Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 11

• 61 578
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • на пистата
не оправдавам лейля,едно е да спиш с някой друго е да избягаш с мъжа на сестра си.едното няма нищо общо с другото.лейля също направи грешка и плати за нея,семейството й насила я накара да се ожени,но неджля никой не я е карал да бяга Naughty

# 76
не оправдавам лейля,едно е да спиш с някой друго е да избягаш с мъжа на сестра си.едното няма нищо общо с другото.лейля също направи грешка и плати за нея,семейството й насила я накара да се ожени,но неджля никой не я е карал да бяга Naughty
Означава ли, че оправдаваш изневярата? newsm78

# 77
  • София
Само на първата страница 16 теми за турските сериали Sick
Сигурно са интересни за тези, които ги гледат... абе жени защо не се опомните, промива ви се мозъка!
Joy Защо точно в тази тема реши да се  smile3550 Toilet?

# 78
  • Географският център на България-Габрово
Може ли и аз да се включа къв вашата групичка фенове на "Листопад".Не вярвах ,че този филм така ще ме грабне и щом дойде време за сериалът се отделям и го гледам на спокойствие.Определено днешните серии бяха доста силни,та дори и аз която се мисля за корав човек си поплаках.Вярвайте ми дори и в работата ми която ме е калила като здравен работник /мед.сестра/,не съм имала такива случаи да плача.Учудваме се на играта на артистите и техните роли,но това си е една жива действителност все още си го има този начин на възпитание и техният патриархален строй.Не е като при нас в България.Няма я тази лична свобода и затова се стига до тези сътресения.Въпреки,че и аз вече съм свекърва ееееееееее тази наистина кандидатства за приз Световна свекърва №-1.А със моята снаха се уважаваме и не мога да кажа лоша дума за нея,защото си е човек на място.Ето какво открих съвсем случайно което се отнася до Оуз

http://w.vbox7.com/play:a43c4f35

# 79
Сигурно са интересни за тези, които ги гледат... абе жени защо не се опомните, промива ви се мозъка!
Joy Защо точно в тази тема реши да се  smile3550 Toilet?
Тайна, обичам да те цитирам,  Joy  Joy  Joy

# 80
  • на пистата
коя изневяра,не видях лейля да е изневерила на някой

# 81
  • София
Трябвало да оставят Неджля да изживее любовта си дрън- дрън, то пък една любов. Трябваше да простят грешката на Лейля и да не я тикат като вещ в един фиктивен брак е това трябваше да направят.

# 82
  • Бургас
Промива ни се мозъка  newsm78 с какво по точно?
С действителния живот показан  в един реален филм ли  Peace
Да не би случайно латино сапунките или американските игрални филми не промиват мозъци?
Айде,моля ти се! Като не ти харесват не ги гледай!
Какъв ти е проблема?  newsm78

# 83
На Неджля.

# 84
Трябвало да оставят Неджля да изживее любовта си дрън- дрън, то пък една любов. Трябваше да простят грешката на Лейля и да не я тикат като вещ в един фиктивен брак е това трябваше да направят.
Peace Peace Peace

# 85
Много плаках, много тежки моменти...очите ме болят, така с глас не съм ревала не знам от кога...не можах да се скрия и от домашните, всички наредени на кино в 20.00 ч.
Не може ли да се случи нещо хубаво за да спра да рева Tired
Много ми хареса как Фикрет нареди всички на масата, а Тексим гледаше като гръмнат  Grinning нови правила май ще има в къщата.
А бабето не стига, че злобно, ами и грозно Sick  А къщата, стаята, решетките, ужас, семейния портрет над спалнята просто е  Sick Sick Sick как не се е сетил да го махне?!

За Неджля не знам...влюбена е, действа на сляпо, но все пак трябва да помисли и за семейството си. Май не я оправдавам. Ама не оправдавам и Лейля. Знаеше, че не трябва да се омъжва, но го направи. Абе няма един виновен, ако баща й беше простил и застанал зад нея, едва ли щеше да се омъжи.
Хайрие с тези пари, постоянно за пари говори, като че ли живеят в крайна бедност.

# 86
Истината е, че Оуз като изпечен плейбой излъга и двете сестри и те му се вързаха като последните глупачки. Той не обича нито едната, нито другата, а само си гони интереса.  #Cussing out
А Неджля бих я оправдала донякъде, ако любовта им с Оуз беше истинска. А какво се оказа, че в момента, в който свършиха парите и ги налегнаха проблемите и Оуз почна да се държи с нея, както се държеше с Лейля. Какво стана с "миличката", която казваше, че обича?  Crossing Arms
Лейля поне я принудиха насила да се ожени за Оуз, а пък Неджля сама се прецака и зараза всичко и всички за да бъде с Оуз, сигурно вече много съжалява, ама е късно. В погледа на Неджля като срещна Джем се четеше такова съжаление, че ми се доплака   Cry
Жал ми е за Неджля, ама как върви май и тя като сестра си скоро ще се сблъска с лошата страна на Оуз  Thinking

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 23:44 от Cheburashka

# 87
  • на пистата
На Неджля.
малеее,объркала съм първото име,имах предвид не оправдавам неджля ooooh!вместо неджля съм писала лейля,сори

# 88
А Ферхундето направо ме разби! Май тя единствена говори с Фикрет!?! Другите само се пулят и съскат! А нашта Ферхунде даже каза, че и е мъчно newsm78 Това поза ли беше или истинско?

# 89
  • Пловдив
А Ферхундето направо ме разби! Май тя единствена говори с Фикрет!?! Другите само се пулят и съскат! А нашта Ферхунде даже каза, че и е мъчно newsm78 Това поза ли беше или истинско?

Искрена е. Тя е прекалено директна и пряма, изразява каквото й е на сърцето. Щом признава "знаеш, че не те обичам", значи и другото е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт