Снегът навън се стопи,ОКТОМВРИйчето ще ходи на разходки!

• 27 404
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Ел_Пл, тук по-опитните мами бяха посъветвали да се свари и замрази тиквата във формички за лед. Аз я приготвих в един уред на пара, нарязана на кубчета и замразих част от нея във формичките за лед, а останалото в пластмасови чашки за по-нататък,когато яде по-голямо количество.
Иначе за постиженията - и Ели много се смее някой като я закача, има си любима играчка , на която говори. Все се опитва да се изправя и си тренира яко коремните мускули Laughing/ за разлика от майка й,която я мързи да направи и една коремна преса/ .

Жени, точно снощи мерих Елена със сантиметър и кантарчето и я изкарах 63 см и 7100..Според мен ГАби си е съвсем в нормите. А моята педиатърка същата схема ми измисли като твоята за захранването ,ама не я слушам.

Утре да ви се похваля най-накрая сме се наканили с мъжа ми да ходим да гледаме Аватар! Хареса ли на тези от вас,които са го гледали?

# 661

Утре да ви се похваля най-накрая сме се наканили с мъжа ми да ходим да гледаме Аватар! Хареса ли на тези от вас,които са го гледали?

Аз докато се наканя...да отида до Варна ,те ще го махнат от екран.... ooooh!...,а толкова много искам да го гледам на 3Д.... Sad

И ние си имаме вече играчки на които се хилим,говорим...имаме си и такава с която заспиваме.Вечерно време ,като решим да чуем новините...,точно тогава мушмулката решава ,че иска да говори на нас... Joy.Става новини с бубубубубу  Joy Joy Joy...,но нищо нека си говори детенцето... Grinning
Тиквата аз съм я нарязала на парчета ,сурова,в торбички и в фризера.Вадя сварявам и давам/ако иска да я яде де,защото веднъж я яде ,веднъж не/ Peace

# 662
el_pl, за кърмата-на мен когато Катерина започне да сучи, и ми слиза млякото и в двете гърди. Досега още ползвам подплънки, защото текат като засуче. Нощем дори се пълнят повече, но разбира се, не е като преди.

За преспиването на бебетата - аз много искам да опитам тази схема и да я науча сама в легълцето й, но Катето сега я мъчат венците и ми е трудно да разбера кога е кисела заради това и кога й се спи. Но иначе искам да опитам. Една вечер пробвах, нищо не се получи само се дра детето милото и то здраво. После едва я успокоих. По принцип тя е спокойна, през деня има 2-3 съня по за 1 час/понякога 2/. Вечер заспива към 22-23 и окончателно се събужда към 9/веднъж или два пъти като почне да се върти и аха-аха да ревне за ядене я кърмя/. Не знам дали е добър този режим? Отворена съм за мненията Ви.

Искричка, на линия ще съм! Heart Eyes Всеки от вас има ли път към Плевен, може да се обади!

merydit, "Аватар" ме впечатли и мнението ми е, че си заслужава да се гледа дори повече от веднъж. В много от сънищата си мога да летя и светът, който съм си представяла много се доближава до този във филма. Peace
За ушичките, на Катето в горната им част, мидичките са леко килнати, но не стърчат Laughing. Знам, че стърчат ли, не се прибират, това е генетично заложено. Ани, има ли някой сред роднините ви със щръкнали уши? Дори да е така, не се притеснявай, това е чаровно, поне за мен. Peace

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 17:20 от chip4e

# 663
Ох момичета разбрахте ли какво се е случило днес в Майчин Дом.Направо съм ужасена,толкова мъчно ми стана за пострадалите.Не мога да си представя какъв шок са изживяли.Добре,че пак е малкото зло,че като си представя какво е можело да стане.Днес брат ми ми звънна,милия едвам говореше,на негов колега жена му е отивала на консултация днес(бременна в 9-ия месец) и е била в асансиора........... Сега е със счупен крак и прешлен доколкото разбрах,но не могат да я снимат заради бебето.Горките чакат това бебе 7 години.Дано всички се възстановят бързо,че сега милите майки тепърва толкова грижи им предстоят,а повечето са със счупени крайници. Нямам думи,не ми се иска да си изказвам мнението за нашите болници и състоянието в което са,че то е ясно за всички ни!

# 664
аз не съм разбрала,какво се е случило?/??

# 665
# 666
Ужас!!!  #Crazy Дано да няма последици за мамите и бебенцата  Praynig Praynig Praynig

# 667
Джулия-кристи,изпрати много здраве и кураж на твоята позната.Милата.. Confused

# 668
Аз когато ходих за амниоцентеза в Майчин дом така си слязох от асансьора заради нахалници.Ей виждат, че няма място, че повечето сме с кореми и се тъпчат.Да не говорим пък каква клаустрофобия ме хваща.Ми ако беше пропаднал тогава....от 14-я #Crazy
Да се оправят бързо мамите, че им трябват крака и ръце да си гледат бебенцата.
Като казах амниоцентеза се сетих на Адри за кръстницата...какво ли стана... дали е добре  жената? newsm78

# 669
Ужас...ама то не знам колко е виновна болницата в случая....Дано няма последствия за бебетата и майките Praynig

# 670
Тя болницата няма вина, че са се качили 12 човека в асансьор за 6, ама може ли такива изказвания - състоянието им било добро, травмите - леки  Shocked Само, който не се е потрошвал, незнае колко са "леки" болките от "леките" травми. Още повече, че не могат да бъдат обезболявани качествено и операциите ще се забавят до раждането, което предполага едни "леки" екстензии.
Дано бебчетата наистина са добре и дано мамите имат силите да преживеят болката, че аз след едно счупване на крайник се върнах към предишния си начин на живот след 8 месеца и 3 операции. Най-важното е, че е "малкия дявол" и всички са живи. Бързо възстановяване на мамите и да гушкат здрави бебчета  Praynig Hug

# 671
Здравейте мами, ние се изкъпахме и приспахме!
Много съжалявам за случая в Майчин дом, Дай Боже бързо и безболезнено да се оправят мамите и да няма последствия за тях и бебоците. Но аз повече се ужасих от случая в Червен бряг. Много, много ми е мъчно за тези дечица.  Praynig Hug
Искам да ви попитам, от вчера на Мирко му се зачервиха бузките, особено долната част на бузките. Той много се лигави и постоянно е мокър, но си мисля възможно ли е това да е алергия от някой зеленчук.  Сега го мажа с бактробан да видим утре как ще е!

# 672
qroslaw,според мен червеното е от лигите,утре сутрин ще е минало всичко,след като си го мазала.През деня пак като спи и така,докато мине.Ако е от зеленчук-ще е по тялото обрива.
За Майчин дом-не мисля че болницата им е виновна.Е как се събраха 9 бременни и 3 не бременни в 6 местен.Жалко за пострадалите,ама къде са бързали толкова.Кураж и бързо оздравяване им желая.Дано всички са добре-мами,бебоци,татковци.
За Червен бряг -нямам думи.Народа изтрещява всеки ден с по-голяма сила.
"Аватар" е хубаво филмче,заслужава си да се гледа,особено на 3Д.

Аз съм си нарязала на малки кубчета сурова тиква и ми е в камерата.Имам в пликчета-броколи,моркови."Бера" си от камерата по 2-3 бройки,слагам и картоф и когато се сварят пасирам.

# 673
Малееее аз сега гледах по новините....ужас  Praynig...,миличките дано бързо да се възстановят и да няма последствия.... Praynig

# 674
Деси77, събрали са се толкова хора, защото асансьора е за носилки и е голям.
Защо ли все някой трябва да е виновен за собственото ни безразсъдие? newsm78
Бързо възстановяване на всички. Не ми се мисли каква болка търпят тези жени в момента. ooooh!

Случая в Червен Бряг ме втрещи. Народа наистина пощурява. Confused

Общи условия

Активация на акаунт