, до водния никакво мерене че се демотивирам и греша.

# 667
  • Варна
   Веси, мерси Hug

Ани, спокойно де.Много хора след бобовия сме така Hug Шоколада не го пропускай. Peace При някой хора се отключват нещата след първите 10 дни.Не се тегли до водния и ще се изненадаш приятно.Аз на втори цикъл така ще направя, до водния никакво мерене че се демотивирам и греша.
[/quote

Крисс   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 668
Здравейте! Изкарах успешен първи плодов. Чак да ми се ненадява човек  Laughing Няма да се тегля, че съм в МЦ и да не се отчайвам.  

# 669
Добро утро на всички!Крисси много е хубаво кафенцето,а и на Весито закуската е  чудесна!.Днес излизам,че от сега е пролет лек и минусов ден ви желая!Днес съм на белтъчен любимия ми!Няма как да не е любим ,като бях при дюкян.При белтъчен няма как днес да умирам за сладко просто днес няма и да го погледна!ЧАО милички и по малко пишете докато си дойда да не стане реферат? txtloves

# 670
  • TX
здравейте честита нова, приключвща вече тема  Hug

# 671
  Лаленце, бравос!Все така да продължаваш Hug
  Танче, не надничай от балкона ми кажи как ще я караме тоя уикенд Joy Hug

# 672
Добро утро и от мен!
Нели, така изглежда кофичката произвежда се в Ямбол.
Крисси, благодаря за кафето ,а на Веси за закуската.
Вчерашния плодов ми беше много труден, но го изкарах.
И при нас е страхотно времето.Истинска пролет!
Лек ден, момичета!

# 673
  • София
Добро утро и от мен.Крисси благодаря за кафето и не забравяй, чакам те утре на плодов и в Неделя на водаааааааааа, ама много вода : Laughing

# 674
Таня 24 , къде се изгуби мила?

Общи условия

Активация на акаунт