Ето за пореден път полезна информация за захранването

Деска,остави това по лъжицата за мен,да не подяждам Сашето

.
. 
Нашият тати по случай празника на 7-ми заминава по работа в чужбина и ни оставя цяла седмица самички, така че ще има женско парти в нас
От днес си похапва пак по малко, но скоро мисля да захраня и аз. Дори вчера накупих разни зеленчукови пюренца и каша оризова.
Ще започна с кашата. Като количество горе - долу разбрах - лъжичка, после 2, 3 и т.н. Въпроса ми е колко време да давам тази каша - седмица, 2, 3??? И само оризова каша ли да давам или по някое време да дам и друг вид, например елда? И после - кога да започна със зеленчуковите, и да правя ли пауза между кашата и зеленчуците? Под пауза имам в предвид да е примерно няколко дни само на мляко.
Само тогава дадох съвсем малко тиква и се посра, за това изчаках няколко дни и дадох каша та малко да стегне, че осрахме обстановката
Та си мисля да давам един ден малко тиква един ден каша та да балансираме .... уж

Голяма картинка бяхме
отказах се от захранването и днес ще пробваме пак! От 2-3 дни проявява голям интерес към храната, която ние ядем. Вчера даже ми грабна моркова от ръцете и го пъхна в устата си 
и на всички останали бебчета навършващи месечинки днес
Много ми е ценна помощта ви, а резултата е факт, кърмим се! С каката благодарение на "съвет" на педиатърката...до 5-6 месец окончателно и тотално ми спря кърмата...а сега е съвсем друго!
Вчера и се услади тиквата и изяде може би около 20 грама...та днес сутринта на два пъти ...
И как само миришеше- красота
Но днес толкова и се спеше и толкова беше гладна, че не пожела редичкото тиквено пюренце...та само три-четири кафени лъжички хапна...но нищо важното е, че хапна, а и толкова помага за регулацията!
Честити месечинки!