Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 17

• 94 023
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
marychery, благодаря ти за подробния отговор. Милото ти детенце  Sad Дано никога вече да не преживява подобни неща.

# 451
  • софия
Вчера пуснах нормална и стерилна урина на дъщеря си, не спа спокойно, става до тоалетна. Видя ми се доста мътна. Излезе белтък и левкоцити и слуз. Няма никакви симптоми. Пишкаше на 3-4 часа, според мен е нормално. Докторката каза, е има пропусклива химена и задържа бактерии от морето във влагалището. Днес я накарах да се изпишка в пластмасова чашка. Бистра е като сълза урината. Чакамстерилната в понеделник и треперя , в сряда почва първи клас Sad

# 452
Ох, дано се разминете! Praynig

Аз се връщам от София преди малко. Всичко е екстра при мен - пу-пу

# 453
Gabelas17, успех на бъдещата ученичка!Да й върви по вода!Аз мисля, че всичко ще е наред. Hug

# 454
Мечка Малинарка браво за чудесните новини!!! и дай Боже все такива да казваш!!!!  Hug А за настръхване кво да ти кажа - от след операцията насам а и докато съм жива най-вероятно при всяко "Ох" ме облива пот и изтръпвам, сърцето ми спира и не мога и дъх да си поема... А онзи ден както си пътуваме в колата и вика "Мамо ей тук отзад ме боли" и се държи за операцията ................. Както караше баща й спирачки... отбиваме веднага сваляме я от колата и питаме къде точно...... а то се оказа че нагоре чак към плешката но тя не може да стигне до там...... Какво да ви кажа..... Не знаехме да се смеем ли или.... аз просто разбира се се разревах - от напрежението ли или от облекчението не знам! Но почти всеки ден ме подлага на такива психо атаки да ми е жива и здрава!

Момичета може ли страничен въпрос: Последния ми пост е бил на 8-ми а днес сме вече 12-ти и има доста постове изписани след моя а аз едва днес получавам известие за ново мнение.... Защо така става?! Нещо моите настройки ли?!

Желая здраве на всички!

# 455
Здравейте момичета чета ви редовно но не съм писала защото при нас няма промяна
За кратко да опиша нашия случай Синът ми е на 10 г от 6 годишен се оплаква след изпишване от нов позив за пишане но изпишва малко или почти нищо Слава богу няма бактерии и остатъчна урина. След изследвания в Пирогов ни казаха че или има проблем с мускулатурата на мехура за което да се консултирам с доц Кънчев  или стеснение на шийката на мехура за което ми предложиха цистоскопия Реших да не правя цистоскопия и ходихме при доц Кънчев почти 9 месеца Лечението с дриптан не ни помогна пак имахме оплаквания  Реших да направя консултация с док Такова тя ни изписа баклофен след 3 месеца на контролна уродинамика имаше подобрение но ето че сега при следващата уродинамика неочаквано за мен нещата се влошиха док Такова ни изписа за 1 мес Омник токас по 1/2 вечер Ако тогава на контролната уродинамика няма подобрение  ни предлага под пълна упойка да огледа мехура с ендоскоп с който оглеждат уретрите но ако има стеснение на шийката тя не можи да го отстрани защото нямат детски цистоскоп такъв има само в Пирогов Ако имо стеснение пак под пълна упойка трябва да правим вече цистоскопия Незнам какво да правя само се моля дано се повлияе добре от това лекарство. Цистоскопията в Пирогов много ме плаши
Очаквах подобрение а ето че се влошаваме  дали няма да го израсте с времето и всичто това да не е трябвало да го правя
Момичета знаете ли кои доктори в Пирогов правят цистоскопия зная че док Момчилов не прави моля ви пишете
MERYCHERY док Такова ни каза категорично да спрем с плуването казва на този мехур му трябват само бактерии а той ходеше с такова желание

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 12:09 от dgidgo

# 456
dgidgo незнам какво да то кажа - може и да е права докторката. Аз може би съм си чешит, не спрях плуването въпреки многобройните препоръки да го направиме. Д а чукна на дърво, до този момент не сме си завъдили бактерии. Смятам така и да продължиме. Според мен няма смисъл от 2 пълни  упойки. Щом в Токуда не могат да направят цистоскоята, идете в Пирогов направо. УСПЕХ.
Мечка  Hugвсе така да ни се хвалиш

# 457
Мамо Деси, не знам каква е причината, понякога, макар и рядко, и при мен се случва така на обновените теми.
Иначе за другото те разбирам - и мен като ме присвие отстрани, все бъбрек търся, а то се оказва кръста или гинекологично. Научавам се с времето да различавам болките.

dgidgo, акъл не мога да дам, не съм наясно, но ви гушкам. момичетата тук са доста патили и ще те насочат.

# 458
Благодаря ви момичета.
Моля ви пишете ако някой знае кои доктори в Пирогов правят цистоскопия.
Една майка беше питала за повече инфо за мед център пред Пирогов където преглежда док Момчилов Моля ви пишете ако някой е ходил там кога преглежда, телефони ? Благодаря.
Късмет и здраве от сърце.

# 459
Виж и на първа страничка линковете и информацията, може и от там да намериш нещо полезно.
Успех.

# 460
Здравейте!
Относно д-р Момчилов - телефона му беше написан на предната страница мисля, но мисля че и на първата го има. Не знам в какъв център пред Пирогов преглежда - нас след уговорка по телефона ни прие в кабинета си в отделението когато за пръв път ходехме. После за контролните прегледи ходим долу в кабинета. Това е същия вход който води към отделението но не се качваш на асансьора. И който и да попиташ за урологичен детски кабинет ще ти кажат. Не ме бива по обясненията но ще опитам. Значи входа е същия който е за отделението /вътре в двора точно срещу бариерата/ минаваш покрай асансьорите и то е нещо като коридор на който има врата минаваш през нея и се открива дълъг коридор с кабинети. `Кабинета е най-в дъното и пред него има голяма чакалня! Може да влезете и не през входа за отделението /тоя дето е срещу бариерата/ ами в ляво от него малко по-навътре от него има голяма врата - явно за колички??? - от нея ако влезеш точно в ляво се пада кабинета. Дано изобщо някой ме разбра!!! Аз това знам.

Относно ТЕЛК-а за деца - някъде четах че е само в София но днес успях да се свържа със Старозагорския и казаха че там пак ще ходим. И въпреки че изтича нашия на 30.11 казаха че и сега можем да подготвим документите и да ги носим. И а сега де!!! Какво да правя?

# 461
  • Благоевград
Относно ТЕЛК-а за деца - някъде четах че е само в София но днес успях да се свържа със Старозагорския и казаха че там пак ще ходим. И въпреки че изтича нашия на 30.11 казаха че и сега можем да подготвим документите и да ги носим. И а сега де!!! Какво да правя?
Няма какво да се чудиш, готви документите и подавай, защото аз подадох за преосвидетелстване на 11 .05. и още нямам писмо, а междувременно ТЕЛК-а ни изтече юни месец. Като звънях да питам ми казаха да чакам писмото.

# 462
Бори, незнам как е при вас, но в София писмото пристига до 30 дена от момента на подаването. Ако в този период не дойде, отиди на място и си го потърси, недей да чакаш. Казвам го от опит.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 21:29 от marychery

# 463
Има нов медицински център към Пирогов май е на входа, там също преглеждал док Момчилов и може би не се чака толкова колкото пред урологичния кабинет, взема се предварително час. Но само това зная търсех повече инфо ако някой от вас е ходил?

# 464
Съжалявам dgidgo не знам за нищо ново. Но скоро и не сме ходили така чееее - ти кога искаш или трябва да ходиш? Началото или сридата на другия месец ще ходим и ще питам ако искаш а пък мисля си че ако се свържеш с д-р Момчилов и той ще те упъти... Като идете да пишеш какво е станало а ние всички ще стискаме палци!

За ТЕЛК-а - и аз знам че писмото трябва в едномесечен срок да пристигне. Но сега знаете ли какво чух от една съседка която от много години ходи на ТЕЛК - тя ми каза че като й наближи края на срока на решението и те сами й пращали писмо с новата дата на явяване и документите които да носи. Някой от вас нещо такова да знае?????

Общи условия

Активация на акаунт