Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 17

• 93 968
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
С уговорката, че при всяко възпаление левкоцитите се повишават, дори обикновено гърло...(понякога даже при лека болка тук-там докторът ми каза, че може да си има безобидно вътрешно възпаление, което си минава само) Та мисълта ми е, че може и да не са бъбреци, ако няма и други симптоми.

# 616
  • shumen
Момичета,как сте?Аз не съм писала отдавна,но нещата бяха Ок до вчера.Но от днеска не знам дали съм настинала, или от студа малко ме боли десния бъбрек.Но и аз съм една несериозна-от доста време не съм си правила контролни изследвания,а сега не мога по женски причини.Само да мине и май ще трябва да направя едни контролни.Иначе си пия лекарствата чинно.

# 617
Поизстинала си, мила Hug
(пък дали болката може да е от женските работи, че аз често ги бъркам)

# 618
# 619
Момичета,днес ходихме в Детска консултативна поликлиника,прегледа ни д-р Желязков.На ехографа видя уголемено легенче на левия бъбрек.Утре ще пуснем урина и ако е чиста ще ни прави снимка на пикочен мехур...хем добра,хем лоша новина...Отбихме се и при доц.Сираков-нямаме проблем за него ooooh!
И така...

# 620
Може и да е анатомична особеност, дано не създава проблеми  bouquet.

# 621
pape6,бързо решение и откриване на проблема ви желая! Hug Peace

# 622
Дано Praynig
Малко ме е страх,но поне се намери някой,който иска да направи по-сериозни изследвания..

# 623
  • Благоевград
Bory_V на теб разчетоха ли ти някой резултатите за които питаш?
Защото гледам и при вас има по-ниско MCV от нормите дето ги има в линковете от Мечка Малинарка, но пък хемоглобина си ви е наред за разлика от нашия?  MCH пък май е височко?

Разчетохаги, разчетоха ги, добре, че се оказа лабораторна грешка, но какъв ужас преживях....Малко в страни от темата, но толкова съм възхитена от проявеното внимание и загриженост на доктор Иванов в ето този сайт: http://bgtatko.com/forum/viewtopic.php?p=5415#5415, че не можах да се въздържа да не го похваля и тук. Поради сгрешени резултати в кръвната картина на малкия много се бях притеснила, но най-притеснителното беше, че от трима местни доктори само на един му направи отчасти впетчатление фрапиращите отклонения от нормите. Д-р Иванов от сайта БГ татко, обаче след като прочел описаните от мен данни веднага настоя да намеря лекар, нищо че било неделя, да пусна нови изследвания, че тези резултати не били изобщо добри за състоянието на детето. Дори беше заявил пълномощно да се свърже с мен на скайпа, защото човекът е знаел какво може да се случи при тези стойности. Ето това е лекар по призвание. Знае, че някъде има дете, с което може да се случи нещо сериозно и не може да стои безучастно. А като си представя, че личната на детето не направи нищо. Диагностицира го с ангина, ама и ангина се оказа, че няма. А пък хирурга, при които ходих да търся направление за повторни изследвания на кръвта даже ми се сопна, кой ги искал тези изследвания. Хем вижда ненормалните стойности /левкоцити 16, тромбоцити 20 при норма над 140 и други такива/. След като направихме повторни изследвания на кръвта и резултатите се оказаха ОК, и като казах в лабораторията какви са били стойностите в старите резултати, сестрата възкликна: "Ама как при тези стойности детето е трябвало да кърви отвсякъде, да е получило кръвоизливи", споменаха се и такива страшни диагнози като моноцитоза, левкоза.....да пази господ, лабораторна грешка било, но какво изживях....още не мога да си събера мислите. А детето си изкара явно някакъв вирус с ден и половина Т. и малко хрема и това е.
Горещи благодарности на този доктор, ако можеше всички лекари да са като него.

# 624
Bory_V на теб разчетоха ли ти някой резултатите за които питаш?
Разчетохаги, разчетоха ги, добре, че се оказа лабораторна грешка, но какъв ужас преживях....Малко в страни от темата, но толкова съм възхитена от проявеното внимание и загриженост на доктор Иванов в ето този сайт: http://bgtatko.com/forum/viewtopic.php?p=5415#5415, че не можах да се въздържа да не го похваля и тук. ...
Горещи благодарности на този доктор, ако можеше всички лекари да са като него.
Bory_V много се радвам за  вас  Hug
И благодарим за сайта на този явно добър човечен доктор   bouquet
Наистина рядко срещано явление в днешно време.
И правилната диагностика е най-важното  Naughty
А ние сме принудени сами да си слагаме диагнози и лечение често, поради безхаберието на някои доктори.
Тези дни се опитах да поискам изследване за паразити заради бъбречните ни проблеми, защото четох че много от тези бъбречни болести дето имаме са вследствие от "паразити" в нас - ама на малко места се изследват тези причинители... И докторката не  одобри самоинциативата ми...

# 625
Браво, Бори. Язък за стреса, ама.... Confused И на мен веднъж ми изкараха левкоцитите 1300, а при 900 се влизало спешно в болница.

Sega, в темата за хомеопатите имаме майка с детенце с такива ядове , мисля, че се бяха загнездили в дробчетата. Тя може да ти помогне с информация....

# 626
Bory_V,много се радвам,че се е оказало грешка.много фрапираща е разликата за тромб.,а и високите левк...но важното е,че всичко вече е ок.браво и на д-ра!  bouquet  bouquet  bouquet
дано повече такива с бели престилки ни заобикалят. Praynig
 Sega,кажи нещо повече за тези паразити.аз четох за токсоплазмозата..

# 627
Sega,кажи нещо повече за тези паразити.аз четох за токсоплазмозата..
В Интернет пише, че голяма част от проблемите с инфекциите по органите били от "гадинките" и трудно се диагностицирали. Със специални методи само можело да се видят гъби и паразити, каквито човек не подозирал, че живеят в собственото му тяло. Ставало ясно, че масовото хората имат дисбактериоза. И те повреждат (затлачват) най-различни органи - като стомаха, бъбреци, черен дроб, бял дроб, щитовидна жлеза и др.
А около 80% от хората си имат такива паразити някъде и много си живеят с тях и не знаят, че ги имат. Разбираш, че нещо става ако почнат да се получават проблеми с правилното фунциониране на някой орган и малко по-малко ти го скапват. Но обикновено докторите не изследват за това - аз питах и ми отказаха. И ни тъпчат с АБ за инфекцията, но така се лекуват последствията, а не причината. АБ не ги убива тези паразити винаги, а само излекува временно постинфекцията от тях. И после пак те напъплят Sad
Така, че най-добре, ако успеят да ти ги диагностицират, че ги имаш, което си е първи проблем, после да успееш да си ги изчистиш тези паразити.
В нета има разни начини по здравословните сайтове - но за деца не знам кое става?

Sega, в темата за хомеопатите имаме майка с детенце с такива ядове, мисля, че се бяха загнездили в дробчетата. Тя може да ти помогне с информация....
Благодаря Мечка Малинарка, но в коя точно от хомеопатичните теми - че те са доста?

# 628
Във Въпроси към Хомеопати - в Алтернативния подфорум.

# 629
Момичета,пред огромна дилема съм, а няма с кого да споделя притесненията си (личната ни е толкова незаинтересована,че нямам думи..)
Та,предложиха ни снимка на пик.мехур,както писах по-горе.Аз обаче се притеснявам да не би да имаме някакви остатъчни бактерии и с контрасното вещество да ги вкарам по-навътре...пуснахме стерилна урина,след час ще знам дали е чиста,обикновената беше добре.Да подложа ли детето си на тази манипулация?Майка ми все ми натяква колко съм я мъчела с тези доктори,сега пък и това.Все едно аз искам да й има нещо и ми е приятно да сме всеки ден по болниците...От друга страна се питам дали мога да му имам доверие на този д-р Желязков,стори ми се малко суров и студен,но пък бе единствения,който се осъмни,а не каза "Нищо ви няма".Малко дълго стана...но ще ви благодарна,ако споделите мнение.

Общи условия

Активация на акаунт