Бихте ли простили?Моля за съвет!

• 9 590
  • 133
  •   1
Отговори
# 120
  • Paris, France
Разбирам, че в момента ти е тежко. Аз от детството си живея в гурбетчийски среди и съм се нагледала на такива случки и разводи (включая този на родителите ми). Любовницата - тя няма никаква вина, никому нищо не е обещавала и никому нищо не дължи (ако не е омъжена, което е много вероятно предвид поведението му). На него от дълго време му е тежко и самотно и на практика той няма семейство. Има гърла за хранене някъде си, където всеки месец отива значителна част от заплатата му. И мъже, и жени, които живеят и работят далеч от семейството си изневеряват, но по различни причини. Жените го правят по скоро по сметка - за да не плащат наем, да накупят някое друго кило злато, да има кой да ги кара и връща от работа итн. Мъжете търсят секс. Само секс. И само секс малко жени предлагат ей така, без чувства и парички. И са принудени първоначално да лъжат и мажат. После, бавно и плавно, като видят, че няма изгледи да живеят заедно с жена си и задълбочат връзка с друга обстоятелствата ги притискат.

Твоят мъж е като дете. Не била добра в леглото другата. Дали и го е казал  Laughing? А той добър ли е? Ми как ще е добра, като освен него сигурно я клатят и други??? Ако и тя е чужденка едва ли си губи времето с отрудена татка на 3 деца и сигурно се пробва и на други места, пък където се отвори парашута.

В никакъв случай не подавай молба за развод, ама в никакъв, дори и да ти се иска. Можеш да се окажеш в доста неблагоприятно положение. Като нищо може да се направи на безработен. Имах познат, който печелеше по 600 английски лири на ден като химик в една нефтена компания, но при развода доказа, че не работи. Понеже е гъст с шефовете го "уволнили" и записали на работа в друга държава и иди го гони! Изчакай да се видите и си поговорете! Личното ми мнение е, че ако не се съберете в най-скоро време, бракът ви е обречен и че, точно защото си отказала да отидеш там той желае да започне да живее открито с друга.

Намирисва ми, че другата е бременна. Обикновено в такива ситуации, особено ако е местна (гъркиня) и той е на чуждо място, мъжът се решава на развод. На майка ми шефът 15 години живееше сам и имаше 3 деца с жена, която виждаше само в отпуските. Разведе се като забремени една местна колежка и родителите и му поставиха ножа на гърлото (не в прекия смисъл).

# 121
Ами супер гадно е постъпил, не само защото и е казал, а въобще защото и е изневерил. Това е израз на отношението му към нея, а то от поведението му излиза, че не е онова, което трябва да бъде, онова, което тя очаква, че трябва да е. Той я е детронирал и няма как потърпевшата да не се чувства добре и с ниско самочувствие. Супер са ми омразни такива гадове, защото не само си кръшкат и правят каквото искат, но съвсем умело, хитро, се пробват да манипулират емоциите, мислите и решенията на половинките си. Човекът просто се опитва да си оплете кошницата и на него да му е добре, без особени сътресения и вина. Почти  мога да прочета мислите му- нещо от рода на ще се посърди, ще отиде за 1-2 седмици при майка си, после ще и отмине, защото времето лекува, а и роднините ще и налеят малко акъл през това време, а и къде ще отиде с тия 3 деца. Тя ще размисли, ще заложи на децата, защото малко са майките, които биха наранили децата си , заради  изневярата на един мъж и от там нататък ще бъде така - неговото щастие за сметка на нейното. Лош сценарии, но истински. Малко са жените, които не са го играли.
Жалко, но вероятно ще ти се наложи да направиш и ТИ очаквания от теб компромис! Като в случая "компромис" почти граничи с " изнудване", което ще ти струва твоето лично щастие.

Последните няколко поста са много съществени, обърни им внимание!

# 122
Здравейте,не съм писала скоро,защото моичкия си дойде.Само четях и попивах.Научих много,от вас момичета.И ще се опитам да го приложа.....Е незнам доколко ще успея.Но пък ще се пробвам.Сега само говорим,като той се извинява както всички мъже.Ще кажеш,че една майка ги е раждала всичките.Неговото предложение е  да замина сега с него.Колебая се,може би ще го направя... Но ми дължи много разговори.И аз искам да съм сигурна че ще го направя и с разум и чуства.Обидата,и моето достойнство са на първо място.Защото и все пак аз имам такова.Или греша?Блаодаря на всички за отговорите.

# 123
Мартина33, пожелавам ти да вземеш най-мъдрото решение.
Болката ще отшуми с времето, вероятно никога няма да забравиш случката, но ако и двамата държите на семейството си, ще се справите.   bouquet

# 124
Това ми звучи като отчоян вик за помощ.

# 125
  • Бургас
аз може би бих простила, но не ми се е случвало и не мога да бъда сигурна. може би заради децата си струва. но само ако мислиш, че можеш наистина да го преглътнеш и да не стои цял живот между вас... сложна работа, няма еднозначен отговор Thinking

# 126
Да,бих простила,нищо кой знае какво не се е случило.
Това,което повече ме притеснява е защо ти го е казал?
Че и подробности и снимки! ooooh!

# 127
Това хич не е била безобидна и мимолетна изневяра.

Щом даже и снимки и е правил, че и то ги е показвал, ами на яко влюбване изглежда,
че и по бельо, за да си я гледа, когато не е до него.

Хм, аз не бих простила, и аз съм омъжена и аз имам деца,
ама след такова нещо ще му бия шута.

Колкото повече теми от този род чета, толкова все повече се убеждавам,
че ония 5 000 евро дето си ги заделих на скришна сметка докато живеехе със съпруга в Германия,
много добре ще ми дойдат в такъв момент. Все повече се убеждавам, че да криеш пари от лИбимия не е толкова зле, колкото
звъчи на пръв поглед.  Peace
 Абе пак се впуснах в мои разсуждения

# 128
  • Сф
Хм, много странно мъж да си признае. Чак пък и снимки.. Че те даже със свалени гащи като ги набараш казват, че с колежката просто бизнес имат и на теб ти се привижда. Е ли възможно твоя хубосник да проверява теб?Току виж си признаеш някоя забежка докато го е нямало. На това ми намирисва. Споко- седи гледай мача и бъди нащрек. Той ще се връща ли пак в Гърция. Ти така или иначе оттук няма как да разбереш за кво иде реч изобщо. Нито пък можеш да го спреш..Давай смело напред Sunglasses

# 129

Щом даже и снимки и е правил, че и то ги е показвал, ами на яко влюбване изглежда,

Може би просто обича такива неща,не е нужно да е влюбен. Wink
Просто е намерил някоя с която да преспи няколко пъти през времето ,в което не са били заедно с жена му и после е решил,за да му е чиста съвестта да и сподели историята,без да крие нищо..........което веднага е сигнал,че този явно го боли главатаЩо за идиот трябва да си да разказваш такива подробности.А авторката явно е пълна мазохистка,че да иска да ги знае.

Моя съвет е - не го оставяй,може и да съжалява,все пак имате 3 деца,аз вярвам,че вашия брак е хубав,не го пропилявайте като прекарвате времето си в упреци или в разговори тип  "Искрено и лично" - коя как съм е***".
Повярвай ми,колкото по-бързо спреш да обсъждаш всичко това,толкова по-добре за вашите взаимоотношения.Успех!

# 130

Може би просто обича такива неща,не е нужно да е влюбен. Wink

Аз по друг начин тълкувам всичко, явно мацката доста го е впечатлила, щом има и е правил и нейни снимки,
че дори си ги е запазил в компютъра, нали мимолетно беше, що пази спомени,
или ей така да си я има.
А и това не е било веднъж, пиянска нощ, ади да затвориш очи, било е поне 5 или 6 пъти, за които си е признал,
ами за тези дето не е признал.
Това си е точно връзка, изневерил е със замисъл, а нищо чудно и чувства.
Пко предателство си е и още как.
Е то щото мацката е била зле в леглото, а жената по-добре за това той е спал 5/6/ пъти с нея, то ако не го кефеше първия път нямаше и да повтори, че даже и потретил и пошестил.
За мен е неуважение да праща снимка на съпругата и да си показва любовницата, това значи че има чувства към любовницата и
си я показва с гордост.  Mr. Green

# 131
А дали просто не се е опитал да накара съпругата си да вземе окончателното решение за брака им действайки по този начин?Според мен се е увлякъл по тази жена,признал си е,но не е имал смелост да направи избор и е оставил това на съпругата си.В последствие обаче е размислил и е решил да се разкае.Боже,колко удобно.Чак и жертва се изкарал едва ли не-секса с любовницата не бил хубав...ми като не е хубав защо го е потретвал,че и още кой знае колко пъти?

# 132
А дали просто не се е опитал да накара съпругата си да вземе окончателното решение за брака им действайки по този начин?Според мен се е увлякъл по тази жена,признал си е,но не е имал смелост да направи избор и е оставил това на съпругата си.В последствие обаче е размислил и е решил да се разкае.Боже,колко удобно.Чак и жертва се изкарал едва ли не-секса с любовницата не бил хубав...ми като не е хубав защо го е потретвал,че и още кой знае колко пъти?
и аз това си помислих, човека искал да се раздели с жена си, но е искал от нея да дойде решението, защото си е страхливец,
а за да се реши един мъж на такава стъпка, значи има сериозни чувства, да не кажа намерения към любовницата.
После обаче го е хванало шубето, жената е простила , що лошо ли му е.
Хем признал олекнало му, проблеми човека няма.

Да не съм голям ясновидец, ама си мисля, че това е само временно, все си мисля, че Човека точно преди заминаването на жена му за Гърция ще измисли някакъв проблем да възпрепятства гостуването и!

# 133
Това,което написах го написах въз основа на собствения си опит.

Общи условия

Активация на акаунт