На мен лично ще ми е трудно да покривам тази такса в момента,имам две деца които са на детска градина и макар да плащам такса и половина пак ми е трудно.Отделно искам да кажа дето госпожите ни изнудват постоянно все за нещо-ту за ламинат,ту за дограма ту за играчки или килим,за детски кът и т.н.Преди да забранят да се събират пари от детската градина ги искаха госпожите,а сега след като не дават"управниците" същите тези госпожи прилъгват родителския колектив или някои родител и си прокарват идеите уж,че не излиза от тях .Мене лично госпожата на малкото ми дете ме изнуди и злепостави пред родителите които бяха дошли да вземат децата си,че трябвало е досега отдавна да дам 25лв за ламинат,стана ми много неудобно,взех пари назаем за да мога да ги дам,защото все пак те ми гледат детето цял ден.Отделно и за другото дете давах пари,а да не ви говоря ,че за тетрадки и помагала дадох по 35лв,а те все още са в малка група.Замислям се какво ще стане в първи клас какви ли пари ще ми искат и как ще си гледам децата.Детските дето ми ги плаща държавата не ми стигат да си платя таксата за детската градина,
Защо по време на криза в България се вдигат цени,данъци,такси,колкото по народа е беден то толкова повече държавата ни рекетира.
Питам се докога българина ще търпи и ще плаща каквото му поискат,утре вдруги ден сигурно ще ни наложат и данък за въздуха дето го дишаме.
Търся начин или идея как да се вдигнат хората и да си потърсят правата.Всеки път гласуваме уж за различна партия ,а всъщност те хората в парламента са едни и същи.
Питам как можем да си помогнем сами и да си оправим държавата ,защото тези хора дето сега ни управляват ще ни вкарат в калта още повече.Обръщате ли внимание,че кражбите и обирите зачестиха.А питате ли се защо?............