Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 61-ва тема

• 121 668
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Добър вечер момичета и дядо Хаджия !

лулу- добре дошла .   bouquet
Цецето - много е вкусно при теб ...... newsm22

от мен : Сметаново пиле по рецепта на Трейси.   bouquet

# 556
  • София
Здравейте, дами!

лулу- страхотно включване, веднага си харесах един ананасов сладкиш от твоя блог.

При мен свински ребърца със зеленчуци на скара.

# 557

Панирани пилешки хапки

Ориз със зеленчуци и пилешко месо

Усукана питка с мед и орехи на Танита

Лека вечер   bouquet

# 558
Ех,че късмет!Да се появя след неустоимите снимки на Лоис.Прекрасни са.

Винаги съм го казвала - да постнеш снимки след определени съфорумки си е чисто самоубийство.....Та Лоис е една от тях, Нордина и ти си в този кюп,Цецето, Еси,Ася, винаги се комплексирам от Лабрекс и Стоева, пък Гицка(забрави ме тя мене, забрави ме Hug) и Хаджията с думи ще ни нахранят, за снимките им да не говорим.....Роца винаги ми създава настроение и т.н. Венета винаги е в хляб, та поне хляба на темата е осигурена.....Има и такива дето се появяват рядко - напр. авторката на темата - пусне тема и забегне.....Ама аз я изпреварих с гевреците на Лабрекс.....

Пепика, да знаеш супер са, с единствен недостатък - излизат страшно малко бройки. Аз с моята чета трябва да правя 3-на доза за да няма сърдити и гладни после......

Гевреците на Лабрекс

За вечеря имаше неудостоено със снимка кисело зеле с патешки бутчета.

# 559
Цоцоланке, възхищавам се на жени като теб, които имат смелостта да родят и да гледат 4 деца! Да са ти живи и здрави! Поклон   bouquet!

# 560
Венета,Асе,Рени5,заповядайте .....

Зеленчукова ръжена тарта           Бисквити със сусамов тахан и стафиди/без глутен

Маме,сърдечни благодарности!Това е голям комплимент за мен. Heart Eyes
Не ми се е отдавало случай,но искам да кажа, че тайничко  ти се възхищавам  newsm51
Мариета го е казала точно.Писали сме по едно и също време.

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 22:44 от nordina

# 561
Благодаря ви момичета...за "короната"  Hug ,радвам се че ви е харесала как е станала  Grinning.
Ето какво хапнахме тази вечер.....

и си позволявам да ви покажа...кекса който моята баба направи днес... Grinning

Много вкусен. Peace
Лека вечер момичета  Grinning.

# 562
  • София

...Зеленчукова ръжена тарта...

Норди тая тарта не е ли много твърда за ядене после ?

# 563
Днес за вечеря само едни картофки соте.....И зелена салатка(нямаше нужда от снимка)

# 564
дядо хаджия,според мен не е твърда.В подложката има малко царевично нишесте.Реже се много добре без да се начупва. Hug

# 565
Днес за вечеря само едни картофки соте.....И зелена салатка(нямаше нужда от снимка)

що бе, Мастерче, винаги може да изглежда различно  Flutter Flutter

Днес

Яйца на очи с бекон и сирене

Супа с месо

Това беше за обяд долу горе.
След това за вечеря  и за утре

пилешки филета с моцарела и домат в бекон

и люти   печени хрупкави пилешки крилца

# 566
Нордина, все искам да ти благодаря, че пускаш тези безглутенови рецепти!   bouquet Много са удобни за нас (майките на дечица с непоносимост към глутен) и наистина стават страхотни! Личи си когато някой майстор ги прави, винаги са пухкави и несбити (както обикновено става)! А стават толкова вкусни, че винаги всички си хапваме от приготвената за малкия тестена вкусотия!

# 567
  • забравих си мисълта...
Маме  Hug, разкошни гевречета си направила, как успяваш, да се справиш. Ти си герой, да знаеш. Едно дете да има при мен и изпадам в паника, как да си свърша работата, а ти с четири, комплименти  newsm51!

Nordina, благодаря ти много  smile3525  Hug!

Iren5, благодаря ти и на теб   bouquet.

Xondroula, ето заповядай Бисквитена торта с кисело мляко, мармалад и кокосови стърготини

# 568
Привет!   bouquet
Маме, честит празник и от мен! Много здраве на рожденика!

У нас:
Заек с горчица и сметана

Ирански хляб

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 00:08 от esy

# 569
отговарям на питанките  Grinning
рецептата за лимоновия сладкиш е от преди Лимоните, хаха, с обикновени я правя обикновено.
Ася, тавичката е с размери (станах да проверя  Joy) 26х19см, на Pyrex. Отрязвам от всички страни по едно резенче, и остатъка режа на 3 по 4 реда - значи 12 парчета. Ама са малки де, щерката по две мушка.

Еси, много изкусително изглежда хлебеца... Аз имам забрана върху хляба...Дебели сме били станали.

Общи условия

Активация на акаунт