-"пиян морков",нЪл ви казах 
Много й е хубава косата,ама да не ви казвам как обира с нея храната си по лигавника

Обаче нЕма да я стрижа в никакъв случай
. Аз май писах, ама ще повторя - в събота влиза в болницата за финални изследвания и назначаване дата за секциото. В най-скоро време ще стана леля
! Умишлено ходих с нея в няколко магазина, за да ми покаже какво точно остава за купуване. От суеверие не сме пазарували много неща. Искам да ви кажа, че с простата си глава вече забравих половината неща
! Ама шА са напъна и ще се сетя
!
! За един спален комплект не съм много сигурна кой точно трябваше да се вземе, ама си признах и систър ми припомни
! Викам й " А, бре, моме, ми през деня по един гол памперс и без бельо ли ще го държиш туй дяти. И как точно ще му облечеш потник и гащи върху памперса!?".

.
Абе лабрадорите уж умни,вашето е имало някакви психични проблеми.
молим,да не забравя!Ей го на моя не иска да си празнува рожденния ден у дома-всички щели да му пипат бакуганите и играчките......а това е ``нещо ужасно``
Ако съм искала АЗ ще го празнува някъде навън -може,но не настоява.Важното било,че дядо му/баща ми/ щял да дойде и нямало начин да не му даде пари
.Той събира -за да си купи куче.
.

! Гледам, бърборкате си пак сладко-сладко
.
.