Колко дни след акта си направихте тест и той отчете ли вярно?

• 81 089
  • 94
  •   1
Отговори
# 75
  • София
благодаря ти, още вчера като питах тук се разрових веднага в нета Simple Smile и намерих сайта им и как изглежда самия тест, но в 3 аптеки на Лъвов мост имаше само Sure Check. е взех си и го направих сутринта, (-) е, имам 5 дни до датата на цикъла, ще изтърпя още малко. Whistling

# 76
Еее, Аня, какво си се шашнала? Няма страшно, пък ако е +, ще помагаме.  Mr. Green

# 77
  • София
Еее, Аня, какво си се шашнала? Няма страшно, пък ако е +, ще помагаме.  Mr. Green
шашкам се, щот' съм дебела. Sad с 25 отгоре над нормалното ми тегло. наистина, това ми е основната грижа, за другото мъжа ми ще се тревожи достатъчно. Laughing

# 78
Седмица след закъснението - положителен

# 79
12 дни след акта и в деня на очаквания цикъл - положителен

# 80
На мен преди цикъла ми отчете отрицателно, пък бях вече бременна. newsm78 5 дена след това направих още 2, които бяха положителни.

# 81
И аз си правих седмица след акта отчете отрицателен ,чак 5 дни след закъснението отчете положителен

# 82
  • Пловдив
На 12 ия ден отчете +, на 14-тия също Simple Smile

# 83
На петия ден.Резултата се вижда по- долу Wink

# 84
  • София
На петия ден.Резултата се вижда по- долу Wink
на 5тия след зачеването?
ти си явно един от малкото % жени, при които хормонът може да се засече в урината веднага щом започне да се произвежда. Wink

# 85
След 20-тия ден - резултата беше положителен!

# 86
Здравей!!! Laughing
Аз си направих теста 3 седмици по късно (след акта) и ми отчете че съм бременна в третата седмица!
Супер точен тест според мен.   Grinning

Е, ти какъв тест си ползвала, дори да ти покаже, че си в 3-тата седмица?

Simple Smile то като закъснее пак не е гаранция за нещо...цикъл може да закъснява по причини разни Simple Smile всъщност при теб колко дни вече минаха?

Около 17-18 дни

Здравей,
Теста който си направих е Clearblue Digital Pregnancy test with Conception Indicator

# 87
  • Варна
аз направих 15 дена след половия акт в деня,който очаквах да ми дойде и показа недвусмислено положителен резултат във формата на плюс

И аз така. Peace

# 88
  • На брега на морето
Около 20 дни след акта ако си спомням правилно  newsm78 и на един ден закъснение на цикъла

# 89
На парвия ден от закьснението и отчете  EFN,после след още една седмица направихме нов и той EFP,след това и лекарката го потвьрди! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт