Ноември(2010) е все още далече , че сме бременни разбрали сме вече!

• 39 660
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Честита Баба Марта,мили мамчета!;)
Идва пролет,а с нея цялата Природа се пробужда за нов живот.Пожелавам на всяка от нас да бъде една малка Природа,създаваща и отглеждаща с любов своето дете!

Мечтание,пожелавам ти този месец да получиш най-хубавата мартеница - две червени чертички на бял фон!!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Много вяра и късмет,мила приятелко! Hug Heart Eyes

# 91
Честита баба Марта!
Това е мартеничката,на която мисля,че най-много ще се зарадвате
!
Пожелавам ви на следващия 1 март да завържете мартенички на бебешките ръчички както направих аз тази сутрин!
Много ви се радвам на всички!

# 92
Честита баба марта и от мен мили мои!Нека тази баба Марта ни донесе EFP.Бъдете живи и здрави .Целувам ви всички!

# 93
Честита Баба Марта момичета
Мамче желая ти същото и на тебе  HugОбещавам утре сутринта ще правя теста

# 94
Мечтание успех мила!Аз сега си направих един тест но е твърде рано и ми показа 1 чертичка.Трябва да ми дойде в четвъртък така че ще изчакам пък каквото Господ  реши! Hug

# 95
 ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ Изчакай един ден закъснение и тогава го прави стискам силно палци за тебе и за всички кандидат мами

# 96
  • Λάρισα
Стискам палци, момичета! Хайде, че да се умножаваме вече!  Hug

Аз май няма да ида на преглед днес, че явно много зает лекар са ми препоръчали, но поне пуснах ЧХГ..

# 97
lammah ,за какво ти е ЧХГ след +тест?

# 98
  • Λάρισα
Знам ли, док ме прати по телефона да ида преди прегледа.. Явно иска да се потвърди все пак - е, потвърди се  Mr. Green Чак след като излязоха резултатите ми дадоха час за утре.

Да си кажа все пак, че всичко ми е ново, не сме планирали бебе и заради това тепърва започвам да чета и да се информирам. На моменти се чувствам тъпо, че не знам какво да правя, но... ще вляза в час, надявам се  Embarassed

# 99
lammah с каква стойност ти е ЧХГ? Питам от любопитство да сеи го сравня с моето. Че нещо все ми е напечено дали всичко е наред.
А по повод инфото, май колкото по-малко знаем, толкова по-добре. Когато преди 10г. забременях и нищо не знаех за бременност и майчинство и някак си на магия и родих - бързо и лесно, че даже и детето май от самосебеси се отгледа  Joy Joy
Сега все едно ми е за първи път. Казвам ти едни притеснения, чета какви изследвания кога се правят, чета отзиви за болници за раждане. Аман. Начетох се.  ooooh!

# 100
  • Λάρισα
KIARA_K, ЧХГ ми е 1159; а за инфото - напълно съм съгласна, така е. Колкото повече чета, толкова повече започвам да се притеснявам. За капак на всичко не съм и в БГ и ми е съвсем смахнато. Ни езика им говоря, ни дявол, ама гледам да не се тормозя излишно, все някак ще я изтикаме пък току-виж и моето се роди и отгледа само  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 101
  • Пловдив
ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ - да поне един ден закъснение, аз моя тест го направих ден преди цикъла и отчете много слабо, даже сега имам слаба черта, днес правих 4-ти тест и всички 4 са със слаби черти  Shocked

тази седмица са такива хубави празници, пожелавам на очакващите да имат още един повод и то най-важният за празнуване  Praynig

Знам ли, док ме прати по телефона да ида преди прегледа.. Явно иска да се потвърди все пак - е, потвърди се  Mr. Green Чак след като излязоха резултатите ми дадоха час за утре.

Да си кажа все пак, че всичко ми е ново, не сме планирали бебе и заради това тепърва започвам да чета и да се информирам. На моменти се чувствам тъпо, че не знам какво да правя, но... ще вляза в час, надявам се  Embarassed

стискам палци на утрешния преглед и да кажеш какво се вижда.  Hug
и ние не сме планирали бебето и сега и аз почвам да се заливам с информация, още ми е толкова странно, а и безсънието набира бясна скорост, незнам какво да правя просто - хем ми се затварят очите, хем не мога да заспя спокойно. за капак на всичко леко си ме придърпва в дясно, незнам някакви процеси си стават там  newsm78

чудя се даже 8-ми март/9 март не е ли рано, все пак това ще ми е 4 или 5 г.с може нищо да не видим

# 102
  • Λάρισα
стискам палци на утрешния преглед и да кажеш какво се вижда.  Hug
и ние не сме планирали бебето и сега и аз почвам да се заливам с информация, още ми е толкова странно, а и безсънието набира бясна скорост, незнам какво да правя просто - хем ми се затварят очите, хем не мога да заспя спокойно. за капак на всичко леко си ме придърпва в дясно, незнам някакви процеси си стават там  newsm78

чудя се даже 8-ми март/9 март не е ли рано, все пак това ще ми е 4 или 5 г.с може нищо да не видим

A дали ще се види нещо изобщо?  newsm78
Моето безсъние потъна вдън земя, по цял ден ям и спя - само дето сутрин се оцъклям в 6-7 и се чудя какво да правя... което е нормално, имайки предвид колко спя през деня Mr. Green

# 103
Момичета, при 5 пълни седмици, считано от първият ден на последният цикъл се вижда плоден сак. При мен вчера се видя - 8.2 мм.

# 104
  • Λάρισα
Е, значи на мен може би ще ми е раничко... ще видим, де. Ще пиша като се върна.

Общи условия

Активация на акаунт