Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 61-ва тема

• 120 941
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • по света и у нас
Добро утро! Hug

Аелис,Estel, Hug   рецептата беше на моята баба,от северозападния край е–няколко стръка праз нарязвам на ситно и задушавам с малко олио.Добавям стрита една печена изсушена червена чушка и поръсвам на вкус със сол и червен пипер.Става почти с всяко тесто,аз лично ползвам това,от машината ми за хляб.Тя замесва,стасва го,аз само точа,нареждам долен пласт в намазнена тавичка и слагам от праза.Слагам друга,малко по тънка разточена кора/дебела около 1см/,пак от праза,завивам с трета кора и защипвам хубаво крайщата да не изтече от плънката.Пека на 200градуса до готовност.

Ето и закуската ми:

# 391
Здравейте,

пак невероятни неща сте сътворили   bouquet направо се замаях като преглеждах темата. Евала!

Аз нищо не успявам да снимам освен манджите на детето, които седят по сто часа на масата, докато се меракландиса да седне да яде. Та, ето малко детска кухня:

зеленчукова крем супа и домашни солети:

и супа топчета:

# 392
  • София
Добър ден,дами Simple Smile
закуска-юфка със сирене,обяд-супа лапад(без снимка),вечеря-салатка от зеле,наденичка с пържени картофи

тирамису

# 393
Аз така и така се включвам в тази тема през 10 теми, време ми е вече пак да се впиша Laughing
За сметка на това чета редовно и се дивя на уменията ви. Чудесни сте!  bouquet

Много вкусният сладкиш с майонеза на Сладка Хапка:

# 394
  • София
Ето и аз да се отчета. То не, че е нещо кой знае какво, ама пусти мерак да се меря и аз  Laughing И любовта към готвенето ми също  Wink

Та ето моите виенски питки. За първи път ги правя и съм във възторг от себе си  Laughing

Последната туршийка  Sad

Солена торта. Малко няма вид на изглед, но се омете за норматив  Peace

И пиле със зеленчуци и булгур. Собствена измишльотина от снощи. След, което се влюбих в булгура  Peace

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 11:47 от abet

# 395
Привет момичета и от мен  Hug

За мен салата от цвекло и моркови (на диета съм  Wink)      и още една салатка

За детенце и мъжУ- баницата на Морена(много се хареса вкъщи)

и едни бързи принцеси + яйчна салата

Venetta-страхотни помошници   chef
bliznacite2004 -чуден пай-ще се прави със сигурност  Peace

# 396
Здравейте, момичета и дядо хаджия! Нямаше ме два дни и направо не вярвам на очите си! Страхотни неща сте направили! Поздравления на всички, всички ястия са прекрасни!    bouquet  Hug   

megans, баничката си е най-обикновена със сиренце, но навих по една кора във форма за мъфини. Отгоре поръсих с пудра захар, защото много обичаме комбинацията сладко-солено.
kostilq , много хубаво изглеждат кюфтенцата със зеленчуци в гърне! Може ли рецептата!?
Селма, страхотна е тортата "Ден и нощ"!
didibu , огретена с пуешко и ябълки е много апетитен! Ще запиша рецептата!
Бишкотиня, записах си рецептата за Наташ ду сеу, много хубав изглежда!
Dina.K , много красиви сърчица! На фурна ли ги пече или ги пържи?
tracy_t, както винаги, харесвам всичко, което приготвяш, а също и начина, по който го показваш! Всичко е много красиво!
Blue_eyes , страхотно изглеждат тези наденички, месца и гъбки на шиш, да поздравиш съпружеското тяло!
Гелева, пеп-4o , labrex , пак сте наредили много вкусотии по страниците!
Роца, много красиви и оригинални неща си показала!
3xi, моля те, дай майлко от агнешкото, изглежда супер!
Поли, страшна си! Абсолютен спец по питките! Отново красиво изпълнение!
asyalein , франзелите и мъфините ти са страхотни! А също много се впечатлих от зелевите руладини, може ли рецептата?!
Мама Цоцоланка, бонбонче ти е момченцето! Да ти е живо и здраво! 
Lois, както винаги, много впечатляващо! Окото на тигъра, че и пюрето до него, всичко е много красиво направено!
Pety, искам и от палачинките, и от кьополуто, и от чийзкейка  Praynig
Джиа, много харесах калмарите, много добре изглеждат, а сигурна съм, че и на вкус са супер!
mitsie, страхотна е тортичката с праскови!
abet, много хубави питки и вкусна торта!

Мили Венета, Вивиен и Лаурент, големи вълнения предизвика  написаното от вас за мен и моята помощничка, голяма радост беше и няколко пъти го препрочитахме! Много благодарим на Вивиен и Лаурент за хубавите думи, които са казали за нас, а също и за най-прекрасните сладки   Hug  Heart Eyes   Алекс си избра онази кола на втория ред - зелената с розовия покрив, а за мен ако може розовото сърце със зеленичко в средата. Трудно си избрахме, защото всички са много красиви! Децата явно приличат на майка си, щом от първия път са направили такива чудесни сладки!
(Само до Венета: аз редовно експлоатирам малката да ми помага в кухнята, че на всичкото отгоре го минаваме и в графата „най-забавните игри с мама”   Mr. Green )

nahodkata, с теб сме си гледали в чините, ама твойто пиле по-вкусно изглежда, мойто малко сухо дойде.
Ето и снимките, че досадих с присъствието си:

Салатка моркови, зеле, цвекло (стана много любима на мъжа ми)

Пиле с розмарин и маслини и картофки пълнени с сирена и цвекло. Имаше и запечени картофки със сирена и сметана, а също и спирали от картофи и моркови, но и тези снимки са достатъчни:

И десерта- пак онзи крем със заквасена сметана и тортени блатове, но този път с домашно сладко от боровинки и ягодки с шоколад и кокос:

Ето, Весето ме изпревари с много красиви и цветни салатки и една жестока баничка!
Хайде приятен ден на всички!

# 397
Нещо напоследък не мога да се организирам...а и два дни бях без нет.
Целувки на малкия "Ревльо" на мама Цоци...дето хич не е ревльо!    Heart Eyes
И на страхотните помощници на Венета... с тяхното участие всичко става много по-вкусно!  Peace

Поименно едва ли ще мога да се побера на две-три страници,затова ...Вие си знаете,че сте магьосници в кухнята.    smile3501

Записах си някоя и друга рецепта...    Mr. Green   само да намеря време и ...кой ще яде!

У нас само
Суши с риба тон и краставица

и Шарени кексчета

# 398
  • забравих си мисълта...
Veseto_ , благодаря ти Hug!
Kраси.мира Hug, така е. С участието  на съкровищата ни се получават най-големите вкусотии. Благодаря ти   bouquet! Кексчетата ти са чудесни, затова и ние решихме, че ще ги правим. Няма измъкване, малките ми помощници ги  видяха и явно им става страст да помагат в кухнята.

Леля ОГ, не мога да ти опиша колко много се развълнувах от написаното от теб  Heart Eyes. Много ти благодаря   bouquet.
Вивиен и Лаурен благодарят много и на теб и на малката ти вълшебница, изпращат ви поздрави и целувки   love001 и Лаурент каза, че ако ни дойдете на гости, може да си изберете от неговите коли, защото той имал много Wink. Ех, такава щедрост не съм очаквала, той толкова си ги обича, но явно сте го пленили, а Вивиен нали е вече на 6 год. само се усмихна и каза:"Оооо, Лаурент май си намери приятелка Wink".

Мили дами, извинявайте за спама, но вълнението покрай децата е винаги голямо и създава много приятни емоции.

От мен за днес щрудел с пасирана извара и праскови.

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 15:24 от Venetta

# 399
Еси, мерси много за рецептата.
Леля Ог,  Hug кремчето ти изглежа омайващо.
Краси.мира, страхотни шарени кексчета.
Лабрекс, апетитен сладкиш, ще погледна рецептата  Peace
Аз паднах болна Sad имам много неща наснимани, но по-късно ще покажа. Сега отивам да забуркам един много бърз сладкиш, че ми останаха едни белтъци (грип не ме спира да готвя Joy Joy Joy)

# 400
  • София
От много време не съм се разписвала,но нямах много време за компютъра.....
От вчера
кекс който си съчиних и стана разкошен

лаврак на скара,приготвен от мъжът ми Heart Eyes

баничка за закуска

сладки гевречета от Тодоров ден

банички по идея на Виделина от Часът на мама

сладки с крема сирене по рецепта на Нети от Часът на мама

мус

май е това Laughing
пак скара от милия Laughing

# 401
Кафе със сметана, нямаш милост  Rolling Eyes На диета съм, а като гледам вкусотииките ти лигите ми текат. Ужасно големи вкусотии си приготвила, и ова мусче, мммммм... вкусотия.

# 402
Кафе със сметана аз идвам у вас на вечеря  Whistling  невероятна си просто bouquet

# 403
  • София
Момичета,  Blush недейте така,че се засрамих! Blush Тук има толкова майсторки,че направо думи нямам  bouquet
Сега преглеждам темата и само примлясквам Embarassed
Всички сте страхотни!!!  bouquet

# 404
  • София
Аз пък ще обикалям из всички ви  Whistling и през Лабрекс и през Максмама,Леля Ог,Венетка и до Кафе със сметана изобщо всички ви  Mr. Green   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт