Пухкав сняг навън вали, ДЕКЕМВРИйче през прозореца следи

• 31 608
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте мацки,

Честит  Рождне Ден на Elica11

Щастие и здраве и късмет ти пожелавам!!!

Мами, позволих си да пусна в очакващи първата тема за декемврийчета 2010... върнах се 1 година назад и си спомних от къде тръгнахме.....и как и нас ни посрешнаха декемврийки2008. Та ако искате драснете по нещо мило на бъдещите майчета - декемврийки2010 година.

ето темата Декемврийки 2010 година

# 706
  • Велико Търново
Честит Рожден Ден на Елица!

С пожелание за много здраве и любов!

Амбър браво на теб за темичката. Спомних си как с трепет и страх видях двете чертички и как с едно притеснение писах в първата тема за декемврийчета...

# 707
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИЦА!
Пожелва много здраве, щастие и любов на теб и семейството ти!
Амбър, разплаках се като се сетих как точно преди една година на този ден ми започна последния цикъл и с каква надежда чаках да ми свърши и да започнем отново с бебеправенето, как чаках края му и как не вярвах на очите си като видях двете черти, все още помня и вълнението което изпитах тогава. Бях позабравила онези емоции! Grinning Grinning

# 708
Толкова мили думи сте написали на новите майчета,че ...и аз се раплаках Cry Cry Cry

колко странно, не се бях сетила но и на мен днес ми е първи ден от последна менстр. за миналата година де....13.март. 2009..боже колко пъти я повтарях тази дата на консултациите.....чак до раждането.....и това ако не е карма..... #Crazy/как пък точно днес ми дойде на ум да пусна темата за новите декемврийки...незнам newsm78/

# 709
Амбър, чудесно си направила!  Hug

И аз си го мислех на 10 март, когато беше моят първи ден на последен цикъл, но ми се струва, че е рано! Вероятно е там да пишат първите бъдещи декемврийки чак към 1ви април! Аз ще ги приветствам тогава!  Wink

# 710
Здравейте
Елица честит рожден ден, жива и здрава и най обичаната майка да си   bouquet  bouquet  bouquet
Амбър и аз така на днешната дата преди една година бях с последния започнал цикъл, отделно на днешната дата имаме годишнина от годежа ни, а и кръщелника ни е роден на тази дата  Wink
Лек ден

# 711
Амбър, редактирай само в заглавието ДЕКЕМВРИйчета, т. е. половината дума да е с големи букви!  Wink

# 712
Амбър,много мило от твоя страна,да започнеш темата за новите декемврийчета!И мен ме върнахте една година назад и ме накарахте да си припомня онези прекрасни трепети около очакването на 2 чертички!Толкова са прекрасни тези мигове,че дори се замислям дали да не потретя Laughing!Не мога да си представя,че няма отнова да изживея всичко това,но......ще видим,знае ли човек може пък и да събера смелост някой ден  newsm19
Честит рожден ден Елица!Жела ти здраве,щастие и любов!

# 713
А пък мен спокойно можете да ме помислите за луда , защото още си пазя теста с двете чертички .    Crazy
Точно преди една година никак не ми се вярваше че ще дойде времето да гушкам едно мъниче, а пък то вече е голямо момче . Имам приятелки които ми повтаряха тогава че като се появи малкият човек ще се чудя как съм живяла без него , а аз не го проумявах. Сега вече знам   Heart Eyes

# 714
А пък мен спокойно можете да ме помислите за луда , защото още си пазя теста с двете чертички .    Crazy
Точно преди една година никак не ми се вярваше че ще дойде времето да гушкам едно мъниче, а пък то вече е голямо момче . Имам приятелки които ми повтаряха тогава че като се появи малкият човек ще се чудя как съм живяла без него , а аз не го проумявах. Сега вече знам   Heart Eyes
ооооо не, не си луда  Laughing Аз направих пет теста (не можех да повярвам, че е истина) и ги пазя всичките, мисля, че ще ги пазя още дълги години

# 715
аз явно съм още по-луда, защото пазя не само този от Гого, но и от кака му  Blush

Честит рожден ден  Елица   bouquet не мога да се сдържа да не ти поднеса една китка  Laughing

# 716
udis555, CatWoman и аз си пазя тестовете, гривничките от родилния дом, дрешките за изписване и имам намерение да направя на двете си деца по една кутия на спомените  Heart Eyes

Честит Рожден Ден, Еличка!!   bouquet

# 717
Привет момичета и чести рожден ден на Ласи!!!!Наистина как се изпързаля 1 година,ум не ми го побира.Преди година точно се ядосвах,че цикълът ми е дошъл и не съм бременна,а сега се дундуркаме у дома с още един член на семейството,да са ми живи и здрави всички!!!!Ние сега се прибрахме от разходка,вече снегът се е позратопил,но пусти улици-мръсни,с дупки,паркирани коли на тротоарите....високи тротоари,направо ми е жал да си хабя хубавата количка по тези мръсни улици с препятсвия,но каквото е,здраве да е.Поне вече излизаме,имаме режим,е,стана по-лесно,че и се "заиграва" с каката-гледа я с л1бов и й се смее,а тя е винаги гоова да му пее,да му дава мляко,да му показва пеещи играчки....Хайде,оставям ви,че ме чака едно топличко несакефнце 3 в 1...

# 718
И аз си спомних наскоро как точно преди 1г ми падна спиралата  Mr. Green И как след 10 дена обиколих всички аптеки в квартала (за да не ме запомнят), да си купувам тестове, понеже все не ми се вярваше, че се е случило.
Пазя ги, разбира се, всичките до един.  Grinning

# 719
  • Велико Търново
И аз си пазя тестовете, даже и отрицателните, че първите 2 които направих ми бяха отрицателни, ама его на - седи сега до мене и се смее Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт