Бихте ли простили?Моля за съвет!

• 9 599
  • 133
  •   1
Отговори
# 45
За мен най-странното в цялата история е че е решил да ти признае за изневярата си от дистанция. Аз бих говорила за такива неща само очи в очи. Но той все пак е мъж, а на мъжете май така им е по-лесно да обсъждат трудни теми. Не се чувстват удобно да демонстрират чувства.

На твое място не бих бързала с решението. Изчакай да се върне, виж как ще се чувстваш като го видиш, като те докосне. Брак с мъж, който обичаш и който твърди, че също те обича, с който имате 3 деца, си струва да се запази. Само че трябва от двете страни да се положат усилия. Щом човекът го е замъчила съвестта, сигурно наистина държи на теб. Иначе би му било много лесно да не ти каже нищо. Освен това фактът, че сте надалеч е смекчаващо вината обстоятелство. Нуждата от секс не бива да се подценява. А като не виждаш някого дълго време е по-лесно да се почувстваш дистанциран от него и емоционално. Аз не бих продължавала с тези раздели, ако съм на ваше място и искам да запазя брака си.

# 46
  • E-CLM & CH-VD
 ooooh! Мисля си, че не съвестта го е загризала, а някой го е видял. Вероятно са си имали и връзка с девойката, която няма как да бъде представена пред теб за единичен случай, а за секс за 5-6 пъти  Tired. Нищо чудно и тя да го изнудва за по-сериозна връзка и да го заплашва да ти каже за всичко. И затова да ти казва от разстояние - ако го изгониш, поне да не бие път до България, ами да си остане при нея. Twisted Evil

Защо не му кажеш: ами, като сме тръгнали да си признаваме, да си кажа и аз.....  Twisted Evil
И обезателно да имаш под ръка поне 1 снимка на някой загорял млад левент   Mr. Green Да го видим тогава господинчото.

# 47
ooooh! Мисля си, че не съвестта го е загризала, а някой го е видял.

честно казано, като прочетох историята и аз веднага си помислих същото... такива неща не се казват по телефона  Rolling Eyes побързал е да ти каже, за да не ти каже някой друг...

# 48
Но е бил с нея 5-6 пъти,поне така твърди той.Сексът с нея не бил както с мен.Даже казал на въпросната дама,че аз съм по добра в леглото.
И като не е добра,защо не е бил веднъж с нея,а 5-6 пъти?Снимки по бикини-много интимно,не е било просто секс.Очевидно той се е забавлявал и си е прекарал страхотно.

# 49
Но е бил с нея 5-6 пъти,поне така твърди той.Сексът с нея не бил както с мен.Даже казал на въпросната дама,че аз съм по добра в леглото.
И като не е добра,защо не е бил веднъж с нея,а 5-6 пъти?Снимки по бикини-много интимно,не е било просто секс.Очевидно той се е забавлявал и си е прекарал страхотно.

Въобще не разбирам хора, които се забавляват като наливат масло в огъня  ooooh! Не е ли достатъчно наранена авторката на темата, че и ти да я довършваш? 

# 50
А може би просто много те обича и искрено съжалява за това, което ти е причинил.
След 16 години брак ти и сама щеше да усетиш , че има нещо като се върне.
Аз бих му простила.
Смелостта да си признае и да не ме лъже означава много.
Понякога далече от дома попадаме  в едни ситуации  Rolling Eyes, когато не реагираме много адекватно, на всеки може да се случи, но не всеки ще има доблеста да си признае. Thinking
Едва ли между вас всичко ще е както преди, но си заслужава да му дадеш шанс.

# 51

Въобще не разбирам хора, които се забавляват като наливат масло в огъня  ooooh! Не е ли достатъчно наранена авторката на темата, че и ти да я довършваш? 
И какво от това,че не ме разбираш?Не се забавлявам и не я довършвам.Мъжът й оставил ли е нещо за довършване?

# 52
Това са неговите думи.Незнам,и аз си мисля това като теб,и затова писах тук.Благодаря за отговорите на всички досега.

# 53

И аз това се чудя. Защо толкова фантазии, какво е било с другата. Той си знае, какво е правил и защо. Като се върне, ще говорят,говорят и решат бъдещето на техния брак. Пожелавам й на нея и децата да излезнат най-безболезнено от ситуацията. Дълго ще е, но да изхожда от нейните и техните интереси, както тя ги прецени. Универсални рецепти няма. Като се е показвал другаде като мъж, да й каже тя като какъв вече да го приема в тяхното семейство. Докато се е грижила за децата, явно не е имала нужда да се доказва като жена. Да ги гледа сега той, а тя да си походи. В рамката на шегата може да му го предложи. Ако се съгласи, "ходенето" не е обезателно изневяра, но поне с такова чувство да остава, а де факто тя да се разтовари от негативизма, който явно я е обзел, с излизания с приятелки/и, колежки/ги, шопинг, масажчета и други глезотийки, ако може да си го позволи. Знам, че много ще ме обвинят в тези практично-материални съвети, но са изпитана мярка за разтоварване. Затова често съфорумките ги препоръчват, а не само и само като лек срещу изневяра.

# 54
Мартина,ти прочете аз какво написах.Много е рязко,да.Обаче не е ли по-добре така,отколкото да ти напиша стандартното:ах мила...Защото обикновено в такива теми това пишат хората,без да влагат мисъл или чувство.Не мога да не ти посоча моментите,които ме смущават в глупавите думи на съпруга ти.Според мен той е гузен,защото някой го е видял или нещо подобно.Освен това е задник,защото само задник ще вкарва жена си в такива обидни подробности.Направи си добре сметката от тук нататък как ще постъпиш и как ще живееш.Ако си седнала срещу мен,ще държа ръка ти.Обаче сега предпочитам да съм откровена.

# 55
  • Талант на 2012,2013 г.
Щом веднъж го е направил, простиш ли му ще му дадаеш отворена врата да продължи. Той няма да спре до тук и ще знае, че там някъде ти го чакаш и ще простиш... Naughty

# 56
  • Варна
Хайде сега, разпънахте го на кръст мъжа и.
Да, глупаво е постъпил като и е казал, но има хора, които биха оценили подобна искреност. Нали всички казват: "Бих простила изневяра, но да ме лъже не!" Е, той не излъгал, бил е честен. Това не е ли по- достойното?
След 16 години брак е нормално (в някава степен) да се случи, да изневери човек. Важното е да е единичен случай и наистина да осъзнава, че е било грешка.

# 57
Мартина,ти прочете аз какво написах.Много е рязко,да.Обаче не е ли по-добре така,отколкото да ти напиша стандартното:ах мила...Защото обикновено в такива теми това пишат хората,без да влагат мисъл или чувство.Не мога да не ти посоча моментите,които ме смущават в глупавите думи на съпруга ти.Според мен той е гузен,защото някой го е видял или нещо подобно.Освен това е задник,защото само задник ще вкарва жена си в такива обидни подробности.Направи си добре сметката от тук нататък как ще постъпиш и как ще живееш.Ако си седнала срещу мен,ще държа ръка ти.Обаче сега предпочитам да съм откровена.
  HugРазбира се,че трябва да си откровена.Така,че не се притеснявай.Щом съм писала тук очаквам всчкакви отговори,но най вече истински.Идващи от сърцето,независимо какви ще са. HugБлгодаря момичета,и на следващите които ще пишат.

# 58
Съвет не мога да ти дам, всяко семейство си е различно. За себе си мисля, че да, бих простила, ако го обичам, защото за мен това е най-важното. Но от друга страна не ми се е случвало, за да съм сигурна как ще реагирам и дали няма да ми е толкова гадно, че да не мога да го приема повече Rolling Eyes
А снимките защо Shocked На хладилника ли ще си ги окачваш Shocked Ами това кой бил по-по-най в леглото #Crazy Що за самоизтезание?

Присъединявам се към мнението, че е постъпил идиотски, като ти е казал. Според мен едно такова споделяне, когато другият нищо не подозира, е чиста проба "кош за душевни отпадъци". Олекнало му на човека, сега ти бери гайлето ooooh!

PeaceТова е и моето мнение.

# 59
Не прочетох всичко,но въпросът ми е,дали ще се върне в Гърция?
Ако да,мисля,че ще продължи да се вижда с жената.
Ако остане,тогава мисли как ще постъпиш.

Общи условия

Активация на акаунт