Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 61-ва тема

• 120 950
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета, само 4 дни не съм влизала и сега трябва да чета назад повече от 10 страници.
И срещу вас да тичам, няма да ви стигна!
Хвърлих набързо едно око на последните две страници и направо онемях от вкусотии и красотии!
Пеп-чо, този гювеч направо ми докосна сърцето! Не само че изглежда като на моята майка, но е и сервиран в същия сервиз като нейния!   bouquet

От мен "специалитет книга" от свинско месо и бобена салата

Успешна седмица на всички!   bouquet

# 316
  • София

Цецето , по каква рецепта прави хляб Чибата.

Ами имам си записана рецепта от италиански сайт и си го правя по нея няколко пъти вече, ако искаш, мога да ти я пусна на лични. Мисля, че и Лоис има в блога си рецепта за Чибата Peace

asyalein , на мъжа ти мъфините верно много шоколадови, бе  Crazy !

Маме, да ти е живо и здраво момчето! Голяма радост си имате в къщи  Hug Ревльо, ревльо, ама си успяла да спретнеш и нещо месенко  Laughing Как ги изхранваш толкова гърла, не знам  ooooh!

# 317
Цеце, пусни чабатата тука, какви лични?? Точно исках  да питам и аз.
Ася от теб искам франзелите  Simple Smile

От мен днес нещо с филмово име, получено от щерката  Grinning Eye of the Tiger, моля ви се  Joy

# 318
Сладки, сладки, сладости видях, нооооооооооо . . . това бебе най-сладко от всичко!

За малко да кажа - дай рецептата!  hahaha Мама Цоцоланка, пу, пу, красота!  Hug

# 319
Празени кюфтета и Запеканка с картофи Peace

# 320
Роца, рецептата за огретена е в блога.Страхотен отчет при теб - колоритно,свежо,вкусно  Heart Eyes, както и при пеп-40 и asyalein  chef... (ръжените питки с пълнеж и аз съм ги планирала за правене Flutter, както вече се е случвало,пак сме с еднакъв избор в рецептите Grinning)

spasdidi, права си - на Мама Цоцоланка бебока е най-сладкото показано на последните страници! Hug

# 321
  • Ispania
Мама Цоцоланка ,пу/пу/пу да ти е живо и здраво малкото прекрасно сладур4е Hug.

Аз имам 4увството,4е даже и да не ям пак ка4вам като ви гледам вкуснотийте Whistling Thinking,има нещо странно тук Joy
Моите опити продьлжават.
От тези дни....
Ризото сьс спанак

Картофени кюфтета на фурна

Кокосови мьфини

Сладкиша на сладка хапка без глазура

друсан кебап (Тутракан)

И картофена салата

Danielkka,мерси за рецептата,ще го пробвам сьс сигурност Hug
Спокойна и приятна  седмица на вси4ки Hug Hug

# 322
При нас палачинки,кюфтета на скара,къополу и чийзкейк.

# 323
  • София
...

Обява. Предлагам бартер. Правя домашни питки веднага срещу преспиване на Ревльо...Проблеми нямаш никакви!

....
Мятай го в един слинг и не се оплаквай! Много е сладък , бузанчо!!!  Heart Eyes

# 324
  • ГОре на черешата...
Маме, да го намачкаш и нацелуваш тоз Ревльо от мене Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes...и не се оплаквай, де да беше и моят още в количката, а той все в краката ми се вре - снощи ми счупи най-новата чаша за крем, още съм бясна #Cussing out...

# 325
  • София-Младост
От вчера една крум супа от гъби, много вкусна и един кекс с ябълки и орехи. Вечерята беше пуешко с ориз и гъби, но късно се приготви и вече не ми се снимаше.  Crazy

Маме това ревливото много сладко пу пу  Simple Smile

# 326
Цеце, пусни чабатата тука, какви лични?? Точно исках  да питам и аз.
Ася от теб искам франзелите  Simple Smile

От мен днес нещо с филмово име, получено от щерката  Grinning Eye of the Tiger, моля ви се  Joy

Може ли рецептата.Благодаря.

# 327
  • София-Младост
deflamo името на ястието Eye of the Tiger е линк към рецептата в блога на Lois.

# 328
# 329
Пак думи не намирам да изкажа възхищението си от вкусотийте ви ПОЗДРАВЛЕНИЯ за ВСИЧКИ   bouquet

Не мога да подмина и един сладко спящ сладур, МАМЕ да ти е жив и здрав  Heart Eyes Hug

При  нас  вчера  вита  баничка  със  сирене            

"Оризов Франклин" за малката  hahaha   Плодови палмички

и  поредния  сладкиш  с  майонеза     

Общи условия

Активация на акаунт