Бихте ли простили?Моля за съвет!

• 9 594
  • 133
  •   1
Отговори
# 105
Предварително се извинявам,прочетох само първата страница,но искам да кажа нещо. Направи ми впечатление,че повечето тук осъдиха човека,че си е признал. В други теми,където жената е разбрала от трето лице,че мъжът й кръшка пък го съдят,че не си е признал. Вие мислите ли изобщо като говорите?
Щом си е признал,значи е имал достатъчно кураж да го направи. Наранявайки жена си е бил пределно наясно,че и той ще е наранен от собствената си грешка,но е предпочел да е искрен.Браво на него за което. Аз не бих се зарадвала на такова искрено признание,защото съм помолила да не ми се казват тези неща,но твоя мъж е постъпил правилно като ти го е казал. А относно снимките-авторката сама ги е поискала,той не й ги е натикал в лицето да й покаже,че "онази" е по-красивата.
Моят съвет към теб е-послушай вътрешния ти глас. Аз бих простила!

# 106
изобщо не разбирам зщо ти е признал.
но...
винаги бих простила мимолетна изневяра, чудо голямо-секс.
пишеш, че се обичате и той те обича и всичко ви е наред.
заслужава ли си единият секс с непозната да ви развали живота?
аз бих отминала такава постъпка. Peace
по-скоро бих му се ядосала, че ми го е казал  Laughing

# 107
...чак тооолкова съвестни мъже аз поне не познавам.
Или ако е толкова съвестен,защо изобщо е изневерил?!   
Е, аз пък познавам такива мъже.
А е изневерил, защото на всеки може да се случи да залитне...

Да залитне еднократно,да,може би...
Но:
Той признава ,че изневерил 5-6 пъти .КОето автоматически означава поне 10 пъти по толкова...
Правят си интимни снимки с другата ...голи,по бельо... това говори за по-сериозна връзка,не за еднократна забивка...
Факта,че е говорил с другата коя е по-добра в леглото  /    Shocked   на любовницата всъщност едва ли е казал "Жена ми е по-добра от теб в леглото,ама ...защо да не се чу...е?"/,  и на жена си разправя как е любовницата в леглото...си е абсолютна наглост или безпределна глупост.

Мислиш ли ,че един съвестен мъж,който обича жена си и държи на нея,ще я подлага на това?
Дори и да залитне,ако наистина има поне малко съвест ,ще се опита да й спести повечето от подробностите.Тя едва ли има как да провери всяка негова дума,така че тези подробности са напълно излишни.
А щом той ги изтъква,явно цели нещо друго...

# 108
Може би просто тотално е изглупял и е осъзнал колко много обича жена си и иска да си излее гузната съвест за да му олекне ......................
Може и от глупост да е толкова откровен Sick
Все си мисля, че в една такава ситуация човек не мисли много трезво и казва и прави неща които не са му присъщи.

# 109
Трябва да си много изглупял,за да признаеш такова нещо.
Както казва един мой познат:
-И на калъп да те хванат,ще казваш,че си се подхлъзнал,и как е влязъл и ти не си разбрал Mr. Green

# 110
Трябва да си много изглупял,за да признаеш такова нещо.
Както казва един мой познат:
-И на калъп да те хванат,ще казваш,че си се подхлъзнал,и как е влязъл и ти не си разбрал Mr. Green
хахаха...това е и моята философия, но всеки си усеща нещата различно  Peace

# 111
Тук работата е "Гузен,негонен бяга"

# 112
  • Linz
И аз мисля точно като краси.мира.

# 113
Дори и да залитне,ако наистина има поне малко съвест ,ще се опита да й спести повечето от подробностите.Тя едва ли има как да провери всяка негова дума,така че тези подробности са напълно излишни.
А щом той ги изтъква,явно цели нещо друго...

Или има опасност всичко да излезе наяве, та набързо й е спретнал най-окастрената версия на "забежката", за да не чуе всичко от друг. Според мен мацката цели нещо друго, защото не са от вчера, пък той сега вече е в безизходица и аман заман, да кажем на жената, че да прости и да си ме прибере.

# 114
  • Пловдив / София
Изобщо не знам защо ти е признал.  ooooh!

Сега, винаги, като е някъде за по-дълго време сам и ще си въртиш в главата филми. Доверието на 100% никога няма да се върне.

# 115
Вие мислите ли изобщо като говорите?
Щом си е признал,значи е имал достатъчно кураж да го направи. Наранявайки жена си е бил пределно наясно,че и той ще е наранен от собствената си грешка,но е предпочел да е искрен.Браво на него за което. Аз не бих се зарадвала на такова искрено признание,защото съм помолила да не ми се казват тези неща,но твоя мъж е постъпил правилно като ти го е казал.

Май ти не мислиш какво говориш-   Овации, ама аз не го искам това признание.  
Дали е кураж или - не ми пука, че ще я нараня.

Или е много влюбен и иска да сподели с най-близкия човек - жена си.

Мартина 33, грабвай си децата и бегом към Гърция.  Да си препикаеш територията.

# 116
  • Пловдив / София

А как пък не. Аз лично не бих го направила.
Не стига, че льольото спал с някаква си, ок. Но най-нагло ми го съобщава по тел./разкрасено с факти и снимков материал направил, който очевидно пази за самотнита си вечери/ и ми се кълне във вечна любов и вярност от сега нататък, ами ще му ходя и на крака там, за да влизам в "бой" с някаква девойка.
Под всякакво достойнство.

# 117
  • при моите деца .....
Съвсем добронамерен съвет - попитай дали е правил секс с предпазни средства - просто превантивно.
А иначе - сама ще решиш дали ще простиш, дай си малко време, не решавай прибързано.

# 118
  • до една звездичка
Само не разбрах защо ти го е казал непосредствено преди да се върне. По телефона, скайп-а, или каквото беше там.
Дава ти време за тези дни да му простиш, да приготвиш вечерята, тоалета и да му се хвърлиш на врата от вратата ли?

# 119
Вие мислите ли изобщо като говорите?
Щом си е признал,значи е имал достатъчно кураж да го направи. Наранявайки жена си е бил пределно наясно,че и той ще е наранен от собствената си грешка,но е предпочел да е искрен.Браво на него за което. Аз не бих се зарадвала на такова искрено признание,защото съм помолила да не ми се казват тези неща,но твоя мъж е постъпил правилно като ти го е казал.

Май ти не мислиш какво говориш-   Овации, ама аз не го искам това признание.  
Дали е кураж или - не ми пука, че ще я нараня.

Или е много влюбен и иска да сподели с най-близкия човек - жена си.

Както казах и аз не бих желала такова признание. Но това съм аз.
И имах предвид,че е тъпо в една тема да казваш едно,в другата да си репликираш сам. "защо й е казал" и "ма как може да не си признае"...ето това не го разбирам

Общи условия

Активация на акаунт