Колко дни след акта си направихте тест и той отчете ли вярно?

• 81 069
  • 94
  •   1
Отговори
# 30
Две седмици след акта  Mr. Green да, имаше многоооооо бледа втора черта. Heart Eyes

# 31
  • София
На 21-ия ден след акта бледа втора черта на теста.

# 32
Тест си направих доста след закъснението на цикъла ми.

# 33
  • варна
маи на повечето мами 2 чертичка е била бледа и при мен така.2 дена преди цикала положителен и на самата дата също -   EFP  с бледа линия

# 34
Правих тест седмица преди да ми дойде и беше отрицателен.
След закъснението на цикъла ми с 3-4 дена, направих нов и беше положителен.

Е, то като закъснее, ясно е, че има проблем, въпросът е да се установи преди това!

# 35
  • София
Simple Smile то като закъснее пак не е гаранция за нещо...цикъл може да закъснява по причини разни Simple Smile всъщност при теб колко дни вече минаха?

# 36

Е, то като закъснее, ясно е, че има проблем, въпросът е да се установи преди това!
Ами като искаш да се установи преди това,най-сигурно е кръвния тест.

# 37
В деня, в който трябваше да ми дойе и двата пъти, при 30 дневен цикъл, отчете вярно и двата пъти Simple Smile

# 38
Две седмици след акта  Mr. Green да, имаше многоооооо бледа втора черта. Heart Eyes
и аз така и за по сигурно отидох на гинеколог,и той ме пита от кога се съмнявам че  има нещо и аз го послъгах че е от месец,човека ме прегледа и вика,,от месец другия път,, Laughing
така че от гинеколога по сигурно няма  bouquet

# 39
След 22 дни, тестът потвърди бременност.

# 40
star,благодаря! Hug
Леко раждане!  bouquet

# 41
7 дни след датата на очаквания цикъл, най- странното беше, че прехвалена марка тестове за бременност показаха отрицателен, а други два съвсем обикновени потвърдиха наличие на бременност, което си е факт.

# 42
  • София
При мен нямаше кой знае каква тръпка да чакам с нетърпение теста с две черти. Когато решихме с мъжа ми да си имаме бебе, на следващия месец вече бях бременна при това след цели 2 жалки опита за цял месец  Crazy Мислех си, че нищо не е станало и спокойно си зачаках менструацията. Е, тя така и не пристигна  Mr. Green След тридневно закъснение и чудене защо не идва, си взех тест (Шуърчек), който показа наситена втора черта! А аз дори още не се бях подготвила психически, че искам да ставам майка  Blush

# 43
  • където има любов
Направих си теста,седмица преди евентуалния цикъл,имах подозрения че съм бременна.Видях две чертички Peace

# 44
аз късно чак след около 40 дни, но си имах цикъл

Общи условия

Активация на акаунт