Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 11

• 61 578
  • 723
  •   2
Отговори
# 540
  • Бургас
А днес какво ще правим ,филм май няма да има smile3515 smile3512
така е,няма да има,
ще се ядосваме само  #2gunfire #Cussing out

# 541
Аз пък ще гледам Форд-а  Sunglasses

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 16:27 от H0uSse_Baby

# 542
Аз ще видя "Незабравима" накъде върви

# 543
Между другото Незабравимата я дават и по Диема Ф. ако някой иска да я следи. Баба ми я гледа, на мен ми е доста незаинтригуваща  Tired Листопад е единствения турски филм, който гледам и съм гледала  Peace Другите са ми уажсно скучни  Wink

# 544
  • Бургас
и аз ще гледам Форда

# 545
Май ще намалим скоростта на писане във форума, при положение, че няма да има филм 4 дена  Flutter

# 546
Между другото Незабравимата я дават и по Диема Ф. ако някой иска да я следи. Баба ми я гледа, на мен ми е доста незаинтригуваща  Tired Листопад е единствения турски филм, който гледам и съм гледала  Peace Другите са ми уажсно скучни  Wink
Да си призная Листопад започнах да го гледам към20 серия,дотогава  само го СЛУШАХ и правех едно -друго ,все си мислех "Какво ли разбират турците от сериали?"Ноо се оказа ,че не съм била права... newsm09грабна ме този филм и не само той...а Дъждовно време и......не му се вижда края вече

# 547
  • все тук
Май ще намалим скоростта на писане във форума, при положение, че няма да има филм 4 дена  Flutter
В петък няма ли да дават една серия преди Комиците?  newsm78

# 548
Ами то докато излъчат следващите серии, ние ще забравим какво се е случило в последните излъчени. Ама за Би Ти Ви говорим все пак... И с "Перла" бяха скроили същия номер. Идваше ми да ги  #2gunfire #Cussing out

# 549
Аз разбрах, че в петък от 20 до 22 ще дават финала на състезанието на Слави за чалга певци  Crossing Arms

# 550
Аз разбрах, че в петък от 20 до 22 ще дават финала на състезанието на Слави за чалга певци  Crossing Arms

Да точно така. Но по принцп мисля, че ще дават в петък по една серия преди комиците.
Но не и утре  #Cussing out

# 551
Листопада за сега е най стоиностния от всички турски баклави които даваха.Даже и от 1001 нощите по хубав ще излезе, голям каръшик е този филм ама грешка няма. Peace

# 552
Мхм, точно така в петък е Слави, но по принцип би трябвало да имаме 1 епизод в петък, както си беше  Peace Де факто се лишаваме само от 2 епизода в четвъртък, което за мен не е чак такава болка за умиране  Wink

# 553
Листопада за сега е най стоиностния от всички турски баклави които даваха.Даже и от 1001 нощите по хубав ще излезе, голям каръшик е този филм ама грешка няма. Peace

И аз съм гледала само 1001 нощ,и си мислех,че е страхотен.И като казаха,че започва Листопад,и колко хубав бил,колко награди имал,си казах,че колкото и да е хубав,по-добър от 1001 нощ не може да е.Обаче и аз признавам,че е по-интригуващ,по-завладяващ.В 1001 нощ нещата се повтаряха-скарани,сдобрени,пак скарани....Неговата красота беше в голямата лИбоФ между главните герои,а тук е по-различно.Всеки със своята красота,но Листопад е по-силен.Според мен Peace.

# 554
за мен най, ама най са Листопад и Мелодията на сърцето

Общи условия

Активация на акаунт