ЧЕСТИТ 3- ти МАРТ!!!

Ще изчакам и ще видя как ще се развият нещата с ушите му. Ще има манипулация, само ако той пожелае.
Хваща си вече без проблем, прехвърля от едната ръка в другата. Най-интересно му е да си извади бибата от устата и да си я оглеееееежда....
Април месец сме на сватба във Венеция. Понеже полетите ни са за 5дена, нямаше по-малко ще отскочим до Милано и Флоренция. Ако някой е ходил моля да сподели впечатления

Освен това да съм приготвяла по 150г от тази прекрасна смес и да давам на бебка да яде колкото тя пожелае
Аз разбира се не смятам да я слушам изобщо, така че Жени няма само ти да си сменяш педиатъра, и аз ще се ориентирам натам 

...е бива ли такова нещо...да беше излязъл утре като вали.... 
,
-това е точно на големия площад до неповторимата катедрала-Duomo, Milano 

Е тогава е най щастлив! 
Днес навършваме 5 м.
.Не се въртим нм. , въпреки че скоро успя да се обърне, но пък мн. говорим, знае няколко думи и най любима и е МАМА, мисля, че й знае значението, постоянно мама-ка. МАМА МАМА МАМА, МАБА, БАМА, БАБА И ПАК МАМА.... ДО БЕЗКРАЙ!
: Педиатърът препоръчва, захранване с пюре от морков. В следствие на това реших да й дам само да опита. Вдигна температура от тези 2 ч. лъжички „гербер”. Започнах да чета, прочетох че зеленчуците са по трудно смилаеми, затова по-късно се дават(отново се изумих от съвета на д-рката ни, тя обикновено все такива ни дава или пък само многозначително мънка, но това е др. тема), плодовете със своята захар, не са предпочитани, като първа храна. Най-добре каши от ориз, елда, царевица или, ако ще е все пак зеленчуци - картофено пюре! Така започна и моето образоване в захранването, но какво всъщност искам да питам? Да започна ли с захранването или да изчакам да завърши и този месец – 6-тия си,а и сега ще й се бие последния Пентаксим, опасно ли е? Вярно ли е това , което съм написала по-горе за каша, зеленчуци, плодове? От къде мога да прочета полезни съвети за захранването? Каква марка да избера?(Всичко това е защото, информацията е безкрайно много, а май не получавам никаква полезна информация. От д-рката ни, също няма да получа никаква, нямам познати който да са с иновационно мислене, а мен някогашната практика не ме вълнува).