Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 61-ва тема

• 120 945
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Венета, браво на помощниците. Чудесно са се справили. Да ги цункаш и двамата  Hug

# 346
едно пухче много мекичко и вкусно -плодовия кекс с кисело мялко на Кафе със сметана  bouquet  bouquet
Може ли рецептата?Благодаря предварително   bouquet

# 347
  • София
Венета може ли и аз да ползвам твойте помощници  Hug чудесно сте се справили.Само да те питам как устиска да си чирак  hahaha като те виждаме каква си фурия в кухнята.Важното е че децата са имали желание и ти си им помогнала само така   bouquet

Didolinaa, за тях беше голямо събитие, защото за първи път им се позволява толкова много да се забавляват. А малкия беше на седмото небе, че него все не го искаме, че кухнята била само за жени, но като попита, защо в ТВ предаванията пък само мъже готвят, не можехме да не му дадем право, че мъжете  в много случаи са по-добри готвачи от жените и така си издейства присъствие в кухнята Simple Smile. Та стига да има желаещи за помощници, ще дойдат с удоволствие да помагат;). А аз къде ще ходя, че няма да търпя. Вкъщи децата командват Wink.

И на мен пък най добре ми стават тестените изделия, когато внучката участва в месенето. Дамите от темата за машината за хляб имаха възможност да я видят как меси заедно с мен. Та си мисля, че това явно е някакъв добър начин за подобряване на нашите кулинарни произведения.

# 348
Венета, страхотни помощници имаш, много да ги нацелуваш!  bouquet За това правиш ти такива вдъхновени красоти!  Hug

Пъстра зеленчукова супичка,

сръбската погачица

и сладкиш, за който се сетих покрай шоколадовия майонезен на сладка хапка - един  лесен, бърз и много вкусен вариант на американските крейзи кексове. Препоръчвам го -  бърз, лесен и вкусен CRAZY CAKE.

# 349
С тия лакомства,ща бягам на гости из форума  Mr. Green !Супер сте  Hug

# 350
  • забравих си мисълта...
Tracy_t, Дядо Хаджия, Labrex  Hug  bouquet, много ви благодаря. И те ви пращат много целувки и сърчица-курабийки.
Labrex, голяма подстрекателка си с този невероятен сладкиш, ще го пробвам задължително  newsm51.

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 18:19 от Venetta

# 351
  • Torino,IT
Ох, Лабрекс, гости приемаш ли, уж хапнах, ама менюто ти ме срази  bouquet
Деница, тази  е рецептата, като съм си спестила плодовете, сложих орехи... Peace

3 яйца
1ч.ч. захар
6 с.л. олио
1 ч.ч. кисело мляко
2 ч.ч. брашно
1 бакпулвер
1 ванилия-може и есенция ром
половин праскова или друг мек плод-круша,каусия...

приготвяне:

Отделят се белтъци и жълтъци.
Жълтъците се разбиват с 3/4 от захарта.Добавя се олиото и киселото мляко.
Слагат се брашното,бакпулвера и ванилията.Добавят се разбитите на сняг белтъци.Разбърква се внимателно. Сместа се изсипва в намслена и набрашнена тавичка.Плода се овалва в останалата захар и се подрежда в/у сместа.Пече се на 180* в загрята фурна.

# 352
  Заповядайте рецептата на Тортата "Ден и Нощ".  Simple Smile

# 353
  • забравих си мисълта...
Ох Селма, толкова вкусна торта си показала, как да устoи човек на подобна вкусотия???

# 354
Ох Селма, толкова вкусна торта си показала, как да устoи човек на подобна вкусотия???
  Вени ,тъкмо се възхищавах на козунаците ти в другата тема! Hug  Laughing

# 355
  • забравих си мисълта...
Благодаря ти Селма  newsm51, аз пък се възхищавам искрено на всичките ти творения  Heart Eyes  Hug bouquet. Ако здравословното ми състояние не беше проблем, не бих пропуснала нито една от твоите вкусотии   smile3525.

# 356

Labrex, голяма подстрекателка си с този невероятен сладкиш, ще го пробвам задължително.

Venetta, днес, като си ровичках записките кулинарни, направо яд ме хвана, че съм го забравила, много е лесен и бързо става, пък и виж с какви продукти е. Та набързо го спретнах във вид на тортичка-сърце.  Grinning

Ох, Лабрекс, гости приемаш ли, уж хапнах, ама менюто ти ме срази  bouquet

Lindita , ако ще идваш, да е много бързо, щото изчезва скоростно. Става много сочен така с крема. Ама и твоят кекс си го бива, така хубаво се е закръглил. Heart Eyes   bouquet

Селма, вкусна тортичка, ще и дойде ред и на нея!   bouquet

# 357
  • София
Аз пък ще стана декустатор и на двете ви А да ви видя сега а  Mr. Green Няма да се отървете от мен че и помощничка ще си водя,най много да чистя после   chef   bouquet

# 358
От мен днес едно Лимоново пиле по рецепта на Мари Бароун/ Marie Barone's Lemon Chicken, от сериала "Всички обичат Реймънд". Много вкусно!
Обожавам този сериал, имам всички сезони на компютъра си и наскоро си преведох всички рецепти на Мари, които са дадени в официалният сайт на сериала.
Та това е първата ми рецепта. Скоро ще изпробвам и останалите вкусотии.

# 359
  • Пазарджик/Лондон
rossonera , може ли рецептата за пилето с лимон?

Общи условия

Активация на акаунт