Пухкав сняг навън вали, ДЕКЕМВРИйче през прозореца следи

• 31 612
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Привет, мамчета и бебчета.  Peace

Аз пак ли изпуснах софийската среща? Ама къде съм гледала, изобщо не съм видяла ни тема, ни нищо...много ме е яд... smile3516
Иначе сте големи сладуранки - варненки и софиянки. Ама на бебоците повече ми се задържаха очите!  Heart Eyes

limonkata, стискам палци притесненията ти да се окажат неоснователни.

elly_, честити ви зъбчета! На моя племенник, който е точно на две седмици, вече се виждат две бели точици на венците. Чак и аз не можах да повярвам, че това може да са зъбки.

Lassi, не мога да ти се накефя бре, моме! Дето има една приказка - къде го чукнеш - там се пука. Всичко знаеш, ей. Не може човек да те хване по терлички тебе.  bouquet

Choosy, честити двете месечинки на Стеленцето!  Hug

She_R, ще чакаме колажа с нетърпение. Ако имаш нужда от помощ, само кажи.

Аз нямам много за разказване. Имам хубави скорошни снимки и при първа възможност ще ги метна в албума.

Нещо La fee ми се губи. Феичке, ако четеш, пиши, плс Simple Smile

# 76
  • София
Привет, момичета!

elly_, много ме изненада със зъбките, дано всичко мине леко и безаварийно Wink

mountain dew, добре дошла Peace

rush, на мен ми каза докторката да почвам Zymafluor още преди месец, така че давай смело Simple Smile

veni1122, разбирам те как се чувстваш, стискам палци всичко да се оправи, бебчо да се успокои, и ти заедно с него Hug

Choosy
, какви капки даваш?

И тъй като очевидно аз съм най-ранобудна, черпя по едно капучино за успешен старт на деня

# 77
  • Варна
Добрю утрю, сте се наспали вече!
Разходката беше екстра, с дъждобраните направихме "бебешко задушено в собствен сос".
За зъбките не се учудвам, то вече със зъби се раждат сегашните, племенницата ми на 3 месеца
беше с 2 зъба също. mountain dew  welcome
veni1122 има подложка, за новородено , която изравнява дъното та Щоке-то. Като я
купувахме каляската за Агафия, нямаше зелен зимен кош, а беше март месец, за да ме
навият ме убедиха, че няма проблеми и така да я търкалям. Тъкмо бяха отворили магазина,
от витрината ни я дадоха, без кашони без нищо. Гаранционната карта, даже пристигна 1
месец по-късно.После тя порасна и така и не взех зимен кош.И да те питам сега, доволна ли си?

# 78
Добро утро и от нас!Marleen,мерси за кафенцето добре ще ми дойде!Моите тази сутрин вдигнаха врява до небето и не ме оставиха да се наспя!Да ви попитам какво трябва да правя с тези крусти по главата?Едни казват,че трябва да се мажат с олио и да се решат с гребенче,други пък казват,че не трябва да се пипат.Ама много ме дразнят,направо е като гущер милото и имам чувството,че с всеки изминал ден се размножават все повече.Хубав ден и приятни разходки на всички!

# 79
  • Варна
Добро утро! Как само е напекло,мммм сладка гледка  Nature Sunny
Откога зажаднялата ми за пролет душичка чака такова време, много дълга тази зима, нямаше край направо.
Марлеен мерси за кафенцето, сладостта ми сутрин. Аз се наспивам, но въпреки това не мога без него.
Тея спи всеки ден до 8-9 часа , тогава е първото й хранене, такава ми е послушна, нямам думи Heart Eyes

За зъбките, Мирела ми ги изкара на 3м. и половина  така,  че и аз не се очудвам, важно е , че сте разбрали, че са те, при нас детето се мъчи , мъчи без да разбера какво й има,защото най-малко очаквах зъби Grinning

Приятна разходка на всички!

# 80
Добро утро маминки
Навън при нас е опекло такова слънце , а моето мишлeнцe си заспа в креватчето та чак ме е яд че не го изкарах поне на терасата. Но май се очертава целият ден да е такъв слънчев та ще направим със сигурност една хубава разходчица.
Хайде зарязвайте къщната работа и право навън    Grinning .
Пожелавам ви хубав ден , приятни разходки и много много усмивки     Hug

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 09:52 от udis555

# 81
Добро утро:)

И аз се радвам на слънцето като гладно циганче на баничка, вчера за сефте направихме първата дълга разходка с младежа и бях толкова заредена, че думи нямам. При нас излизането е по-трудно, тъй като сме на 5-ия етаж в кооперация без асансьор, а комбинацията  - бебе в едната ръка и зимна количка -в другата, не е изпълнима. И естествено през уикендите, когато имаме едно рамо от таткото, съм като отвързана навън Laughing
Та затова чакахме да се стопи снега и да нарамя младежа в слинга и да почнем всекидневно да мааме гащи по улиците. Такъв рахат е този слинг - хем той спи, хем и аз мога да хвърлям по едно око в магазините без да се притеснявам, че правя задръстване с количката:)
Та и днес - оправям каквото има тук за оправяне и дим да ни няма.
А довечера ще възтържествува и социалната справедливост за майките - ще се спретна на клубче и ще оставя двамата мъже ма отглеждане у дома, пък като се прибера ще видя кой-кого Joy
Хубав ден от нас  bouquet

# 82
  • Sofia
Добро утро и от мен.
Марлин Благодаря за кафенцето имам голяма нужда от него.
eleni79  и ние имаме такива гадости по главата и доки каза да се масажират със зехтин и разресват с гребенче или разтриват с ръка. Аз лично правя второто и за сега имаме резултат.
elly честито ви първо зъбче.
mountain dew, добре дошла при нас!  Hug
Много съжалявам, че не мога да се присъединя към така хубавата срещичка. Много сте хубави и сладки. И обстановката е една задушевна - страхотни сте. Дано все някога и аз успея да се присъединя.  Wink
Варненската среща и тя не отстъпва  Wink
Честити месечинки на всички.   bouquet
Аз пак да питам - как успявате да качвате тези снимки с кафенца и торти. Аз се мъчих, но нещо не става.  ooooh!
Вени - пожелавам ви това да са колики и скоро да отмине.

Е толкова за сега, пожелавам приятни разходки на всички в този прекрасен слънчев ден.

# 83
  • Варна
Аз пак да питам - как успявате да качвате тези снимки с кафенца и торти. Аз се мъчих, но нещо не става.  ooooh!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 84
  • Sofia
Аз пак да питам - как успявате да качвате тези снимки с кафенца и торти. Аз се мъчих, но нещо не става.  ooooh!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

Сърдечно благодаря!  Hug

# 85
  • Sofia

Ето и едно обедно кафе от мен Simple Smile

# 86
Здравейте!
Записвам се в новата тема с един въпрос.Докато се храни напоследък Никола постоянно си върти главата.Не пуска шишето, не плаче, не се свива от коремче...просто си върти главичката.Като че ли е неспокоен заради нещо, но какво ли Rolling EyesЧестно казано храненето се превръща в неприятен процес, заради това.Направо ми е протъркал кожата на ръката, с която го държа...

# 87
  • Русе
Evil аз съм влюбена в тая количка от началото на бременността си, ама се чудех през цялото време дали си струва. Вече знам-струва си и не съжелявам, много е маневрена и удобна, въпреки е все още я търкалям само от хола до спалнята.  Слагах аз подложката на коша, ама гледам че пак има извивка и затова се чудя дали ще му е добре на бебо.
Вече направо не издържам в къщи, искам да ходя по разходки, няма ли най-накрая гадния сняг да се стопи???
Още се опитвам да привикна бебун към студения въздух, но малко безуспешно. Като му сложа шапката и го натикам в чувала започва страшен рев и няма как да го извадя на балкона, защото с тоя рев ще нагълта много бързо студения въздух. Абе какво да ви кажа, при нас е шоу.

# 88
  • в огледалото на живота
Да се разпиша и аз,таз сутрин не можах на ранина.. smile3507.....ние се прибрахме преди малко от 10 сутринта сме навън,голям сън,голямо чудо,ей добре се чустват децата на въздух,заспа мойта мома в количката,на слънце,мама си изпи на въздух кафенцето,пробуди се точно в 12,нахрани се кат добро момиче и айдаааа,пак нани буба... smile3504.сега се прибрахме,че крака не ми останаха  да газя сняг и киша,а  на ръцете вече и бицепси оформих,ама нали спим,не е като в къщи.Сега ще седна да почина и да хвърля един поглед на учебниците,че утре пак ще  ме изпитват,айде лек ви ден от мен! thumbsup

# 89
Hejjj momicheta, kojto oshte ne e izlqzul tichajte vun .... za takova vreme mechtaq otdavna ... nie napravihme edna 3 chasova razhodka s decata v Borisovata, Krista ne mrudna (kato nikoga), a Sofia taka se nabesnq, che shtom se pribrahme legna i se zakla!

Ima li nqkoj koito jivee blizo do Borisovata i tam se razhojda ? ... da si pravim sreshti  Sunglasses

Ohhh Krista e super kiselqk i sus zverski koliki i ponqkoga i po chas i polovina moje da se dere bezspir i na ruce ne pomaga  Rolling Eyes

hajde bqgam i prostete za latinicata ama oshte nqmam moq si komputer

Общи условия

Активация на акаунт