Снегът навън се стопи,ОКТОМВРИйчето ще ходи на разходки!

• 27 388
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Cambridge, UK
Колкото и грубо да звучи - сами са си виновни, 12 човека и няколко неродени бебета в един асансьор. Заради глупостта си можеха да страдат цял живот.
Дано се оправят бързо.

# 676
  • Сф
Ми не звучи грубо! И на мен ми е супер мъчно, ма аз например като се возя, винаги гледам за колко човека е асансьора и ако напират да се качват повече хора им правя забележка, ако не ми обърнат внимание или слизам или вдигам скандал, все пак си е опасно, а и мне ис ме е страх! Дано се оправят бързо всички, слава БОгу, няма жертви!
За Червен бряг, баща ми е от там, не разбрах точно какво е станало, само анонса гледах по новините и останах без думи...ужас...

# 677
  • Карлово
Може ли да задам въпрос към ЛЛЛ консултанти и към вас Октомврийки за кърмата- сега се усещам "пълна" , общо взето първата половина на деня имам, НО как сте надвечер? Беба се събужда към 12:00- 1:00 от глад...вечер не са ми толкова пълни гърдите (т.е. към 20:00). Имам чувство, че дневната умора си казва думата...надявам се да кърмя още дълго и да не давам АМ. Нощем се храним 1-2 пъти и сутрин към 6:00 ...кажете вие как сте? Изглежда на детето му стига, защото надава около 1 кг на месец, но много се буди нощем...а преди спеше поне до 2:00- 3:00 ?
el_pl, чувството за "пълнота" или "празнота" е фалшив сигнал за количеството. При тази възраст на бебето е съвсем нормално през по-голямата част от деня да усещаш гърдите си меки и само понякога да са препълнени. Постепенно постоянно ще бъдат меки, като това не е причина за безспокойство, а нормалното състояние след като се е регулирала кърмата. Щом бебето наддава, ако памперсите са поне 5-6 напишкани, няма причина за притеснение. А сънят на бебета не е свързан с глад, а с незрялата нервна система.

# 678
Честит празник , момичета .  bg bg bg bg

# 679
Честит празник и от мен мили дами!

Чипче, мерси за отговора. И на Райън в горната част мидичките са килнати надолу. Никой от семейството няма щръкнали уши Rolling Eyes В крайна сметка, като порасне ако го притесняват ще ги оправяме...

Аз тази сутрин осъзнах, че ще съм и с Алекз цял ден  Laughing Отиваме в парка   bouquet

# 680
Честит празник и от мен!

# 681
Добро утро!
Честит трети Март на всички Българи където и да се намират и дълбок поклон пред всички, които са дали живота си за освобождението на България.
Мирко наистина тази сутрин е със спокойни бузки, но малко грапавички все още. Ама голямо лигавене пада, постоянно сме със салфетка и не зная по колко блузки сменяме на ден. Добре че са пералнята и сушилнята.  Party
И ние днес сме и с батко цял ден! Имам си помощник! Heart Eyes
Днес времето вече е хубаво и ще си направим една хууубава разходка.
Приятен и усмихнат ден на всички!  Hug

# 682
Честит празник, момичета!

Ние днес ще излизаме с таткото самички, ще оставим Елена на детегледачката за няколко часа ,надявам се да е послушна.

Ани Боланд, и на Ели са й леко щръкнали ушите, само че в нашето семейство и двамата с баща й имаме този "проблем"...Аз не се притеснявам особено и не го считам всъщност за проблем, защото при нас  не е нещо фрапиращо.Мисля, че Герчо беше казвала, че има корекция правена,ако не се лъжа.

Qroslaw, и при Ели има подобни пъпчици около устата и брадичката, но аз съм забелязала ,че е от лигавенето. Вечер след банята ,като я намажа с кремчето на д-р ТАйс изчезват.

# 683
  Ani_Boland ,  блазе ти за парка. В нашия квартала нямаме нито парк, нито детски площадки. Инфраструктурата в Габрово е така изградена, че всичко е съсредоточено в сравнително новия квартал за градани, Младост. Смешното в ситуацията е, че по някаква нова наредба трябва да трябва да се подновят всички площадки , така  че да отговарят на определени изисквания, до тук до бре, но  е факт , че само  в този квартала, ще се извърши това действие, защото само там има такива съоръжения, в останалите по стари , няма. Просто , защото никога не са съществували. И така , който е имал , пак ще има, а ние останалите да си се гърчим . Cry

# 684
Добро утро момичета,
Честит 3-ти Март!!! bg

И ние имаме пъпчици по брадичката и бузките- от лигавенето е.
И аз искам да ходим на Аватар, но не знам дали ще ни огрее въобще, че малката не яде от шише. Не признава силикона на бибите и си иска само мама. Та май ще го дърпаме от нета.
И при мен вечер няма много кърмица и затова давам и двете гърди за вечерното хранене Peace
Разплака се...оставям ви Wink

# 685
Честит 3-ти март,мили сънароднички!

Ани,и моите уши са леко клепнали в горната си част,но не мисля,че е проблем или е грозно.Хората забелязват такива дефекти на упита само,ако цялата мида е силно издадена настрани и много голяма.
Ярослав,защо не й слагаш лигавници и не я бършеш с тях?Със слафетката може да й изсушиш кожата и затова да има пъпчици.

# 686
Честит 3 Март ,момичета!!!

Пожелавам ви прексрасен слънчев ден... Hug

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 11:07 от merydit

# 687
  • Пловдив
Здравейте, мами!
Честит 3ти март!
Имам конкретен въпрос, не знам дали на някоя от вас се е случвало - моето момиченце от няколко дни като я кърмя, яде по около 5 минути след това започва страшен рев, дърпане от гърдата и изпъване назад и ми е много трудно да я накарам после пак да захапе и да продължи с ядененто. Мляко има като проверя, но тя не иска, а от коремчето и се чува страшно къркорене.
Ще съм ви много благодарна за някакви идеи.

# 688
  • Русе
Честит празник, българи!

chrissy0105, случва ни се доста често. Сменям позата - например лягаме и двамата на леглото и ако пак не иска, просто го изчаквам да огладнее още повече. Мисля, че се дължи на кърмаческа стачка, а понякога и на това, че прекалено много му се спи!

И Симеон страшно много се лигави. Имаме около 15 лигавчета. Дори за всеки ден от седмицата, но на ден сме с минимум 2, като другото се суши на радиатора.... Избягвам да го бърша, за да не му раздразвам кожата допълнително.

За случая в МД нямам думи... Че сами са си виновни, така е, но ми е много мъчно какво им е в момента! Дано се възстановят бързо! А бащата наръгал децата си е някакъв абсолютен психопат, който и преди е бил задържан от полицията, но явно пак не са си свършили работата и ето до какво нещастие се стига накрая  Cry

# 689
Честит празник момичета!

Кой питаше за червените бузки- нашата госпожица първо имаше суха кожа по колената, после по кракта и след това забелязах, че се появиха и зачерявания по бузките и станаха грапави. Сестрата ми беше казала, че е от студеното време, което може би е така, но след като видях, че има червенини и на сгъвките на колената взех да си "внушавам" (а може би не Thinking), че е начало на атопичен дерматит. Купих и мляко на А-дерма и определено има голяма разлика- кожата й отново започна да става бебешки мека и бузите се оправиха. Може да е било от предишната козметика (Веледа) или просто период, но сега е много по-добре.

Много се радвам като чета за смеещи се и "говорещи" бебета - при нас това е рядкост- отглеждаме си "сърдита глезана". Не иска да стои нито в леглото, нито в шезлонга- независимо дали ще вися над тях и ще й подавам играчки или пея. Плаче по цял ден ако не я взема на ръце и то в определна поза - голям е образ. Добре, че е още мъничка(около 6кг.), че всички кокали ме понаболяват.... А как спи- половината нощ изкарва във въртене и мятане на ръце- имам чувството, че се бори с някого на сън- толкова енергия изразходва на сън, че не ми е странно, че се буди на 2 часа да яде Mr. Green

Щях да се похваля преди 2 дена, че снегът почна да се топи при нас, но радостта ни беше за кратко- сега е -7 отново....и затопляне не се вижда на хоризонта Crazy

Общи условия

Активация на акаунт