Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 17

• 94 027
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
взех друго мнение от друг лекар днес,той от разказаното му от мен не беше толкова впечатлен,по скоро беше изумен от мойте притеснения  и ми каза да забравя вьобще за дисморфните еритроцити и да спра да чета в нета всичко .....и аз вече не знам какво да правя....на 10 сьм при доцента  за да уточним м цветната снимка кога ще е и после  дай Боже да не се наложи  биопсия........

# 166
Здравейте момичета
честит празник на всички нека тук във форума пишем и четем за повече добри новини
При нас все така пием си баклофена и продължаваме със старите оплаквания пишаме и пак ни се пиша Може би към края на май ще ходим отново към София
Приятни почивни дни

# 167
  • shumen
Момичета,стискайте палци.В Понеделник,ако всичко е наред съм на контролни кръв и урина.Дано всичко е ОК,че ще се побъркам вече. Hug Hug Hug

# 168
danaeka,успех!

# 169
  • shumen
Момичета,аз днес не можах да си направя отново изследванията.Но нямаше как-женски работи.Другата седмица вече ще ги направя,да не се заричам.

# 170
  • shumen
Момичета,стискайте палци.Утре съм на изследвания.Дано всичко е ОК. Hug Hug Hug

# 171
стискаме силно!успех,мила!

# 172
Момичета,стискайте палци.Утре съм на изследвания.Дано всичко е ОК. Hug Hug Hug
Praynig Hug

# 173
Не е лоша идея, аз винаги съм сравнявала мненията на повече от един специалисти, казвала съм го многократно. Д-р Момчилов е добър специалист, но не съм чула да се записва час. Там обикновено отиваш и чакаш,да винаги има много хора ноо, това е положението.. Отдели си една цяла сутрин за Пирогов, към обяд ще сте минали вече. Успех и да пишеш как са минали прегледите после Hug

Минахме при Момчилов. Даже и уродинамика направихме, представете си и то изобщо без да се занимаваме с Кънчев. Незнам защо предния път не стана така.
Момчилов каза да по телефона д аотидем към обяд. Така и направихме и имаше само 2 деца преди нас. Докато дойде обаче - към 15ч. се натрупаха поне още 10-на.

Сестрата ни записа и попита дали доктора е поръчал да направим някакво изследване докато го чакаме. Та се сетих за уродинамиката и тя каза почвайте да пиете и като сте готови чукнете да извикам сестрата в кабинета за уродинамика. И понеже доктора още го нямаше, нямаше никакъв проблем да я повикам когато му се допиша. Изпихме почти литър сок и после пиша 5 пъти общо, ама за проклетия първия път беше с  най-малко количество. Сестрата в кабинета каза, че било малко количеството и можело да се повтори изследването.

Ама в псоледствие Момчилов каза, че няма нужда, кривата била добра. Гледа снимките от микционната снимка. Каза няма аномалии, шийката на пикочния мехур е добре, мехура с гладки контури, няма рефлукс. Просто трябвало да се възпита мехура. Отхвърли спина бифида. Изписа Дриптан сутрин и вечер по половинка и каза да водя дневник кога е пишал, изпускал ли е и т.н. На два часа да го карам да пиша. Това малко ме обърква, защото как ще разбера дали се изпуска, като го карам да ходи на 2 часа, а не когато му се доходи.... Rolling Eyes

А, дозабели му бубата и мажем с Дипрогента. След 15 дни каза да му се обадя да му кажа какво е положението.

Не ходихме в Токуда, защото мнението му се повтори от предния път. А и тук минахме по ЗК и платихме само 15лв за уродинамиката (то не е уродинамика, а урофлуорометрия, ако го пиша вярно де; уродинамиката е 50лв). В Токуда на платен прием и изследването щеше да отиде 85лв.

Ами това е, сега ще следим нещата. Аз четох, че Дриптана не лекува и действа само докато се пие. Но май няма друг вариант в нашия случай. Израствало се. Така каза и Лилова навремето.

Ако някой е минал по този път, моля да сподели колко време сте вземали Дриптана и какви резултати мога да очаквам.  Hug

marychery, Май наближава големия ден за теб. Желая ти леко раждане и здраво бебенце. Hug

# 174
Браво Аби, радвам се че всичко е минало така добре при вас. Ние пускахме контролни изследвания на обикновена и стерилна урина - стерилната е без растеж, но в обикновената имаме белтък с един +. Доктора каза да повториме изследването и ако пак е с белтък, да посетиме веднага детски нефролог. Едва ли ще стане обаче скоро  така като гледам, ще му мисля след като се роди бебето май.

# 175
Merychery  късмет всичко да е наред и да мине с лекота  ще стискаме силно палци за вас
Danaeka успех с изследванията  Hug

# 176
marychery,леко раждане!дано е бил преходен или сгрешен белтъка и никакви нефролози.
 Abi (abigale) ,поздравления за хубавите новини!

# 177
Благодаря, момичета! Аз психически се подготвям за дълга борба с този проблем. Все пак е по-малката злина.  Praynig

# 178
Мери, леко раждане!И живо и здраво бебче!поздрави за Минко и Мария! Hug

# 179
 Добро утро!  
 Wear Umbrella  Nature Partly Sunny
Danaeka, как са изследванията от вчера?
Marychery, леко раждане и от мен!
Ние в това студено време поизстинахме,  пак сме с възпалителен процес в изследванията и сега сме на антибиотик  Sad

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 07:53 от Sega

Общи условия

Активация на акаунт