Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 61-ва тема

• 120 891
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
тука сега ми се цзамъгли съзнанието от една Баница с локум Crazy Crazy Crazyчакам рецептата Peace

то май аз обърках Меридит,защото във всяка тема май съм се захласнала по тестото на пеп-4о Laughing

бърканата пица е на мая4444...

ето пробвах и друго-пица с тестото за пица на Белла-ами не ни харесакой знае колко Wink

аууууууууу,датата не съм сменила бре..........

# 721
е аз затова и не правя проби с други теста - това ни харесва от 2-3 години, него правя. Тъничка, с хрупкава коричка... Бъркана пица правех преди да започна тази, но блата идва дебел за нашия вкус-

# 722
Здравейте, момичета! Тези дни не съм снимала, не съм и готвила, защото съм болна  Ill, затова съм без снимки, но моля да ме извините.
Включвам се да честитя един рожден ден, но ще изкоментирам набързо, че после съвсем ще изпусна края!
Както винаги всички сте страхотни, показали сте вкусни, красиви и интересни неща! За всички   bouquet  Heart Eyes
alximika, да ти е жива и здрава пчеличката! Много късмет й желая, весело и безгрижно детство!   Tada
bliznacite2004, vesi_nn, PURE ELIXIR, Venetta, nahodkata, благодаря за хубавите думи!   bouquet  Hug
Тайна, много ми хареса карамеления сладкиш! Може ли рецептата?
Селма, твоя козунак с маково семе за малко да ме накара и мен да меся козунаци! Разкошно изглежда!
labrex, като почнем от златното пиле и питката, изкушаващите гевречета, дето ме примамваха от няколко страници (в изпълнение на mimi P27 и Венета  бяха неустоими!), та чак до  питките за пикник и креместата крейзи торта, всичко е изключително апетитно!
PURE ELIXIR, личи, че си имала помощничка за тортата, много е хубава и весела! Картофената яхнийка и на мен ми предизвика сантименти, а короната ти изглежда чудесно!
Пепика, питки, кифли и гевреци, трюфели.... всичко е супер!
matze, парфето изглежда страхотно! Записвам рецептата!
Джиа, рулото ти наистина е много ефектно! Силно ме впечатли!
ahasver, много ми харесаха снимките ти! Малките сандвичета изглеждат чудесно!
лулу!, и пилето, и тортата много впечатляващи! Може ли разрез и рецепта за тортата?
mari_eta, спанака с яйца го помислих за някакъв пейзаж Laughing Много интересно си го докарала на вид!Питката също е страхотна, радвам се за хубавата новина!
nadeto_sp, още един разкошен козунак! Личи, че наближава Великден!
kostilq, баницата изглежда разкошно!
didnik, гозбите ти хич не са бързи, а са страхотни! Бързо оздравяване на малкия!
merydit, всичко е вкусно, но най-много харесах баницата с халва! Много добре изглежда!

Лека нощ на всички и до скоро в новата тема!

# 723
  • пак на Рив Гош
Лелееее, много жълт ни станал Готварския с това олио!  ooooh!
Асялейн, след 100 години успях да напиша рецептите :
- тарта с цикория
- португалската супа - веге вариантът става лесно и бързо - не слагаш наденицата  Grinning
- масала дал

Алхимика, честит празник на дъщеричката ти!  Hug
Наде, чудесен козунак!  Heart Eyes
Костиля, и твоята баница ми допадна!  Grinning
Лулу, добре дошла Simple Smile и ще погледна за рецептата на тортата с нар Simple Smile
Лоис, Еси, Дидибу, Нордина - чудесно както винаги!  Hug Както и при Пепика, пеп-4о, Мамето, Пети, Леля Ог, Краси.мира... и изобщо при всички!   chef И за малко да пропусна фалафелите на дядо хаджия!

От мен:
- понеже отдавна не бях правила чийзкейк  ето един солен - със сьомга и спанак (правих и един сладък, с горски плодове, ама беше за брънч с колежки, та улисана в клюки, го изядохме без снимка  Mr. Green):

- днешният обед - наденица на скара с моркови "Виши"

- за през седмицата - джамбалая

- шоколадови макарони с шоколадово-карамелен ганаш:

- и с това мислех да ви честитя Баба Марта и да ви пожелая да сте здрави и засмени  Heart Eyes: - бадемови бисквитки "Червено кадифе" - замислени бяха като макарони "Червено кадифе", които много успешно провалих, при това много точно усетих момента, в който ги провалих, но нали знаете: " пениш се, не пениш се...". Та ги прекръстих на "бисквитки" и пожеланията остават  Hug

Лека и успешна седмица!

# 724
  • София

hahaha Joy Joy Joy Същото си помислих и аз.

# 725
  • София
Здравейте, момичета! Тези дни не съм снимала, не съм и готвила, защото съм болна  Ill, затова съм без снимки, но моля да ме извините.
...

Виж там се оправяй и оздравявай па ние ако требе ще ти щракнем едно фото, колко му работа.  Laughing

# 726
Лелееее, много жълт ни станал Готварския с това олио!  ooooh!

Много подходящо, като преобладаваща съставка на родното меню  Laughing Марката ми е леко носталгична за манджите на баба  Grinning

И много ми хареса сьомго-спаначения чийзкейк!!!!  Mr. Green

# 727
  • София

Много подходящо, като преобладаваща съставка на родното меню  Laughing Марката ми е леко носталгична за манджите на баба  Grinning

Мдаааа ама марката "НИВА" изчезнаааа. Пък и ония зелените стъклените бутилки ... такава хубава работа вършеха за доматения сок като погнехме зимнината.

Ех ... спомени споменииииии.  Laughing

# 728

Мдаааа ама марката "НИВА" изчезнаааа. Пък и ония зелените стъклените бутилки ... такава хубава работа вършеха за доматения сок като погнехме зимнината.

Ех ... спомени споменииииии.  Laughing

я да се обадя, че сутринта може метлата да ни измете с това олио  Laughing Laughing

Аз си имам 4-5 каси грижливо съхранявани със зелени бутилки  newsm68 newsm68 ама вино бутилирам в тях, че тъмни бутилки; не ги хабя за доматен сок  Wink

# 729
  • ГОре на черешата...
Честита Баба Марта!

Да сте бели и червени,
здрави, румени, засмени!

Лелеее, това цял месец ли ще го търпим Sick...

# 730
  • София
[img http://i032.radikal.ru/1002/0a/fcacc29b79d4.jpg                                [/img] Честита баба марта! Да сте здрави и червени/не оранжеви... Laughing и да готвите все така пре красно,че да се радваме и копираме...тези дето тъй не можем..... Simple Smile
 Роца,много хубав този пай!!! Може ли рецептата? Hug

# 731
  • Пазарджик/Лондон
                                            Честита Баба Марта и от мен!

Вчера направих много интересен кекс, чуден е.

Кекс с сусамки и ананас по рецепта на Йоли :

# 732
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, МНОГО ЗДАРВЕ И ПОВЕЧЕ СЛЪНЧЕВО НАСТРОЕНИЕ!

# 733
Роца, Лельо Ог, ще пусна рецептата за тортата довечера. Не ми остана време вчера Embarassed

Роца, много ми допадна идеята за соления чийзкейк. Дали ще може рецептата за него?

# 734
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!! МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО ЩАСТИЕ И ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ

След малко очаквайте новата тема newsm68 newsm68  newsm68 newsm68 newsm68

Общи условия

Активация на акаунт