Колко дни след акта си направихте тест и той отчете ли вярно?

• 81 086
  • 94
  •   1
Отговори
# 60
На 5 ден от закъснението си направих тест и отчете двете чертички.На кой ден след акта не мога да кажа,защото не знам след кой  акт точно съм забременяла.Ако за цял месец бях правила секс само веднъж щях да ти кажа точно.

# 61
И двата пъти, имах положителен тест след като изчаках поне 17-18 дни след овулацията ми, т.е. след 3-4 дни закъснение на цикъла.

# 62
С тест Престо точно на 7ми ден след зачеването  (ама това е за който зи знае кога са пуснати войниците) Peace

# 63
Трябва да изчакаш датата на М ш тога да направиш тест,но зависи кога ти е била О.

# 64
  • В сърцето на моите съкровища...:)
      Направих теста 5 дни преди М / страшно нетърпение  Praynig / и ми показа втора бледа черта. Сега чакам закъснението и да повторя упражнението.  Peace

# 65
Изчаках 7 -дневно закъснение и тогава си направих тест. Отчете по-бледа черта от контролната, а вече при 10-дневно втората черта беше като контролната.

# 66
тестче си направих, 3 дена преди цикъла абсютно на шега и беше с бледа втора чертичка, а 3 дена след това - имаше ясни 2 Peace

# 67
Седмица преди закъснението ми се показа втората бледа черта  Peace

# 68
На първия ден от закъснението, отчете вярно.

# 69
7 дни след закъснението. Отчете вярно  Simple Smile

# 70
4 дни след закъснението - отрицателен.
Седмица - положителен.

# 71
Здравейте , при мен по стечение на обстоятелствата зная точната дата на зачеване- 4-5 декември, а тест си направих на 27 .12. и беше положителен .

# 72
  • София
С тест Престо точно на 7ми ден след зачеването  (ама това е за който зи знае кога са пуснати войниците) Peace
какъв е този тест, има ли го масово по аптеките? досега surecheck съм ползвала, та този ми е съвсем неизвестен като име.

при нас имаше гаф на 12-ти, обаче след всичко изчетено се оказа, че е още много рано да се разбере, дори снощи гинеколожката каза, че и за вагинален ехограф е рано. а пък имам и симптоми и само броя дните до 24.02.  Whistling Laughing

# 73
аз направих на 25-26 ден теста след акта и ми покажа 2 черти,но едната беше много бледа.и аз реших,че не съм бременна.но след като ми закъсняваше още 3-4 дни и отидох на доктор,които потвърди че съм бременна
 preggo

# 74
  • София
Аня♥♥ - има го 5 лв струва - води се тест за ранна бпременност първият може да го направиш най-ранно 7 дни от  зачеването/овулацията, обаче дава често грешки, което е нормално толкова рано де....
http://www.framar.bg/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D1%8 … -pid30002751.html ето го.

http://www.testpresto.com/  сайта им за повече инфо

Общи условия

Активация на акаунт