Колко дни след акта си направихте тест и той отчете ли вярно?

• 81 084
  • 94
  •   2
Отговори
# 45
  • София
Аз си изчаках и двата пъти 2 дни закъснение, а по принцип ми е много редовен и тогава си взех теста.

# 46
Здравей!!! Laughing
Аз си направих теста 3 седмици по късно (след акта) и ми отчете че съм бременна в третата седмица!
Супер точен тест според мен.   Grinning

# 47
Аз си направих тест в деня на закъснението на цикъла ми и ми отчете бледа втора чертичка. После се оказа, че съм имала късна овулация т.е. ми е отчело някъде 10тина дена след овулацията  Peace След седмица втората чертичка стана доста по-ясна.

# 48
Аз направих тест след 3 дневно закъснение, първият ми беше отрицателен и след още 3 дена вече ми показа 2 чертички, но втората ми беше много бледа.

# 49
На втория или третия ден от закъснението и показа много ясна втора чертичка.
Кристал,честита втора лентичка. Много ти отива.

# 50
Аз от бързане си го направих 2-3 дни преди очаквания цикъл и теста беше отрицателен. Повторих едва на 4-тия ден от закъснението и вече имаше бледа втора чертичка.
Ползвам тестовете на Surecheck.

# 51
Направих си теста на 4-ти ден от закъснението,при 28 дневен цикъл,т.е. 18-19 дена след акта,показа много ясна 2-ра чертичка.

# 52
   Два дни преди закъснението си направих теста и беше положителен.

# 53
На мен ми е по-интресно, когато бебеправите как знаете при кой акт точно е заченато бебето  Whistling

Peace
Малката е планирано и чакано бебе, 5 дни след закъснението си направих тест - бледа 2-ра чертичка
 Hug

# 54
Здравей!!! Laughing
Аз си направих теста 3 седмици по късно (след акта) и ми отчете че съм бременна в третата седмица!
Супер точен тест според мен.   Grinning

Е, ти какъв тест си ползвала, дори да ти покаже, че си в 3-тата седмица?

Simple Smile то като закъснее пак не е гаранция за нещо...цикъл може да закъснява по причини разни Simple Smile всъщност при теб колко дни вече минаха?

Около 17-18 дни

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 12:51 от AnMary

# 55
  • София
ами утре иди и си пусни кръвен тест...
ако ти се дават пари за 5 лв можеш и престо да си купиш.
И двете ще ти дадат по-добри отговори отколкото темите във форума.

# 56
Няма хтърпение  и дори н еизчаха закъснението. Ползвах тест-писалка ии ми показа супе бледа черта ,която после Шуър Чек потвърди

# 57
аз направих 15 дена след половия акт в деня,който очаквах да ми дойде и показа недвусмислено положителен резултат във формата на плюс,на същия ден го повторих (така и така имах два теста купени) и показа пак същия резултат,та и таткото да види пред очите си,че не се бъзикам с него и не съм издирвала бременни жени да ми правят тест хахахах

# 58
  • Бургас
И двата пъти в деня на предполагаемата дата за мц!

# 59
  • София
След акат не, след закъснението на МЦ си направих тест. Седмица, след като ми закъсня. Peace

Общи условия

Активация на акаунт