Пухкав сняг навън вали, ДЕКЕМВРИйче през прозореца следи

• 31 673
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Румито според мен можеш да пробваш да слягаш някаква пееща играчка срещу него. За да му отвлича вниманието.
Дано да ви отмине скоро.
Девичка - успех на изпита  Peace

# 91
Здравейте мами!
Аз не пиша често, но ви чета редовно. Бих искала да попитам колко големи са главичките на вашето бебе? На моя синковец доста му е пораснала главата /7см. за два месеца/ и поради тази причина ходихме на трансфунтанелна ехография. Казаха ни че има асиметрия на левия латерален вентрикул. Лекарката каза че за сега няма нищо обезпокоително, но трябва да се наблюдава разтежа на главата. Ще се радвам да споделите как е при вашите деца.

# 92
  • Русе
Аз не издържах и излязох на разходка най  накрая. Мале голям кеф, направо съм забравила какво е. Само дето разни гнусни и безкрупулни русенски шофьори (щото само те са толкова нагли) ме опръскаха 100 пъти и ольоскаха количката, ама още малко и тая мизерия ще ще изчезне. Малкия посла блаженно, дано времето остане все така.

# 93
  • София/Варна
Poli_Moli на моя син главата му е пораснала с 5см. Лекарката нищо не каза по въпроса като бяхме на консултация. Големия ми син също има осезаемо едричка глава(особено сега като се ентусиазирал да си пуска дълга коса).
Не се притеснявай, прави каквото ти казват лекарите и всичко ще е наред.

# 94
Така,така...ето ме и мен....../май ме забравихте,поради активността си... Whistling/
Днес бяхме на ДК,биха ни втория прием на Пентаксима и сега малкия си спинка,дано не вдига Т,пораснали сме пак с 900гр.+4см.....за което се радвам.....поотвориха му още малко пишлето и малко възразихме но така е.....
Времето беше страхотно и естественно след консултация бяхме и на разходка,не ни се прибираше на трябва да се яде Laughing...
Аз от половин месец съм с доста намаляла кърма поради което сме на смесено хранене,купих си чая на Веледа за кърмачки но няма особенно ефект и сега съм пред делема,дали да продължа с цеденето за 1 цяло хранене с кърма или да спирам....малкия сучи само докато пуска на струйка и после почва да мрънка и нервничи затова се цедя....вие какво ще ме посъветвате.... Rolling Eyes
Айде за сега от мен...пак ще пиша и ще гледам да сътворя и на Павел албумче Peace

# 95
  • в огледалото на живота
Добро утро!Хайде,слагам закуската,днеска сме на чай!

# 96
  • София
Здравейте мили мами Simple Smile
Първо искам да се извиня за много рядкото си включване в подфорума. Причините са две едната е натовареното ежедневие, което ви е познато и не е извинение, а другата е, че се обръщам към помощта ви, когато имам нужда, но вие вече сте отговорили на всичките ми въпроси и притеснения...
Ние сме родени на 18ти декември и повечето от вас са минали през нашите болежки.
Този път се надявам и аз да помогна с нещо.
* Mimi_T * Дадоха ми телефон на консултативен кабинет по кърмене към Майчин дом - 0896 418488. Мамчето, което ми го даде каза "звъни и с най-тъпите въпроси, хората са много разбрани и ще ти помогнат!" Още не съм го ползвала, за щастие, тъй като още не съм забелязала Борил да е по-гладен от обикновено, но все пак станахме на два месеца преди два дни и голамата гладна криза ни предстои.
Второ искам да ви помоля за парола за снимка.бг за да разгледам снимките на връстничетата на Боро Simple Smile
И трето She_R, ако не е късно, може ли и ние да участваме в декемврийския колаж?
А, и да споделя, купихме си Синфлорикса за 152 лева и в понеделник ще ни ги бият заедно с Пентаксима. Дано всичко да е наред...

Приятни разходки на всички на пролетните 20 градуса!

# 97
Добро утро и мен дами....днес е наистина прекрасен ден и задължително разходката ще ни зове.....
Благодаря за закусчицата,чая го отстъпвам на друг... Wink...пие ми се 3в1 Blush....ама и един Веледа-чай ще му дръпна...
nora_di ...благодаря за инфото.. Peace
Малкия не е вдигал Т от ваксината,спинка си спокойно малкия юнак и дано е така и днес...
Айде, лек ден на всички малки и големи.....

п.с...момичета гледам че термина ми е объркан...12 декември беше...незнам на кой да кажа да го оправи.... newsm78

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 10:00 от * Mimi_T *

# 98
Добро утро и от нас!Направо не мога да се нарадвам на слънцето,което така хубаво е грейнало.Ей сега се стягаме и отиваме на разходка и мисля цял ден да не се прибираме.nora_di,аз съм ползвала услугите на момичетата от консултативния кабинет по кърмене и съм доволна,даже мисля пак да се обърна към тях.Дано при вас не се налага!И аз искам да помоля за паролата за албумчето,ако е удобно Simple Smile!Хайде лек ден и приятни разходки на всички!

# 99
То и аз се точа на тоя ден още ткакто казаха че еще е хубаво времето, ама при нас такъв вятър духа че направо трябва с двойна сила да бутам количката . Вчера излязохме за малко ама така ни надуха че и на мен ми потече носа и бързо се прибрахми. Надявам се след обяд да позатихне , че и аз имам нужда от повечко въздух

# 100
привет и от нас в този хубав ден,като гледам как духа обаче се замислям днес разходката на я направя в мола, а и без това трвбва да му търся накакво яденце то нашето изкимошче дето го имаме му е малко голямо и жъобше не иска в него да стоиВчера обхакаляхме то те и най-малките размери са все големи незнам от къде да му взема че да му е точно и удобно,затова мисля якенце да е newsm78

сега младежа спинка а аз съм в готовност да папкаме и излизаме

еййй Варненките страхотни сте

# 101
Gerundiq, благодря за успокоението. Но на трансфунтанелната ехография се видя проблема....въпроса е че трябва да изчакаме един месец за да видим как нараства главичката, а на мен ми се струва страшно много  ooooh!

# 102
Е не е истина, в събота и неделя в морската не става за разходка , митинг нищо не представлява,мечтаех си за миналия ден като валеше и беше празно.А малкия спеше през цялото време и така му се нарадвах че не ме кара да го храня пред целия град.Другата седмица определено ще избера др. място за разходка през почивните дни.Варненци давайте идеи,аз се сещам за к-с Барите -става за разходка по семейно му.

# 103
И ние сега се завръщаме от разходка. Времето че беше чудно, беше, но и в морската беше един малък ад - митинг! Цял Бургас се беше кукнал днес. То това ще ни е, от утре май пак ще е дъждове и студ  Rolling Eyes

# 104
Здравейте от още едни разходили се... цял ден бяхме навън и се прибрахме току що... като сме излезнали в 10, та се върнахме в 18... цялото голямо фемили, та и с още едно -две подобни многодетни семейства на нас.
Тръгнахме най-напред да гледаме конете на пл. Св. Неделя. Тръгнахме с метрото.. и о, чудо, софийско, познайте... има навсякъде асансьори за колички и инвалиди, но! Никъде не работят  #2gunfire Демек като си майка с количка си я носиш на гръб... по 50-100 броя стъпала... добре че таткото беше с нас ... ама го намирам това за ултра голямо безобразие...  #Cussing out. И в крайна сметка явно закъсняхме за събитието - второто безобразие  -обявено беше от 11 до 12ч, че ще са на този площад конете... да но ние бяхме там в 11.15ч и тъкмо ги видяхме как си отиват...  ooooh!. Поне ги видяхме де. Дефилираха 20тина страхотни расови красиви коне! С ездачи, облечени в народни носии - наистина бяха великолепни! Имаше породи огромни коне, теглични - не бях виждала - жалко само че успяхме точно за 5 минутки да ги видим как дефилират красавците.
Е, това не успя да ни помрачи настроението и потеглихме дружно цялата банда малки и големи към борисовата пеша. Минахме през мръсни и непочистени софийски улици и градинки...  ooooh! кал и боклуци... В Борисовата беше доста по-прилично. Но пък там... целия софийски народ  ooooh! - лудница. Някакъв стрес получих по-скоро, отколкото да си почина. Отделно бяхме с много деца и постоянно следях някое да не се изгуби в тълпата ...
Наложи ми се 2 пъти да кърмя, но нямаше проблем с това, втория път дори ни ръмя дъжд..
Дамян се наака до ушите... просто, такова чудо не ми беше правил навън, красииииво изпълнение! А аз... бях взела всичко необходимо, освен... памперси!!!! И се видях в чудо. Дрехи имах, кърпички всичко... но пампи - не -  Naughty Бяхме се срещнали с едни наши приятели, и момичето като се амбицира да ми търси памперс, отиде при едни хора с количка и поиска да им купи един - те се засмяха озадачено и й подариха памперс - оказа се точно нашия размер, та спасихме бебето - че то орева всичко, насрано и засъхнало чак на корички..  Crazy.
Преобличах го гол голеничък насред парка! Но го докарах в изправност. Та цялата плеяда от възрастни и деца продължихме до конната база "Егида" , където дечурлигата все пак видя кончета и им се порадва, дори всичките се возиха поред на номерата по едно кръгче безплатно  - заради празника.  Whistling
Така завърши успешно нашата мисия в издирване на коне насред София  Crazy Grinning Весело беше де! През цялото време събличах и обличах децата - то ту пекне супер силно слънце, ту се смрачи и задуха вятър - и бебето и каката, обличаме, събличаме, веселба.... Сега всички сме със зачервени бузи и приятна умора  Grinning Peace

Общи условия

Активация на акаунт