90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 27 902
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Изпращах голямата си дъщеря за Германия, внучето остана при мен, в работата вчера нямаше интернет и така.Ето ме пак съм тук.

# 676
Добро утро и от мен !

Днес ни е въглехидратен и сега като всеки друг ден започвамс ябълка и кафенце !!!

Многооооо - - - /минусчета/ пожелавам на всички днес !!! Praynig

Пропуснах да се отчета за снощи - хапнахме ориз със зеленчуци , беше много вкусен !

Евита 1717, браво на мъжа ти за свалените кг! И аз исках да присъединя моя към диетата, обаче работното му време е много никакво - от 15:00 до 3 сутринта! Не виждам как ще закусва или обядва като спи до последния момент, а пък и да не яде нищо след 20:00. Вие какво мислите? Иначе има нужда от отслабване защото като че ли е глътнал футболна топка!

b]AlbenaLV[[/b] , предполагам , че може да направи диетата , ако има желание и воля , просто няма да закусва рано , а примерно когато стане , малко ще попромени часовете , предвид работното му време , но със сигурност ще има ефект !!!

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 09:18 от evita1717

# 677
Привет, девойки!
Галина, благодаря за инфото.
След вчерашния белтъчен аз пак се изцепих и върнах 200-300 грама. Но вече няма да се отчайваме, явно при всеки е различно - явно че аз свалям само и единствено след плодовия и номера е да удържа да не кача прекалено много до следващия плодов. Вероятно всеки си има различни реакции и трябва да си ги нацели.

Успех на всички и най вече на плодовите! Hug

# 678
Добро утро момичета и от мен Hug Hug Hug
Крисси ,благодаря за кафето,Веси на теб за закуската smile3525 smile3525 smile3525.
Нямам много време да пиша напоследък,но успявам поне да ви изчета.С вас съм да знаете,отказване няма!!! newsm10 newsm10 newsm10
Желая на всички пореден хубав ден с много минусчета!!!  love001  love001  love001

# 679
Добро утро и от мен!
Нели   и аз мисля като теб, всеки сваля от различни дни. Аз определено вдигам след плодов и въглехидратен ден. Затова моя плодово-зеленчуков е само зеленчуков, а във въглехидратния  само на обяд хапвам нещо много малко хлебно, а вечерята е от друг ден. За първите 4 дни имам -0,800 кг.
Миналата година бях на тази диетка, но по здравословни причини я прекратих, но поне установих кое как ми действа. Позволявам си да правя някои промени, но те са само за моя случай и нека никой не ги взема впредвид за себе си.

# 680
Добро утро  Hug

Днес съм въглехидратна. Ще обядвам бобова салата, а за вечеря пърленките на Пети със зелен лук.
Вече си изядох ябълките.
Ще бъда много стриктна. Всяка сутрин се заричам  Mr. Green

Вчера докато прекалявах със свинското със зеле се замислих, постно зеле не става ли за всеки ден без плодовия?

# 681
Добро утро! Благодаря за кафенцето и закуската  Hug Минусов ден ви пожелавам и липса на прегрешения.

# 682
Добро утро! Благодаря за кафенцето и закуската  Hug Минусов ден ви пожелавам и липса на прегрешения.
Вчера мина успешно плодовия , днес съм на белтъчен и отчета за вчера  е  2 кафета , около 1 л фреш от ябълки  и 2,5 вода, за днес и до тук съм на 500мл.вода , 1 кафе и 1 ябълка
приятен и отслабващ ден , аз отивам до инспекцията по труда и после ще намина

# 683
Добро утро  Hug

Днес съм въглехидратна. Ще обядвам бобова салата, а за вечеря пърленките на Пети със зелен лук.
Вече си изядох ябълките.
Ще бъда много стриктна. Всяка сутрин се заричам  Mr. Green

Вчера докато прекалявах със свинското със зеле се замислих, постно зеле не става ли за всеки ден без плодовия?
Дикси, къде е грешката не може бобова салата във въглехидратен и ако вчера си била на свинско със зеле днес трябва да си на варива т. е. с бобова салата но без пърленки. newsm78

# 684
Добро утро  Hug

Вече си изядох ябълките.
Ще бъда много стриктна. Всяка сутрин се заричам  Mr. Green

Дикси, къде е грешката не може бобова салата във въглехидратен и ако вчера си била на свинско със зеле днес трябва да си на варива т. е. с бобова салата но без пърленки. newsm78

И според мен е така  Naughty

# 685
Зравейте, фиданки
Минавам само да се запиша, че каката ми е болна и си е вкъщи (така че нямам много време Sad )
Днес съм плодовка и цял ден ще се наслаждавам на закуската от Веси  Hug
Крисси - благодаря за кефенцето  Heart Eyes
лек и минусов ден от мен  Hug Hug Hug

# 686
Галина, Мисси, леле как ме спасихте  ooooh!  Hug
Толкова съм отвеяна напоследък......Днес съм бобова, да, и пърленките са за утре  Crazy
Много ви благодаря, момичета  Hug
Добре, че се отчитаме предварително да не стават фалове  Laughing
Ще вечерям картофи с праз лук  Peace
За пръв път ми се случва така да се объркам....

# 687
Добър ден на всички!
Много сте изписали! Едва успях да прочета всички. Simple Smile
Дикси, какви са тези пърленки за вечетя? Те са за въглехидратния!
Аз искам да споделя с вас,че резултатът след водния ми ден се е запазил. Simple Smile
Мислех си,че ще си върна около 1кг след катъо почна да се храня,но...... за щастие не се случи това.
Иначе исках да ви питам някоя от вас ползвала ли е Elancyl  за пиене?
Аз миналото лято си го взех и изпих една опаковка.Така се слечи,че тогава свалиг 5-6 кг за около 2 месеца/една опаковка е за 2 седмици/,но не знам дали той ми е помогнал или просто резултатът се получи от това,че в този период се движех супер много и почти не спях...

Лек и минусов ден на всички!

# 688
Да, да, bambichas , видях каква глупост съм написала  Laughing

# 689
  • България
привет и от мен!  bouquet
срещата с кантарев е трагична+1.600кг и то само за един ден!
ноооооооо..... newsm78мн няма да го мисля тоя кг и нещо-ще се махне още утре.
може да се е появил по мн причини.знам ли...някак нереално ми се вижда това...
кантара е проверен,не е от него-първо малката се качва....
любимия ми ден-спагети за обяд,вечеря-пърленки.мн мн вода-маи прекалявам с нея стигам до 2-3л.
усмихнат ден ви желая!!! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт