Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 61-ва тема

• 120 944
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
ето малко снимки и от мен:
миш-маш
пилешки крилца
салатка
пърленки
и едни охлювчета от бутер-тесто за закуска сутринта

отивам да ви разглеждам, че изостанах през почивните дни Grinning

# 331
Привет и от мен! Simple Smile
Още веднъж искам да благодаря на всички, които ме поздравиха за РД, много сте милички, благодаря!  bouquet

Цитат
author=didnik

Искам да изкажа специални благодарности на esy за рецептата за вкусния Карамелен козунак

Много се радвам, че ти е допаднал карамеления козунак, у нас е любим от както започнах да го правя  chef

Да пусна и аз един дребен отчет Wink

Баница със сирене

Салата с айсберг и чери домати

Спагети с маслинена паста и чери домати

# 332
Прекрасни неща сте показали всички.
Маме, малкия е разкошен, да го нацелуваш от нас.
Цецето, чудесна чабата, и аз ще чакам за рецептата.
Роца, много вкусно, изобилно и красиво у вас.
Луис, чудесни очета  Mr. Green
Селма, много хубав сладкиш.
Алялейн, Марабу, хубави, предложения.
Веси, отново голямо въображение.
Леля Ог нещо я няма тези дни.
Пепчо, и у вас разкош.
Гелева, много нещо си наготвила.
Аси, страхотна си, може ли рецептата за Спагети с маслинена паста и чери домати, благодаря  Hug

# 333
  • София

Цецето, чудесна чабата, и аз ще чакам за рецептата.

Довечера ще я пусна, че съм се заринала от работа  Crazy Crazy Crazy

# 334
  • Sofia
Ох, не мога да ви се нагледам!
Толкова неща съм си харесала, че ако реша да правя всичко, ще трябва да отворя ресторант.

От неделните готвеници показвам само десерта:
Сиропирани охлювчета от тефтерите на мама:

# 335
  • София
Специално за Мама Цоцолана     bouquet  да ти е жив и здра сладура.Аз идвам да го нагушкам и да го приспивам в замяна за бартера да ми помогнеш с питките.Какъв е сладък,честно завиждам ти и се чудя как успяваш да се справяш със всичко аз няма да мога.
На всички други браво кулинари,аз довечера ще ви кача снимки дето правих екперименти в кухнята и новата ми придобивка хлебопекарна дето май не се справям ма хич с нея  newsm78.
Отивам пак да си чета за машинката че да видя де точно оплесках нещата.

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 12:27 от didolinaa

# 336
  • Бургас
karzz,в близките дни ще опиша рецептата на тортата. Peace
Ок,ще чакам,само дано не я изпусна,когато я публикуваш.  Hug

# 337
  • ВАРНА
Рибена чорба

и карамелени пастички

# 338
  • София
Привет на всички!

У нас кокосова супа със скариди и пилешко - леко екзотично, но отдавна исках да сготвя нещо с кокосово мляко

# 339
  • Пазарджик/Лондон
иланг-иланг , карамелените пастички ме завладяха, може ли рецептата ?

# 340
  • забравих си мисълта...
Момичета 2,5 дни ме нямаше и не мога да смогна само да разгледам красотите и вкусотиите ви. Всички сте показали невероятно вкусни и красиви ястия.

Мама Цоцолана, как така ревльо!? Tакова сладко детенце, да го изхруска човек. Но сега знам защо имаш 4 деца, ами то човек като ражда такива сладури, и десет да роди пак ще са му малко. Да ти е жив и здрав сина, Мама Цоцолана и много да те радва   bouquet.

Да ви покажа и моите набързо замесени  хлебчета с пълнеж от зеленчуци и сирене а другото е с пълнеж от спанак и сирене

Френски сладкиш с круши

и Сладкиш Prinzessin Vivien

Супа от гъби.                                                                        Пилешки бутчета с ориз и гъби на фурна.

Леля ОГ, а на теб трябва да ти предам от Вивиен че правиш най-красивите сладкиши, защото си имала най-сладката малка вълшебница за помощница и  по този повод ми каза да стоя настрани, защото трябвало да тренира, че като порасне колкото твоето съкровище, да може и тя да прави такива красоти. Така че тя и Лаурент  изрязаха сладките с формичките. За количките нямахме форма и си ги изрязахме на око с ножа и накрая двамата ги оцветиха. Аз само оцветих глазурата, с други думи извършвах през цялото време работата на чирак Wink, затова и нямах право на авторски права на сладките и ги надписах на двамата ми помощници Вивиен (6 год.) и Лаурент (3,5 год.). Между другото дъщеричката ти получава една кола-сладкиш от Лаурент, който е луд по коли и е цяло чудо, че реши да подари една от тях, а от Вивиен всички дами от тази сладка тема получават сърчица Simple Smile.

# 341
  • ВАРНА
Пастичките са от тази тема  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=460487.0  ,но понеже ги правих доста пъти ще споделя моите разлики.Ползвам 200гр,не 120 масло.Бисквитите са "Закуска".Млякото е руско и е 1 кутия,защото става твърде сладко.След каремелизирането му,разтапям млякото за кратко в микровълнова-така по-лесно попива в бисквитите.Орехите са над млякото и след изпичането добавям разтопен кувертю около 200 грама.Така десерта има завършен вид.

# 342
  • София
Венета може ли и аз да ползвам твойте помощници  Hug чудесно сте се справили.Само да те питам как устиска да си чирак  hahaha като те виждаме каква си фурия в кухнята.Важното е че децата са имали желание и ти си им помогнала само така   bouquet

# 343

Свинско с грах

Зелена салата

Tari Tasartir,сиропираните охлювчета са страхотни Heart Eyes

# 344
  • забравих си мисълта...
Венета може ли и аз да ползвам твойте помощници  Hug чудесно сте се справили.Само да те питам как устиска да си чирак  hahaha като те виждаме каква си фурия в кухнята.Важното е че децата са имали желание и ти си им помогнала само така   bouquet

Didolinaa, за тях беше голямо събитие, защото за първи път им се позволява толкова много да се забавляват. А малкия беше на седмото небе, че него все не го искаме, че кухнята била само за жени, но като попита, защо в ТВ предаванията пък само мъже готвят, не можехме да не му дадем право, че мъжете  в много случаи са по-добри готвачи от жените и така си издейства присъствие в кухнята Simple Smile. Та стига да има желаещи за помощници, ще дойдат с удоволствие да помагат;). А аз къде ще ходя, че няма да търпя. Вкъщи децата командват Wink.

Общи условия

Активация на акаунт